My Little Pony de film - winactie

Eindelijk! My Little Pony de Film + winactie [gesloten]

Al weken werd er door de meiden uitgekeken naar de My Little Pony de film. De trailer hebben de meiden ondertussen al 100x bekeken en ze kennen de liedjes ook al. Ook in de speelgoedboeken zijn de nieuwe My Little Pony’s uit de film al gespot. Afgelopen woensdag was het dan zover en mochten wij naar de voorpremiere in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Lees hier ons verslag en win 2 kaartjes in de winactie.

My Little Pony de film - winactie

In Utrecht was er flink uitgepakt, want door een prachtige boog van ballonen in de kleuren van de regenboog werden wij verwelkomt. In deze boog zat ook nog eens ballonen My Little Pony’s verwerkt, heel knap gemaakt. Voordat de film begon, kregen de meiden een mooie diadeem met oortje en een glitter cutemark krijgen op hun wang. Ook konden ze lekker kleuren en armbandjes maken.

      

Het verhaal 

In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

bef025_710.0000185.tif PINKIE PIE (Andrea Libman) in MY L ITTLE PONY: THE MOVIE  From L to R: APPLEJACK (Ashleigh Ball), RAINBOW DASH (Ashleigh Ball), PINKIE PIE (Andrea Libman), SPIKE (Cathy Weseluck), SHUTTERFLY (Andrea Libman), RARITY (Tabitha St. Germain) and TWILIGHT SPARKLE (Tara Strong) in MY LITTLE PONY: THE MOVIE.

bef210_280.0000037.tif From L to R: RAINBOW DASH (Asleigh Ball), RARITY (Tabitha St. Germain), PINKIE PIE (Andrea Libman), TWILIGHT SPARKLE (Tara Strong), APPLEJACK (Ashleigh Ball) and FLUTTERSHY (Andrea Libman) in MY LITTLE PONY: THE MOVIE. STORM KING (Liev Schreiber), TEMPEST SHADOW (Emily Blunt) and TWILIGHT SPARKLE (Tara Strong) in MY LITTLE PONY: THE MOVIE. TEMPEST SHADOW (Emily Blunt) and TWILIGHT SPARKLE (Tara Strong) in MY LITTLE PONY: THE MOVIE.

Cast: Anneke Beukman (Stem), Melise de Winter (Stem), Christa Lips (Stem), Liezmijn Libgott (Stem)
Regisseur: Jayson Thiessen
Genre: animatie, avontuur, komedie, familiefilm
Lengte: 99 min.
Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst Geweld
Gesproken taal: Nederlands

Wat vonden wij er van?

De meiden hebben genoten van My Little Pony de film. Ze zaten er helemaal in. Wel is hij best wel spannend en misschien voor sommige kinderen ook wat eng. Als je denkt bij roze hartjes en vlindertjes bij My Little Pony, dan heb je het mis. In deze film komen ze juist in de donkere wereld van de Storm Koning terecht. Maar gelukkig komt het allemaal ook weer helemaal goed en eindigt de film met een optreden van Songbird Serenade (Sia) en het liedje Rainbow. De film is vanaf 11 oktober te zien in de bioscopen en zeker een leuk uitje voor in de herfstvakantie.

Sinterklaas verlanglijstje

Natuurlijk hoort bij deze nieuwe film ook een serie nieuwe My Little Pony producten. Deze staan bij mijn dochters al hoog op de verlanglijstjes.

Winactie My Little Pony de film is gesloten

Zijn jou kinderen ook fan van My Little Pony de film en zouden ze graag deze film willen zien? Doe dan mee aan de winactie, want van Hasbro mag ik 2 kaartjes weggeven.


Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Niet gewonnen, niet getreurd, je kunt ook nog meedoen aan een van mijn andere winacties

Flow Nidal rookmelders voor op de kinderkamer

Spread the love

37 thoughts on “Eindelijk! My Little Pony de Film + winactie [gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.