Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Film Tip| Rocketman

Vorige week is de langverwachte film Rocketman over het leven van Elton John in première gegaan. Taron Egerton (bekend uit Kingsman: The Secret Service en Sing) schittert hierin als de legendarische artiest Elton John. Deze musical fantasy is gebaseerd op het bijzondere verhaal in het begin van zijn muziekcarrière. Helaas kon ik zelf niet bij de première aanwezig zijn, maar jullie hebben nog wel een mooie prijsvraag van mij tegoed. Ik mag namelijk 2x 2 vrijkaartjes verloten.

Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Het verhaal van Elton John

Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy Reginald Dwight, die uitgroeide tot één van de meest iconische personen uit de popcultuur, Elton John. Reginald is een talentvolle zanger en pianist. Onder zijn artiestennaam Elton John groeit hij uit tot een flamboyante wereldster. Ondanks zijn succes en faam worstelt hij ook met depressies, druggebruik en het aanvaarden van zijn seksuele geaardheid. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Releasedatum: 30-05-2019, maar vanaf 23 mei al in voorpremière te zien.
Genre: musical, fantasie
Lengte: 121 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, sex, discriminatie, drugs en/of alcoholgebruik, grof taalgebruik

Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
Regisseur: Dexter Fletcher

Winactie 2x 2 vrijkaartjes is gesloten

Ben jij ook fan van Elton John en ben jij heel nieuwsgierig naar zijn verhaal? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2 vrijkaartjes.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

66 thoughts on “Film Tip| Rocketman

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.