DVD Ferdinand Familie Slim

Vakantie en slecht weer? Verdrijf de verveling met deze DVD’s!

Met de meivakantie weet je het maar nooit… Het kan al prachtig pre-zomer weer zijn of nog erg koud en regenachtig. Het lijkt erop dat we de pre-zomer al voor de vakantie hebben gehad. Voor de komende 2 weken is er meer regenachtig weer voorstelt. Wil je je kinderen thuis toch een beetje vermaken, doe dan mee met deze winactie en maak kans op de DVD Ferdinand of Familie Slim.

DVD Ferdinand Familie Slim

DVD Ferninand

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

Twentieth Century Fox and Blue Sky Studios present "Ferdinand." Ferdinand

Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson.

Ferdinand Twentieth Century Fox and Blue Sky Studios present "Ferdinand."

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 108 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Regisseur
: Carlos Saldanha
Stemcast: Rico Verhoeven, Plien van Bennekom, Vlinder Kamerling, Rutger ‘Furtjuh’ Vink

De DVD Ferdinand is ook verkrijgbaar bij oa. Bol.com voor €15,99

DVD Familie Slim

Een van de leukste films die wij vorig jaar hebben gezien, is misschien wel de Nederlands film Familie Slim. De film gaat over Max Slim, de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alledrie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs.

Familie Slim Familie Slim

Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Tesilon heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

Familie Slim Familie Slim
Genre: familiefilm, kinderfilm
Lengte: 80 min.
Kijkwijzer
Regie: Roy Poortmans
Cast: Harry Piekema, Tatum Dagelet, Matheu Hinzen, Sara Dol, Precious Bostelaar, Najib Amhali

De DVD Familie Slim is ook verkrijgbaar bij oa. Bol.com voor €9,99

Win de DVD van Ferdinand of Familie Slim is gesloten

De winnaar van de DVD Ferdinand is geworden

De winnaar van de DVD Familie Slim is geworden

De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

Spread the love

57 thoughts on “Vakantie en slecht weer? Verdrijf de verveling met deze DVD’s!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.