JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Johnny English Strikes Again

Gisteren ging in Amsterdam de derde film van Johnny English in premiere – Johnny English Strikes Again. Omdat mijn dames gek zijn op de komische rollen van Rowan Atkinson, mochten ze mee over de rode loper. Al dagen van te voren werden er plannen gemaakt over wat ze zouden gaan aantrekken. Gisteren was het dan zover en uit school vertrokken we meteen aan Amsterdam. Eerst nog even wat gewinkeld, een hapje eten en daarna naar de film, waarin Rowan Atkinson is terug als ’s werelds beste spion. Vandaag het verslag en ik mag ook nog een kaartjes voor de film weggeven!

JOHNNY ENGLISH

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen.

Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Genre: komedieCast: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko,
Emma Thompson
Lengte: 89 min.Regisseur: David Kerr
Gesproken taal: EngelsWebsite: www.johnnyenglishstrikesagain.nl
Kijkwijzer: 6, Geweldwww.facebook.com/JohnnyEnglishNL 
www.instagram.com/JohnnyEnglish 
#JohnnyEnglishNL

De film is vanaf morgen 20 september te zien in de bioscopen in Nederland.

Wat vonden wij ervan?

De meiden vonden het best spannend wat ze moesten aandoen. Nadat ik ze had vertelt dat ze mee mochten naar een echte grote mensen, ging ze meteen aan de slag met het verzinnen van hun outfit. Ook de andere films van Johnny English hebben we snel nog een keertje gekeken om ons goed voor te breiden.

Ik had besloten om maar meteen uit school richting Amsterdam te gaan, zo hoefde we niet te haasten en hadden we zelfs nog even tijd om de toerist te spelen en te gaan winkelen. Eerste stop was de Intertoys op de Damrak. Er is weer een nieuwe rage op school en dat zijn de ztringz. Ik dacht eerst even dat ze graag iets anders wilden gaan komen, maar een ztringz is een gekleurd touwtje waarmee je figuren kunt maken met je vingers. Dit deed ik zelf ook toen ik 9 jaar was, maar gewoon met een elastiek uit mijn moeders naaikoffer. 

Bij de Primark wilde de meiden ook graag nog even samen shoppen. Ze kochten allebei dezelfde broek en trui, zodat ze als twins over de rode loper konden gaan. Kleine Zus koos liever voor een jurk en vond ook alvast een kersttrui voor de kerstborrel van Disney, waar we morgenmiddag naar toe gaan. Nadat iedereen was omgekleed, liepen we door naar Tuschinski, waar de premiere zou zijn. Papa’s Liefste stond ons daar ook al op te wachten en samen aten we snel nog even een patatje.

Daarna mochten de meiden dan eindelijk over de rode loper en konden we een mooie foto maken. Binnen was Tuschinski helemaal in Engelse sfeer, met een grote Big Ben in het midden en allemaal lekker high tea hapjes en drankjes. Maar ook op onze stoelen vonden we nog een lekkere zak popcorn (met wel rare smaakjes zoals Sweet&Salty, Peanut&Almond en Coconut&Vanille). De meiden vonden een plekje met 2 aparte stoelen en konden zo gezellig samen zitten, terwijl Papa’s Liefste, Kleine Zus en ik verderop op de rij zaten.

Met volle buikjes keken we de film. Deze werd eerst nog even ingeleid door Levi van Kempen, die de meiden wel kende van Goede Tijden Slechte Tijden. De film was uiteraard erg komisch en ik hoorde ook veel schaterlach uit het hoekje van de meiden komen. We hebben erg genoten van de film en is zeker een mooie in het rijtje van Johhnny English.

Na afloop kregen we allemaal ook nog een goodiebag mee naar huis met onder andere Engelse Drop, Thee, Iced Tea en lipgloss. Ook mochten ze een hele grote ballon meenemen. Gelukkig gingen we met de auto naar huis en paste hij er maar net in. Ik denk dat dit voor de meiden een memorable avond is geweest 🙂

WINACTIE JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Ook zin in een avondje lekker lachen in de bioscoop? Doe dan mee aan de winactie, want ik mag 3x 2 kaartjes weggeven met een echte Johnny English zonnebril. 

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
JOHNNY ENGLISH
Samenwerking
Spread the love

50 thoughts on “Johnny English Strikes Again

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.