Winactie | Bioscoopfilm Cats: op zoek naar Kattopia

Nu in de bioscoop Cats: op zoek naar Kattopia

Ik ben een echt kattenmens. Ik vind honden best wel lief en ik ben er ook niet bang voor, maar ik heb toch liever een kat in huis. Een film over katten is dan ook echt aan mij (en mijn kinderen) besteed. Deze vakantie draait Cats: op zoek naar Kattopia in de bioscoop en die moeten we dus ook zeker gaan zien. Ben jij ook een kattenfan? Doe dan mee aan de winactie, want ik mag ook 2 kaartjes weggeven.

Winactie | Bioscoopfilm Cats: op zoek naar Kattopia

Het verhaal

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia.

Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Genre: animatie, kinderfilm, familiefilm
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands (2D)

Winactie Bioscoopkaartjes Cats: op zoek naar Kattopia is gesloten

Ik mag 2 bioscoopkaartjes voor deze film verloten onder andere kattenfans! De winnaar is

Cats: op zoek naar Kattopia
  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

30 thoughts on “Nu in de bioscoop Cats: op zoek naar Kattopia

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.