Juf Roos is jarig en viert haar feestje op DVD en VOD

Deze zomer vierde Juf Roos haar verjaardag met een echte bioscoopfilm. Samen met Gijs treft zij daarin alvast de voorbereidingen voor het feest, maar dat loopt natuurlijk niet helemaal volgens plan. Vanaf 30 november is dit avontuur ook te zien op DVD en vanaf 2 december On Demand te bestellen. Vanwege de feestvreugde heb ik ook 2 DVD’S alvast gereserveerd om te verloten.

Jus Roos is Jarig

Ken jij Juf Roos al?

Juf Roos is momenteel één van de meest populaire kinderprogramma’s en te zien bij RTL4. De vrolijke Juf (Melissa Drost) woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Dagelijks krijgt zij bezoek van haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens). Samen nemen ze de kinderen mee in een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen!

Het verhaal

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Genre: familiefilm
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Melissa Drost, Jörgen Scholtens
Producent: Frank Jan Horst, Rogier Visser, Willem Zijlstra
Regisseur: Jan-Willem Wit
Scenarioschrijver: Paul de Vrijer

Juf Roos is jarig is nu te huur On Demand bij bijvoorbeeld Pathé Thuis en op DVD bij oa Bol.com

Winactie 2x DVD Juf Roos is jarig is gesloten

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

39 thoughts on “Juf Roos is jarig en viert haar feestje op DVD en VOD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.