Lekker thuis de nieuwste films kijken bij Pathe Thuis

Lekker thuis de nieuwste films kijken bij Pathé Thuis

Er zijn een paar dingen die mijn kinderen nooit zullen kennen, denk bijvoorbeeld aan de je eigen cassettes opnemen of zelfs al een Discman. Ook zijn zij nog nooit in een videotheek geweest. Voor mij was dat altijd een uitje als wij voor het weekend een video (later DVD) mochten uitzoeken. Natuurlijk houden zij ook heel erg van een familie-film-avondje met popcorn. Maar waar we vroeger de film ging huren in het winkelcentrum, doen we dat nu lekker vanaf de bank bij Pathé Thuis.

Lekker thuis de nieuwste films kijken bij Pathe Thuis

We leven tegenwoordig in een digitale wereld. TV kijken kennen mijn meiden eigenlijk al niet meer. Zij kijken alleen nog maar naar YouTube of Netflix. Hier staan natuurlijk heel veel leuke filmpjes en series op. Waar wij vroeger voor de nieuwste films naar de videotheek gingen, huren wij nu de nieuwste films lekker thuis vanaf de bank bij Pathé Thuis.

Pathé Thuis

Pathé Thuis werkt eigenlijk precies zoals de videotheek. Al vanaf €1,99 kun je een film huren voor 48 uur. Het grote voordeel is dat je er niet meer de deur voor uit hoeft en ook nooit te laat bent met terugbrengen. Na 48 uur verdwijnt de film gewoon weer uit je lijstje. Mocht je een film willen kopen, dan kan dat ook. Op de homepage zie je meteen de top 20 van verhuurde films, maar je kunt ook zoeken op naam of genre. Wij gingen afgelopen weekend voor een familiefilm en kwamen uit bij Circus Noel. Omdat nu de Mega Movie Dagen zijn, zijn er maar liefst meer dan 100 topfilms afgeprijsd. Voor Circus Noel betaalden we dus maar €2,99!

Welkom bij Pathe Thuis

Zo werkt het

Zelf kijken wij de films van Pathé Thuis via onze Apple TV. Maar het is ook moglijk via je Xbox en Playstation, laptop, tablet of telefoon. Na het downloaden van de app, maak je je eigen account aan. Daarna heb je meteen toegang tot wel 100-den films! Verder wijst het zich eigenlijk van zelf. Scroll door alle films en klik op jouw keuze. Je kunt hier meteen alle info lezen over de film, de kijkwijzer, de trailer zien en natuurlijk de optie om te huren.

De betaling gaat dan via een tegoed, IDEAL, creditcard of PayPal. Betalen voor een losse film via Creditcard of IDEAL kan alleen via laptop of desktop. Op Smart TV’s, Tablets, iPhone en Playstation kun je films afrekenen via tegoed of PayPal. Om films te kunnen huren via de Xbox, heb je een gekoppelde betaalmethode van Xbox nodig.

De leukste familiefilms bij Pathé Thuis

Zeker nu de zon zich weer wat minder zal gaan laten zien en de regen vaker zal vallen, is een leuke filmmiddag of -avond ideaal om gezellig samen op de bank te kruipen. Hierbij een paar leuke tips om te gaan zien.

Circus Noël

Circus Noël

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël dat onverwachts mee mag doen aan een prestigieus circusconcours Cultura Nova. Maar als er onderweg naar het concours mysterieuze sabotagepogingen plaatsvinden, komt hun deelname aan het concours in gevaar en dreigt Karo haar nieuw verworven familie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

2019 | Genre: avontuur, familiefilm | Lengte: 90 min.| Kijkwijzer: 6+, angst, grof taalgebruik | Land: Nederland | Gesproken taal: Nederlands | Nu te huren bij Pathe Thuis voor €2,99

Wij hadden deze film niet gezien in de bioscoop, maar wel veel leuke berichten over gelezen. Dus toen we hem zagen op Pathé Thuis in de lijst, hebben we hem meteen gehuurd. Alle verhalen bleken ook allemaal zeker waar. Het is een heel leuke film voor de hele familie en zeker eentje om te huren!

Dumbo

Dumbo

Circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainmentonderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire luchtacrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

2019 | Genre: familiefilm, live action | Lengte: 112 min.| Kijkwijzer: 12+, angst | Land: VS| Gesproken taal: Engels / Nederlands | Nu te huren bij Pathe Thuis voor €2,99

Ik had de film Dumbo al gezien tijdens een persscreening en was zeer onder de indruk. De kijkwijzer van 12+ verbaasde mij toen al. Disney vertelde mij dat dit kwam omdat in deze film er geweld is tegen dieren. Verder is de film prima te zien voor kinderen vanaf 6+ en nu ook al te huur bij Pathé Thuis.

Missing Link

Missing Link

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

2019 | Genre: familiefilm, live action | Lengte: 112 min.| Kijkwijzer: 6+, geweld, grof taalgebruik | Land: VS| Gesproken taal: Engels / Nederlands | Nu te huren bij Pathe Thuis voor €2,99

Deze film Missing Link stond op mijn verlanglijstje. De kinderen hebben de film namelijk zonder mij al gezien in de bioscoop en kwamen heel enthousiast terug. Nu net uit op DVD, maar ook al te zien bij Pathé Thuis.

Winactie Pathé Thuis codes

Ik mag van Pathé Thuis 2x 3 kijkcodes weggeven om deze leuke famliliefilms (of natuurlijk andere) zelf thuis te gaan kijken en je zo kennis te laten maken met Pathé Thuis.

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

49 thoughts on “Lekker thuis de nieuwste films kijken bij Pathé Thuis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.