Mijn Kat en ik

Film tip | Mijn Kat & ik

Wij hebben thuis nu 4 katten wonen, dus ik ben stiekem wel een beetje een kattenvrouwtje en mijn kinderen ook. De film Mijn Kat en Ik is dan ook zeker eentje waar wij naar toe zullen gaan. Vanaf vandaag draait hij in de bioscoop en ik mag voor 1 gezin 4 vrijkaartjes verloten.

Het verhaal

In Mijn Kat en Ik volgen we de avontuurlijke kat genaamd Poes. Al van jongs af aan is Poes erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op z’n kop te staan als de 10-jarige Clémence haar in huis neemt. Een vakantie in de bossen is de start van een geweldig avontuur voor Clémence en Poes. Wanneer Poes besluit om op eigen houtje de bossen te ontdekken en Clémence achterlaat, is het de mysterieuze buurvrouw Madeleine die te hulp schiet.

Genre: familiefilm, avontuur
Lengte: 83 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Hannelore de Swert, Alice Reijs, Cathy Petit, Mike Wauters en Romy van Minnebruggen
Regisseur: Guillaume Maidatchevsky
Scenarioschrijver: Guillaume Maidatchevsky, Michaël Souhaité

De film is vanaf 19 april te zien in de bioscoop

Winactie vrijkaartjes Mijn Kat & Ik is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 4 vrijkaartjes voor 1 gezin voor deze film verloten:

Mijn Kat en ik filmposter
 • De winnaar is bekend en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

31 thoughts on “Film tip | Mijn Kat & ik

  • Relana coumans says:

   Onze kater heet officeel redbull maar noemen hem: poes. Hahah heel toevallig.

   Onze hond heet Diesel

   Mijn zoontje is echt n poezen mens en de kids zouden dit te gek vinden

 • Wij hebben 4 katten. Ons oudje van 17 heet Max, onze leading lady van 11 jaar heet Mia, dan onze mooie mama van 4 jaar Nova en jonkie Greebo van 1 jaar.

  • Leuke actie! De kinderen zijn gek op films maar nog nooit naar de bios geweest. Het zou extra leuk zijn om zo’n leuke film in de bios te mogen zien. Ze zijn helemaal gek op katten, zeker op die van hun zelf. Twee katers van anderhalf, Pip en Sokje 😸😸

 • Onze kat Spooky wordt dit jaar 15. Ze gaat samen met mijn dochter Annefloor van 8 naar bed en zodra Annefloor slaapt, komt Spooky naar onder. Ze is oud…. We hopen dat ze het nog enkele jaren redt, want de band met mijn dochter is zo mooi om te zien 🙂

  Ik post een foto bij je Facebook pagina 😊🤫

 • Cheryl Van de loo says:

  Leuk ik doe heel graag. Onze kat is er niet meer maar haar naam was bailey. Mijn dochter is gek op katten en wil wel graag een nieuwe kat

  • Als een echte kattenliefhebber, zou ik graag mee doen met deze mooi prijsvraag, voor toegangskaarten naar de bioscoop. Hier hebben we twee 🐱🐈 katers. Ze hebben allebei een mooie voorgeschiedenis. Ik begin met de oudste kater. Dit is een heel lief klein cypers zwart met wit katertje genaamd Looltje. (Naam was eerst Lola, want de buren dachten dat hij een Poesje was) vandaar de naam Looltje. Deze kater hebben we van een nestje van de buren gekregen. Maar deze kater had een navelbreukje. Na twee jaar kreeg hij hier veel last van en hebben we een navelbreuk operatie laten uitvoeren en daarbij ook laten castreren. Dit was een heftige ingreep. Maar wel geslaagd. Hij heeft geen pijn meer en is levendiger dan ooit. Nu vertel ik over de tweede 🐱🐈 kater. Dit is een grote reus genaamd Menno. We fietsten langs een drukke doorgaande weg dichtbij het dorp. Toen was er langs de weg een oranje katertje hevig aan het miauwen. Het bleek een katertje te zijn die gedumpt was. Mijn geliefde nam het katertje mee onder zijn shirts en zong een liedje voor hem om hem gerust te stellen. Toen hij bij ons huis 🏡🏠 kwam, voelde hij zich meteen thuis en na drie weken groeide hij als kool en inmiddels is hij een hele grote kater geworden. We hebben hem Menno genoemd en zijn superblij met hem , net als met het andere katertje. Onderling kunnen de twee het goed met elkaar vinden.

 • Ik doe mee voor mijn schoondochter die dol is op haar poezen.
  Zij heten Tom en Stoei van Tom Poes en Stoeipoes.
  Namen verzonnen door mijn zoon die het prima vond dat ze graag poezen wilde, als hij de namen mocht verzinnen 😊
  Ik weet zeker dat ze met de kinderen erg graag naar deze film wil.

 • Mijn zoontje is echt verliefd op onze poes met de naam Haas 🥰
  Vorig jaar hebben wij helaas onze andere poes Minnie moeten laten inslapen. Dat was echt zo’n lieverd.
  Hij heeft daar nog bijna dagelijks verdriet van en slaapt ook met een knuffel kussen met de foto van Minnie erop. Alsof ze nog een beetje bij hem is😪
  Voor zijn verjaardag in november wil hij heel graag een kitten erbij zodat hij nog meer kan kroelen en knuffelen.

  • Als een echte kattenliefhebber, zou ik graag mee doen met deze mooi prijsvraag, voor toegangskaarten naar de bioscoop. Hier hebben we twee 🐱🐈 katers. Ze hebben allebei een mooie voorgeschiedenis. Ik begin met de oudste kater. Dit is een heel lief klein cypers zwart met wit katertje genaamd Looltje. (Naam was eerst Lola, want de buren dachten dat hij een Poesje was) vandaar de naam Looltje. Deze kater hebben we van een nestje van de buren gekregen. Maar deze kater had een navelbreukje. Na twee jaar kreeg hij hier veel last van en hebben we een navelbreuk operatie laten uitvoeren en daarbij ook laten castreren. Dit was een heftige ingreep. Maar wel geslaagd. Hij heeft geen pijn meer en is levendiger dan ooit. Nu vertel ik over de tweede 🐱🐈 kater. Dit is een grote reus genaamd Menno. We fietsen langs een drukke doorgaande weg dichtbij het dorp. Toen was erg langs de weg een oranje katertje hevig aan het miauwen. Het bleek een katertje te zijn die gedumpt was. Mijn geliefde nam het katertje mee onder zijn shirts en zong een liedje voor hem om hem gerust te stellen. Toen hij bij ons huis 🏡🏠 kwam, voelde hij zich meteen thuis en na drie weken groeide hij als kool en inmiddels is hij een hele grote kater geworden. We hebben hem Menno genoemd en zijn superblij met hem , net als met het andere katertje. Onderling kunnen de twee het goed met elkaar vinden.

 • Kristel Gubbels says:

  Lijkt me een erg leuke film om heen te gaan met mijn dochters. Wij hebben geen huisdieren. Al willen ze wel heel graag een kat of hond.

 • Onze hamster heet Evi en onze dochters zijn dol op katten. Onze buren hebben twee katten en onze dochters vinden het altijd geweldig als ze katten zien en ze willen er altijd graag mee spelen.

  • Als een echte kattenliefhebber, zou ik graag mee doen met deze mooi prijsvraag, voor toegangskaarten naar de bioscoop. Hier hebben we twee 🐱🐈 katers. Ze hebben allebei een mooie voorgeschiedenis. Ik begin met de oudste kater. Dit is een heel lief klein cypers zwart met wit katertje genaamd Looltje. (Naam was eerst Lola, want de buren dachten dat hij een Poesje was) vandaar de naam Looltje. Deze kater hebben we van een nestje van de buren gekregen. Maar deze kater had een navelbreukje. Na twee jaar kreeg hij hier veel last van en hebben we een navelbreuk operatie laten uitvoeren en daarbij ook laten castreren. Dit was een heftige ingreep. Maar wel geslaagd. Hij heeft geen pijn meer en is levendiger dan ooit. Nu vertel ik over de tweede 🐱🐈 kater. Dit is een grote reus genaamd Menno. We fietsen langs een drukke doorgaande weg dichtbij het dorp. Toen was er langs de weg een oranje katertje hevig aan het miauwen. Het bleek een katertje te zijn die gedumpt was. Mijn geliefde nam het katertje mee onder zijn shirts en zong een liedje voor hem om hem gerust te stellen. Toen hij bij ons huis 🏡🏠 kwam, voelde hij zich meteen thuis en na drie weken groeide hij als kool en inmiddels is hij een hele grote kater geworden. We hebben hem Menno genoemd en zijn superblij met hem , net als met het andere katertje. Onderling kunnen de twee het goed met elkaar vinden.

 • Mijn kat heet Snoetje, ze is 7 jaar oud en ik heb haar sinds een maand uit het asiel. Ze vindt het heerlijk bij ons. Toch zijn we nog steeds verdrietig omdat onze lieve katers op 15-jarige leeftijd overleden, de dag voor Kerst. Maar de komst van Snoetje verzacht dat enigszins

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.