Nieuw in de bioscoop; Smallfoot

We worden de komende maanden weer volop getrakteerd op nieuwe leuke films in de bioscoop. Een daar van is Smallfoot, een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen. Na het zien van de trailer hebben we hem meteen op onze to-do-wish-list voor de herfstvakantie gezet! Mocht jij dat ook een leuk uitje vinden voor de vakantie, doe dan snel mee met de winactie, want ik mag namelijk kaartjes weggeven.

Smallfoot ©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
®2018 WBEI

Het verhaal

In de nieuwe winterfilm van Warner Bros. zet Smallfoot een mythe op zijn kop. Deze slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens! Het nieuws over deze ‘Smallfoot ‘ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Genre: familiefilm, animatie, avontuur
Lengte: 97 min.
Kijkwijzer: 6 en geweld
Regisseur: Karey Kirkpatrick
Gesproken taal: Nederlands of originele Engelstalige versie
OV Stemmen Cast: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry, Jimmy Tatro.

Voor de Nederlandse film hoor je de stemmen:
Jan Versteegh in de hoofdrol als Migo, de slimme jonge yeti, die vastbesloten is om het bestaan van de smallfoot te bewijzen.
– Voor Romy Monteiro is het haar inspreekdebuut. Zij spreekt de stem in van Meechee, de beste vriendin van Migo. Zij gelooft net als Migo dat er smallfoot bestaan.
– Levi van Kempen is de stem van Percy, een voormalig televisie presentator die zijn comeback probeert te maken.
Verder hoor je onder andere Murth Mossel als Stenenbewaarder, Rogier Komproe als Fleem, Marcel Jonker als Gwangi, Peggy Vrijens als Kolka en nog vele andere.

SMALLFOOT draait vanaf 3 oktober 2018 in de bioscoop. In de orginele en Nederlands gesproken versie in 2D & 3D

WINACTIE SMALLFOOT IS GESLOTEN

Ik mag 3 x 2 bioscoopkaartjes voor Smallfoot weggeven samen met een van deze schattige Smallfoot-pennen.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
®2018 WBEI
®2018 WBEI
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Samenwerking

Spread the love

86 thoughts on “Nieuw in de bioscoop; Smallfoot

 • Marange Krouwel says:

  Wat leuk….ik doe graag mee. Onze to do list is eigenlijk best kort. Hihi, naar lego world en bijkomen. Naar de bios lijkt ons geweldig!

 • Ik wil graag meeloten voor kaarten voor deze leuke film.
  In de herfstvakantie hoop ik met mijn man nog een paar dagen weg te gaan als zoonlief naar logeerweekend is. Daarna samen naar de bioscoop zal hij geweldig vinden

 • Wij blijven in de Herftsvakantie gewoon thuis en gaan lekker naar het bos bij mooi weer en hopelijk naar de bioscoop bij regen. Small Foot zouden we dan graag willen zien

 • Noor Rademakers says:

  Wij doen graag mee. Een bios uitje is altijd veilig in de herfst. Als het droog blijft willen we ook graag een keer naar Archeon.

 • Patricia Lubbertje says:

  Op mij to-do lijstje staat lekker knutselen en verven met de kinderen met herfst thema. Dat vinden we allemaal super leuk. (Insta: p.lubbertje)

 • Deze film zagen we in het voorprogramma van de incredables 2 en ik heb mijn zoon beloofd dat we hier ook heen zouden gaan. Kaartjes winnen is super. In de herfstvakantie wil ik graag ook met hem naar legoland in de jaarbeurs

 • Viv Schobben says:

  Jaaaa deze is leuk! We hebben pasgeleden de trailer gezien en onze 7 jarige kan niet wachten. Het zou het perfecte uitje zijn voor de Herfstvakantie. Onze plannen…tja…het ligt ook een beetje aan het weer. Papa is jarig in de Herfstvakantie dus dat betekend een feestje. Onze topper mag een dagje bij MVV meevallen tijdens de pro talentdag en de rest is nog volledig open. Een uitje naar de bios past nog prima!!

 • Lijkt mij een super leuke film in de herfstvakantie gaan wij als gezin zwemmen in een subtropische zwembad en met oma winkelen en dan gaan wij met de tram

 • Francis Boom says:

  In de herfstvakantie gaan we rustig aan doen. Lekker bijkomen en vooral geen wekker. Haha. Wij gaan een boswandeling maken, kastanjes en paddestoelen zoeken. Onze oudste dochter wil heel graag naar de bioscoop.

 • Op mijn to do list voor de herfstvakantie staat een dagje met de trein naar een leuke stad en naar de bios. Deze prijs is dan ook geweldig!???

 • Ik doe heel graag mee aan de actie. Op.onze to do list van de herfstvakantie staan de bibiliotheek, de kerstshow bekijken van Coppelmans, het bos en lekker luieren. Maar we zetten de bios er graag bij.

 • Marja Zomer says:

  Wat een leuke film/actie! Mijn dochter heeft het er steeds over, ze wil de film heel graag zien. Die pennen zijn ook cute! Ik weet zeker dat die meegaan naar school 🙂 Ik heb vrij genomen in de herfstvakantie en onze plannen voor de herfstvakantie zijn; lekker koekjes bakken, samen knutselen, dagje op visite bij opa en oma en natuurlijk een dag naar de bioscoop. Smallfoot staat op het lijstje 😉

 • elisabeth maria martina says:

  naar de film is sowieso een FEEST voor mijn kleindochter en van deze geniet ze vast weer enorm, een heerlijk wandeling door het bos daar kanppen we allemaal heel erg van op

 • Adriana de Ruiter says:

  Goedemorgen! Oeh ik kan me goed voorstellen dat je die meteen op je wishlist gezet hebt! Lijkt mij ook een superleuke film! Ik zou er graag naartoe gaan met onze pleegkinderen en die twee kaartjes komen dan geweldig uit om de kosten een beetje te drukken! 🙂

  We hebben voor komende herfstvakantie expres heel weinig plannen, maar we hebben wel een afstreeplijst gemaakt van wat de kinderen wél heel graag willen doen. Een gezicht van een pompoen maken, slaapkamermuur verven (zelf!!!), leren haken en bioscoop (tussen haakjes staat erachter of filmmiddag in de woonkamer). Vooral het zelf verven van de slaapkamers baart mij wel een beetje zorgen, maar ze zullen vast hulp accepteren hoop ik! 🙂

  Het duurt nog even, maar alvast een hele fijne vakantie gewenst! 😀

 • Majonne Twigt says:

  Normaal gaan we in de herfstvakantie vaak nog op vakantie omdat we in de zomervakantie vaak een kortere vakantie hebben. We hebben nu echter sinds een paar weken een kitten in huis rond lopen (en rennen, springen) en dat is zo leuk dat we dit jaar thuis blijven. Op de planning staan: spelen en knuffelen met de kitten, naar het zwembad, naar de bioscoop en lekker in een hoekje met een boekje.

 • Marja Zomer says:

  Het lijkt alsof mijn reactie niet geplaatst wordt, daarom nog eens.
  Wat een leuke film en leuke actie! Mijn dochter heeft het er steeds over dat ze deze film zo graag wil zien. (trailers op tv;))
  De pen is ook cute! Ik weet zeker dat ze die mee gaat nemen naar school 😀
  Ik heb in de herfstvakantie vrij genomen en onze plannen zijn; samen koekjes bakken, gezellig knutselen, een dagje op visite bij opa en oma en een dagje naar de bioscoop. Smallfoot staat bovenaan op ons ‘moeten we nog zien’ lijstje. Nu maar duimen 🙂

 • Bianca Fenna says:

  Wat een leuke actie, mijn jongste dochter wilt deze film heel graag zien. Op onze to do wish list staat, een dagje zwemmen, een dagje binnenspeeltuin en dagje Efteling

 • Wij doen mee! Op mijn to-do lijstje voor de herfstvakantie staat namelijk in hoodlettters; zolder opruimen!! Dat betekent dozen uitzoeken, (oude) kleding en speelgoed uitzoeken en flink poetsen… pffff nu al zin in. Dus daarom zou een bioscoopje met mijn dochters wel een leuke beloning zijn ?

 • Leuk!! ?? Ik zou heeeeel graag met Isa ??‍♀️? naar de film gaan. ? Ze is net begonnen met haar “dyslexie behandeling”. Het wordt een pittig jaar voor haar ? met heel veel oefenen en heel veel huiswerk… ? ook in de herfstvakantie ? moet ze veel huiswerk maken, dus dat staat op de to do list ? Dit zou wel een hele leuke onderbreking voor haar zijn! ❄️ Ik duim!! ???

 • Kristel Gubbels-Daemen says:

  Lijkt ons een leuke film om heen te gaan met onze dochter Noor.

  To do lijstje naar binnen speeltuin, in bad gaan met 2 dochters en de bubbel crème in bad 🙂

 • Sonja Hubregtse says:

  Kleine Yeti heeft iets bijzonders ontdekt,
  Dat zorgt voor een schrik-effect.
  Hij zag een mens, echt waar…
  Maar de Yeti’s vinden dat maar raar.
  Dat komt namelijk alleen maar voor in verhalen,
  Maar nu heeft deze kleineYeti er toch één zien dwalen.
  Een ‘monster’ met kleine voeten en helemaal kaal,
  Deze keer in het écht en niet in een verhaal.
  Kleine Yeti moet het gaan bewijzen,
  En moet achter het mens zien aan te reizen.
  Het lijkt ons een film met hilarische avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Wij zouden deze film graag in de herfstvakantie in de bios kijken,
  Of Yeti het mens vindt, moet nog blijken…

  Verder staat op ons to-do lijstje een wandeling door het bos,
  op zoek naar kastanjes, eikeltjes, blaadjes en mos…

 • Albertine van Veldhuizen says:

  Mijn meisjes zijn dol op de bios (en dat hebben ze niet van een vreemde ?). ..ik ga dus maar wàt graag met ze mee ???…?

 • Albertine van Veldhuizen says:

  Oh…en behalve naar de bios hebben we paardrijden op het programma staan voor de herfstvakantie…en ik wil héél graag een keertje uitslapen ?…

 • Lijkt me een leuke en grappige film om heen te gaan met mijn dochters. Wij gaan in de herfstvakantie een paar dagen naar opa en oma met zijn 3-en (manlief moet helaas werken)
  Opa en oma wonen aan de kust, 2 uur bij ons vandaan. De kids kijken er erg naar uit!

 • Ingrid Hopster says:

  Op mijn wishlist staat uitslapen maar aangezien die kans erg klein is gaan we voor bioscoop en dagje binnenspeeltuin zodat ik rustig kan gaan zitten haha.

 • Lijkt me een geweldige film om samen met mijn zoontje te kijken. Een echt must do in de herfstvakantie is een heerlijke wandeling in het bos samen met onze hond daar allerlei spulletjes verzamelen en dan knutselen

 • youssra h. says:

  ik volg je op Facebook en instagram. Tijdens de vakantie wil ik graag naar bioscoop met mijn zusje, we gaan ook naar walbi , natuurlijk veel bakken en een gezellig cosy filmdagje in mijn kamer houden

 • Wat een leuke actie! In de herfstvakantie willen wij in ieder geval naar een museum. We hebben nl een Museumjaarkaart. En verder spelletjes spelen.
  Maar naar de film zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! Ik doe graag mee.

 • Nienke T Schroots says:

  Mijn zoon wil in de herfstvakantie pompoentaart bakken, mijn dochter naar het bos. Daar kan nog heel goed een bioscoop bezoekje bij om het feest compleet te maken.

 • Naar Smallfoot staat hier op de lijst! Natuurlijk al weer gespot in de reclame door de kids.
  Verder vooral uitrusten en een pyjamadag 🙂

 • Leuke actie! Zou er graag met de jongste naartoe gaan! Hij is nog niet eerder naar de bioscoop geweest dus dit zal dan de eerste x worden!
  Verder ga ik lekker genieten van mijn 3 ???! Ik ben ook heerlijk vrij die week dus echt even tijd samen! Ik wil in ieder geval naar een binnenspeeltuin ?

 • Lisanne Bons says:

  We hebben deze herfstvakantie beide vakantie. We gaan zo wie zo lekker samen paardrijden en er komen 2 vriendinnen van mijn dochter 2 dagen spelen. Verder lekker knutselen, chocoladetaart bakken en met oma afspreken. Eigenlijk is een week te kort?.
  Het lijkt ons een super leuke film dus dat zouden we heel leuk vinden voor de herfstvakantie.

 • Jaaa leuk, ik doe mee samen Met mijn dochter van vijf. Quality time. De andere twee boefjes breng ik even bij oma en dan gaan we nog gezellig een dagje met zijn alle naar een pretpark

  • Claudia Diependaal says:

   Oeps wat we gaan doen? In elk geval dinsdag afscheid nemen op de gastouderopvang. Daar gaan we haar 1e feestje vieren. Deze week mocht ze oefenen op de basisschool. En wat vond ze het fijn. Nu geeft ze een weekje vakantie. Vandaar een groot feest met de kindjes. Dan is ook iedereen er die anders op school al zit. Dat hebben we daarom tot dan bewaard. Als het hier in Zuid-Limburg zo zonnig blijft als nu. Hebben we niets te klagen en gaan we veel leuke dingen doen.

 • Sabine Hensens says:

  De trailer van deze film was erg leuk! Mijn dochter zou hem echt heeeeeeeeel graag willen zien en ik denk dat ik hem ook erg leuk ga vinden. Het eeuwige YETI verhaal maar dan omgedraaid….Dat moet een hoop leuke momenten opleveren!

  Ik heb mijn extra kansje op Facebook natuurlijk ook ingezet en volg je op alle kanalen….#fingerscrossed

 • Wij gaan lekker wandelen door de bossen, kastanjes en eikels zoeken om mee te knutselen en de allermooiste herfstige bladeren nemen we mee om te drogen en daar ook een kunstwerk van te maken 😀

 • Tanja Kuijer says:

  Geweldig Mama’s Liefste, wat een verwennerij. Hopelijk maken jullie mij en mijn dochter met kaartjes voor de leuke nieuwe film Smallfoot DOL gelukkig en blij. Wat een fantastisch uitje zou dat voor ons in de herfstvakantie zijn. Wat zoiezo op onze to-do list staat voor de herfstvakantie is naar het bos, er is in onze woonplaats helaas geen bos dus gaan we met de auto op weg naar een echt bos waar we heerlijk kastanjes, walnoten, beukennootjes, hazelnoten, eikeltjes , dennenappels en nog veel meer gaan rapen. Dan gaan we thuis een leuke Herfst tafel maken met allerlei zelfgemaakte herfst knutsels. Laat de gezelligheid en de donkere dagen maar komen :D. Ik ben ook van de partij op facebook, instagram,& twitter.

 • Margot Visser says:

  Smallfoot staat bovenaan het lijstje van mijn zoontje en ik ga graag met hem mee! Zo’n feelgoodfilm vind ik net zo leuk als hij :-). Wat gaan wij verder doen? We gaan een weekendje weg met vrienden, Corpus staat hoog op het lijstje en we gaan waarschijnlijk ook nog wel een keer zwemmen. En verder gewoon genieten van een dagje niks doen en vooral ook uitslapen!

 • Ik heb en mijn zusje willen super graag naar de bios tijdens de herfstvakantie. Als we de tickets winnen komt dit als geschenk uit de hemel vallen 😉

 • In de herfstvakantie wil ik heel graag met mijn zoontje naar de film, We wisten nog niet goed welke maar van Small Foot zagen we de trailer en wat lijkt hij ons gaaf!!!

 • Maaike Manheim says:

  Oooooooooh met Jan Versteegh, jij hebt zojuist punt 1 op mijn Wish List bedacht, want deze moet ik echt gaan zien. Met gratis kaarten zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! Ik doe dus heel graag mee!

 • Mirjam Beltman says:

  Ik doe graag mee met de winactie.
  In de herfstvakantie ga ik vooral genieten van het feit dat ik smorgensvroeg niks moet. Heerlijk!!
  Natuurlijk is een bioscoopbezoek van harte welkom.

 • We gaan in de herfstvakantie altijd paddenstoelen zoeken in het bos en warm choco drinken en hopelijk naar een hele leuke film, deze herfstvakantie!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Super leuk! Herfstvakantie is feestweek bij ons. Mijn man is jarig en mijn oudste dochter is dan net jarig geweest en viert haar partijtje met een bezoekje aan smallfoot. Nu willen mijn man en mijn jongste dochter de film ook graag zien, dus voor hen doe ik graag mee.

 • Maria de Laatste says:

  Als 2 echte bro’s willen mijn zoons deze vakantie Samen naar de bios toe,
  Dat is echt geen kleine stap, maar wel een Big Foot naar volwassenheid toe!
  Als jongensmoeder bezoek ik toch heel graag je site en lees alle leuke tips en ideeën en mijn zoons vinden ze vaak ook best VET,
  en in de herfstvakantie is hun plan; GEEN game-uur, maar een hele dag in pyama blijven lopen en gamen vanuit hun bed!

 • Mijn dochter wil in de herfstvakantie heel graag naar de bios om Big Foot te kijken. Ze zag laatst de trailer en lag helemaal in een deuk. Verder staan het lekker in het bos wandelen, naar het zwembad en lezen op ons plannenlijstje voor de hersftvakantie!

 • Tanja Vergeer says:

  Onze todolist voor de herfstvakantie:
  – veel spelletjes spelen;
  – wandelen, liefst in het bos;
  – lekker lummelen;
  – en wie weet wel een dagje bios.

 • Mieke Stam says:

  De jongens zijn gek op de bioscooop en ik stiekem ook, dus iedere vakantie gaan we gezellig. Nu de vakantie al weer in zicht komt beginnen ze al te overleggen welke film ze willen zien, smallfoot lijkt ze erg leuk en superjuffie ook. Wat we verder gaan doen ligt aan het weer, of lekker de duinen in of 2 uur springen bij jumpxl, dat vinden ze ook altijd leuk!

 • Op mijn wishlist voor de herfstvakantie staat een bezoek aan een museum met mijn kinderen. Ik heb een museumjaarkaart, maar het gebruiken komt er steeds maar niet van. Het speelgoedmuseum in Roden lijkt me erg leuk om met mijn zoons te bezoeken.
  En een dagje bioscoop, dat zou ik ook graag willen 😉

 • Adriana de Ruiter says:

  Op de to do list van onze pleegzoon staan op dit moment vooral Doe ’s gek in Zwolle, een pompoen uithollen, zelf zijn kamer schilderen én naar de bioscoop! Ik zou hem dus gráág verrassen met kaartjes voor deze film! 😀

 • Patricia Paling says:

  Super leuk!!! Daar zou ik heel graag in de herfstvakantie heen willen samen met mijn zoon (9 jr) en dochter (6 jr). Dat zou de eerste keer zijn dat ze allebei tegelijk naar de bios gaan.
  In de herfstvakantie gaan we altijd naar de Kaapse bossen, heel mooi daar. Ook gaan we naar de Koeienmarkt, die dit jaar in de herfstvakantie valt. Een grote, druk bezochte najaarsmarkt met kermis en natuurlijk koeien ?, die al tientallen jaren bestaat en heel erg bekend is in Woerden en wijde omgeving. Verder een luie pyamadag, spelletjes spelen en de kids mogen elke schoolvakantie omstebeurt 1 nachtje logeren bij papa en mama op de slaapkamer. En hopelijk kunnen we ook naar de bios gaan. ??

 • Leuke actie! Ik doe graag mee. Wij hebben volgende week herfstvakantie en de bios staat sowieso op ons lijstje. Daarnaast willen wij ook heel graag naar de dierentuin, maar dan moet het wel goed weer zijn ??

 • Joyce van dorp says:

  Leuke film om met mijn dochtertje heen te gaan. In de herfstvakantie gaat zij oa naar haar vader. Verder staat zwemmen op het programma en koekjes bakken ☺️☺️ En misschien wel de bios!

 • Betti scheringa says:

  Wat een gave actie
  Graag zou ik in de vakantie heengaan met mn oudste dochter
  Even qualitytime samen
  Maar kaartjes winnen zou nog gaver zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.