Cat Person

Filmtip | Cat Person

Zin in een avondje met vriendinnen naar een lekkere thriller? Vanaf 15 februari is de film “Cat Person” te zien in de bioscoop, geïnspireerd op het korte verhaal van Kristen Roupenian uit 2017. Van achter een digitaal scherm kunnen sommige mannen aantrekkelijk overkomen, maar wat als ze in het echt toch anders zijn en zelfs liegen dat ze katten hebben? Ik mag 2x 2 vrijkaartjes verloten.

Cat Person

Wanneer de 20-jarige studente Margot snacks verkoopt in het filmhuis, ontmoet zij de 14 jaar oudere Robert, gespeeld door Nicholas Braun, die je misschien wel kent van de onhandige neef Greg Hirsch in de HBO-serie Succession.

Na wat speels geflirt vraagt Robert om haar nummer, wat de aanzet vormt tot een uitgebreide berichtenwisseling tussen de twee. Margot vindt zijn berichtjes grappig en gevat, maar wanneer ze besluiten om elkaar persoonlijk te ontmoeten, ontdekt Margot dat Robert een enigszins mysterieuze kant heeft. In het echt lijkt hij lastig te doorgronden en gedraagt hij zich enigszins ongemakkelijk.

Terwijl hun relatie zich verder ontwikkelt, schommelt de machtsverhouding tussen hen heen en weer. Margots rijke fantasie wisselt constant tussen een aandoenlijke en een bedreigende versie van Robert. Als de percepties die zij van elkaar hebben uiteindelijk botsen, dreigt alles compleet uit de hand te lopen, zelfs met een mogelijk fatale afloop.

Genre: drama, thriller
Lengte: 119 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, angst, sex, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels

Cast: Emilia Jones, Nicholas Braun, Geraldine Viswanathan en Isabella Rossellini
Regisseur: Susanna Fogel
Scenarioschrijver: Michelle Ashford

De film Cat Person draait vanaf 15 februari-2024 in de bioscoop

.

Winactie Cat Person is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor de film Cat Person verloten:

  • De winnaars zijn bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

10 thoughts on “Filmtip | Cat Person

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.