Fifty Shades Freed

Eindelijk! Fifty Shades Freed

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Bij heel veel vrouwen hebben deze boeken op de nachtkastjes gelegen en met rode oortjes uit gelezen. Na de eerste 2 films is vanaf deze week ook eigelijk deel 3 te zien in de bioscoop. Speciaal voor hiervoor mag ik filmkaartjes en unieke filmgoodies weggeven. Dus ben jij ook zo’n fan van deze serie? doe dan snel mee!

Fifty Shades FreedDe “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

Ted & het Geheim van Koning Midas; win premiere kaartjes

Het verhaal

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

Fifty Shades Freed Fifty Shades Freed

Filminformatie

Genre: Romantiek, Drama
Duur: 105 min.
De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty.
Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd. Seks Grof taalgebruik
Website / Facebook / Twitter #FiftyShadesDarker #FiftyShade

Fifty Shades Freed gaat 6 februari in premiere. Door het hele land worden woensdag 7 februari speciale Ladies Night vertoningen georganiseerd bij onder andere Pathe

Vanaf 8 februari draait de film overal die bioscoop. Bestel je kaartjes nu!

Winactie Fifty Shades Freed Kaartjes en filmpakket is gesloten

Heb jij alle boeken verslonden en kan jij niet wachten om deze film te gaan zien? Doe dan snel mee met de winactie want ik mag namelijk 2x 2 kaartjes weggegeven met daarbij een orgineel t-shirt en tote bag.

De winnaars zijn

Winnaar Fifty Shades Freed Winnaar Fifty Shades Freed

  • Fifty Shades FreedDe winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Doe ook mee aan de winactie van voor premiere kaartjes voor de film Ted & het Geheim van Koning Midas

Samenwerking

Spread the love

64 thoughts on “Eindelijk! Fifty Shades Freed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.