Kung Fu Leeuw

Kung Fu Leeuw in premiere tijdens het IFFR

Volgende maand verschijnt er weer een nieuwe Nederlandse familiefilm in de bioscoop; Kung Fu Leeuw. Tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam zal hij in première gaan en jij kunt daarbij zijn. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op deze premièrekaartjes.

Het verhaal van Kung Fu Leeuw

De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en één van de beste Kung Fu-leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendansteam wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. Zijn Sifu (leermeester) kiest nieuwkomer Li Jié – met zijn indrukwekkende Martial arts sprongen – voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft niet tegen de wens van zijn Sifu in te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren. Alleen, om dat te kunnen, moet hij eerst zijn jaloezie overwinnen… Kung Fu Leeuw wordt opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

.

Filminformatie

Genre: familiefilm, jeugd
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer:
Gesproken taal: Nederlands, Engels, Chinees

Cast: Tyrell Williams, Senna Rijsdijk, Haye Lee, Kar-Yung Lau, Simon Yu, Ralph Moerman, Fahd Larhzaoui, Dewi Reijs
Regisseur: Froukje Tan

.

De film zal vanaf 16-02-2023 te zien zijn in de bioscoop

Winactie Premièrekaartjes voor Kung Fu Leeuw is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 3x 2 kaartjes verloten voor de première van Kung Fu Leeuw op 27 januari om 15:00 uur bij LantarenVenster te Rotterdam. Deze première is tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). Na afloop zal er ook een Q&A zijn met de cast.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Kung Fu Leeuw

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

7 thoughts on “Kung Fu Leeuw in premiere tijdens het IFFR

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.