Nieuwe seizoen van New Looney Tunes op Boomrang + winactie

Nieuwe seizoen van New Looney Tunes op Boomrang

De maand november staat bij de televisiezender Boomrang in het teken van de Looney Tunes. Vanaf 19 november zijn Bugs Bunny, Daffy Duck en de rest van de Looney familie terug met een nieuw seizoen. Om dit te vieren mag ik 2x een Looney Tunes pakketten weggeven.

Looney Tunes

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in het nieuwe seizoen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met hun vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

Looney Tunes

De Looney Tunes weten jong en oud te vermaken, dus kijk met de hele familie naar het nieuwe seizoen van New Looney Tunes!

Vanaf 19 november iedere dag om 16.40 uur bij Boomerang.

Winactie Looney Tunes pakket is gesloten

Looney Tunes

Om te vieren dat de New Looney Tunes terug zijn op TV met een nieuw seizoen, mag ik 2 pakketten verloten met daarin een Looney Tunes etuiset, sleutelhanger, notebook en broodtrommel.

Gefeliciteerd

  • Ik zal persoonlijk de winnaars een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Spread the love

24 thoughts on “Nieuwe seizoen van New Looney Tunes op Boomrang

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.