Paw Patrol deel 22 - De Pups volgen een mysterie

DVD tip| Paw Patrol deel 22 – De Pups volgen een mysterie

Dat de Nick Jr. serie Paw Patrol een grote hit is, is wel duidelijk. Op 22 januari kwam namelijk alweer het 22e deel op video uit. Op deze DVD vind je maar liefst 7 nieuwe avonturen en worden de dappere rescuepups eropuit gestuurd om de bewoners van Avonturenbaai te redden. Kunnen ze er bij jou thuis ook geen genoeg krijgen van deze hondjes, doe dan mee aan de winactie, want ik mag 2x de DVD weggeven.

Geen mysterie is te groot en geen aanwijzing is te klein! De acht heldhaftige puppy’s: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma zijn terug met nieuwe avonturen. In alweer het 22e deel – Pups Chase a Mystery zijn er maar liefst zeven spannende PAW Patrol-zaken te zien. Deze zijn grotendeels afkomstig van alweer het vijfde seizoen van de pups.

Paw Patrol - De Pups volgen een mysterie

Op deze 92 minuten durende DVD ga je mee met Chase en de pups als ze een telefoondief opspeuren. Ook is er een spannende zoektocht in de bergen en vinden ze nét op tijd een gestolen telescoop terug om een speciale komeet te spotten. En als Chase jarig is organiseren de andere pups een geheime surprise party en natuurlijk ben je uitgenodigd!

Lees ook: Paw Patrol Live! De Grote Race nu in het theater

Winactie 2x DVD Paw Patrol deel 22 – Pups Chase a Mystery is gesloten

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

36 thoughts on “DVD tip| Paw Patrol deel 22 – De Pups volgen een mysterie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.