Verschrikkelijke Ikke 3

Minions zijn terug! | Verschrikkelijke Ikke 3

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur! Hier in huis is daar al maanden reikhalzend naar uitgekeken. Nog maar een paar nachtjes slapen en Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3) is te zien in de bioscopen. Wij hebben hem al mogen zien afgelopen weekend in de voorpremiere en nu mag ik 2x een filmgoodiebag weggeven.

Het is alweer 4 jaar gelden dat Verschrikkelijke Ikke 2 in de bioscoop te zien was. Gelukkig was daar nog de Minions film tussendoor. Maar nu hoeven we niet langer te wachten en kunnen we vanaf 24 juni genieten van een nieuwe avontuur van Gru en zijn gele vriendjes, de Minions.

Over de film

Verschrikkelijke Ikke 3 is de nieuwste animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

In het derde deel worden Gru en Lucy ontslagen als ze Balthazar Bratt – de de grootste diamant wil stelen – laten ontsnappen. Veel tijd om te treuren hebben ze niet, want Gru ontdekt dat hij een broer heeft Dru. Na de scheiding van hun ouders zijn de broers uit elkaar gehaald. Dru wil graag dat Gru hem helpt om ook een slechterik te worden, net als hun vader. Om zijn baan te redden stemt Gru in en gaan ze samen achter Balthazar Bratt en de diamant aan.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru en Dru) en Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (bekend van South Park en broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt. Julie Andrews is de stem van de moeder van Gru & Dru.

In de Nederlandse film hoor je de stemmen van Jon van Eerd (Gru en Dru), Kim van Kooten (Lucy)
Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Beau van Erven Dorens (Silas Rammelbips en Fritz), Elise Schaap (Valerie Da Vinci) en Trudy Labij (Gru’s moeder (Julie Andrews)

 

Verschrikkelijke Ikke 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

Verschrikkelijke Ikke 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (Despicable Me 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

Winactie Verschrikkelijke Ikke 3 film goodiebag

Zijn jullie ook zo fan van de Minions, doe dan mee met de winactie, want ik mag 2 film goodiebags verloten. Hierin zitten een lunchbox, een schrijfset en een ‘squishy’ sleutelhanger.

  

De winactie is gesloten.

De winnaars zijn

Minions Winnaar 1 Minions Winnaar 2

Ik zal persoonlijk de winnaars een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

88 thoughts on “Minions zijn terug! | Verschrikkelijke Ikke 3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.