croods 2

Winactie | De Croods 2: Een nieuw begin

Eén van de vervolgfilms waar we even op hebben moeten wachten is het 2e deel van De Croods. Maar vanaf vandaag is hun nieuw avontuur te zien in de bioscoop; De Croods 2: Een nieuw begin. Ga mee terug in de tijd voor wat belooft weer een grappig verhaal te worden. Ik heb voor jullie 3x een leuk filmpakket dat ik mag weggeven. Lees maar snel verder en doe mee!

Het verhaal Croods 2: Een nieuw begin (The Croods: A new age)

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd. Maar niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods.

Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Genre: animatie, komedie, familiefilm
Lengte: 95 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands / OV
Te zien in: 2D, 3D en 4D

Stemmencast Croods 2 Ned: Gijs Naber (Phil Beterman), Thekla Reuten (Hoop Beterman), Emma Heesters (Lente Beterman), Matteo van der Grijn (Grug), Waldemar Torenstra (Guy), Saar Koningsberger (Iep), Sanne Wallis de Vries (Ugga), Paula Majoor (Oma), Tim Knol (Thunk)

In de Engelse versie (The Croods: A new age) onder andere de stemmen van Peter Dinklage (Phil), Leslie Mann (Hope), Kelly Marie Tran (Dawn), – Nicolas Cage (Grug), Ryan Reynolds (Guy), Emma Stone (Iep), Catherine Keener (Ugga), Cloris Leachman (oma) en Clark Duke (Thunk)

Regisseur: Joel Crawford

De Croods 2: Een nieuw begin draait vanaf 30 juni 2021 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D

Win De Croods 2: Een nieuw begin Filmpakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 3x een Croods 2 filmpakket verloten, met daarin een waterfles, een stickersheet en een schrijfset.

De winaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

47 thoughts on “Winactie | De Croods 2: Een nieuw begin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.