De Flummels

De Flummels komen naar de bioscoop

Wat is het fijn dat we weer naar de bioscoop mogen. Veel films lagen al lange tijd op de planken om in première te gaan. De animatiefilm De Flummels was daar zeker één van. Het goede nieuws is dat deze grappige film vanaf vandaag in de bioscopen te zien zal zijn. Om dat te vieren mag ik maar liefst 2 filmpakketjes verloten.

Het verhaal van de Flummels

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden? 

Genre: animatie, familie
Lengte: 84 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Kijkwijzer:

Nederlandse stemmencast: Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars (Bokado) en Joost Bouhof (JoostSpeeltSpellen)
Regie: David Silverman, Raymond S. Persi

De film is vanaf 7 juli 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D

Winactie 2x De Flummels filmpakket is gesloten

De Flummels filmposter

Met dank aan Independent Films mag ik een 2x een filmpakketjes verloten, met daarin een rugzakje, t-shirt en puzzel.

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

44 thoughts on “De Flummels komen naar de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.