Little Eggs, een ei-genwijs avontuur

Paas Filmtip | De leukste films tijdens Pasen

Nog even het dan is het weer Pasen. Daar horen natuurlijk activiteiten bij zoals paaseieren zoeken, paasontbijten, lammetjes aaien en er lekker op uitgaan met vrienden en familie. Maar wil je even een rustpuntje inlassen voor de kinderen, dan zijn dit een paar leuke paasfilms die nu te zien zijn op Pathé Thuis. En voor eentje daarvan mag in ook een code verloten. Lees snel verder om te zien welke dat is.

Little Eggs – een Ei-genwijs avontuur

Little Eggs – een Ei-genwijs avontuur is deze Pasen exclusief te zien bij Pathé thuis. Toto en zijn vrouw Di staan op het punt trotse ouders te worden van 2 zeldzame gouden eieren. Maar de eieren worden gestolen om op een veiling in Congo verkocht te worden. Toto en Di zetten alles op alles om hun kinderen te redden.

Met de stemmen van Levi van Kempen, Fé van Kessel, Doris Baaten en Romy Winters

Genre: Avontuur / Comedy | Duur: 85 min | Kijkwijzer 6+, geweld, angst | Taal NL
Nu te zien op Pathé Thuis

Assepoester en de kleine tovenaar

Vanaf 6 april, vlak voor Pasen, is Assepoester en de kleine tovenaar beschikbaar on demand, waaronder bij Pathé Thuis. Prins Alex zit gevangen in het lichaam van een muis. Om hem te redden, gaan Ella en haar vrienden op reis om een toverdrank te vinden. Tijdens de zoektocht vol avontuur ontdekken ze dat vriendschap de krachtigste remedie is.

Genre: Avontuur / Kinderfilm | Duur: 88 min | Kijkwijzer 6+ | Taal NL
Vanaf 6 april te zien op Pathé Thuis

Oeps! Kids overboord…

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan… Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps! Aan boord van hun geïmproviseerde vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens… Gaat het de Arkbewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

Genre: Avontuur / Comedy | Duur: 83 min | Kijkwijzer 6+, angst, geweld | Taal NL
Vanaf 13 april te huur, maar nu al te koop op Pathé Thuis

Winactie PatheThuis code Little Eggs, een ei-genwijs avontuur is gesloten

In samenwerking met Just4Kids mag ik een Pathé Thuis code voor de film Little Eggs, een ei-genwijs avontuur verloten.

De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

33 thoughts on “Paas Filmtip | De leukste films tijdens Pasen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.