Last Christmas

Filmtip| Last Christmas – de kerstfilm van 2019

Zeg je kerst, dan horen daar zeker ook kerstfilms bij. De donkere dagen zijn uitermate geschikt om lekker onderuit te zakken met een grote bak popcorn en je helemaal onder te laten dompelen in een echte Kerst-romcom. Ga dan dit jaar zeker naar de film Last Christmas in de bioscoop. Een film geïnspireerd op het kerstnummer van Wham en vol muziek van George Michael, met zowel oude als nieuwe (!) nummers. Kun jij ook genieten van een lekkere kerstfilm, lees dan snel verder en maak ook kans op 2 vrijkaartjes voor deze film.

Het verhaal

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is.

Genre: romantiek, komedie
Lengte: 103 min.
Kijkwijzer: 9+, angst, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels

Cast: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson
Producent: David Livingstone, Emma Thompson, Paul Feig, Jessie Henderson
Regisseur: Paul Feig
Scenarioschrijver: Emma Thompson, Greg Wise

Wat vond ik er van?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik genoten heb van een avondje op stap met mijn vriendinnen. Een Cherry Coke en popcorn maken het voor mij daarna helemaal af. Deze kerstfilm is gelukkig niet zo ingewikkeld met verschillende verhaallijnen die op het einde opeens samenkomen. Je kunt dus rustig het verhaal over je heen laten komen. Toch zit er een onverwachte twist aan het verhaal, die niet iedereen zag aankomen. Samen met de heel romantische achtergrond van Londen in kerstsfeer en de muziek van George Michael is het een zeer vermakelijke film voor deze kerst. Vergeet niet je zakdoekjes mee te nemen – dat hoort toch ook wel een beetje bij een kerstfilm.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze film? Doe dan mee aan de winactie hieronder. Maar voor meer kans kun je ook een kijkje nemen bij
Lisette Schrijft
Lotus Writings
MeerVanMir

Winactie 2x 2 kaartjes Last Christmas is gesloten

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

121 thoughts on “Filmtip| Last Christmas – de kerstfilm van 2019

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.