Casper en Emma maken theater

Casper en Emma komen, samen met hun knuffels Mevrouw Konijn en Welpje, terug in de bioscoop. Vanaf deze week zullen zij te zien zijn met nu nieuwste avondtuur Casper en Emma maken theater. Samen organiseren zij een toneelstuk om geld in te zamelen voor het goede doel. Natuurlijk komen alle bekende liedjes ook weer langs en is het zeker een aanrader om te gaan zien. Voor de echte fans heb ik ook een leuke winactie, want ik mag namelijk 2×2 vrijkaartjes inclusief een Casper en Emma kwartetspel weggeven.Capser en Emma maken theater

Casper en Emma maken theater

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes

Casper en Emma maken theater Casper en Emma maken theater
Casper en Emma maken theater Casper en Emma maken theater
Genre: kinderfilm
Lengte: 81 min
Kijkwijzer: Alle Leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Te zien in diverse bioscopen in Nederland vanaf: 31-05-2018
Website Casper en Emma

Winactie Casper en Emma maken theater

Casper en Emma memory

Winnaar Emma en Casper Winnaar Emma en Casper

Spread the love

36 thoughts on “Casper en Emma maken theater

 • Casper en Emma is 1 van de favoriete serie’s op Netflix van onze jongste dochter. Onze oudste dochter zou het liefst de gehele dag shows geven voor publiek. En dan kan variëren van haar paarden van playmobil die een show geven tot dat ze zelf een dansshow geeft.

 • Wendy van vliet says:

  Super leuke winactie. Mijn dochter is gek van casper en emma. Ook zij houd ervan om een show te geven. Afgelopen vrijdag heeft ze een maandsluiting gehad van school, en deed het super goed.

 • Adriana de Ruiter says:

  Goedemorgen! Wat lijkt me dít een leuke film!! Onze pleegzoon heeft een tijd geleden (rond koningsdag) zelf actie gevoerd voor de stichting “het vergeten kind” en daarvoor heeft hij ook allerlei leuke dingen bedacht. (mondharmonica spelen op de markt, langs de deuren heitje voor een karweitje, familie en vrienden bellen en uitleggen, enz.) Het thema van de film zal enorm bij hem passen.

  Daarnaast is het écht een dramaacteur! Hij wil graag laten in musicals spelen en zingt dag en nacht… En mama is helemaal wég van het leuke liedje van/over de knuffels!

  Ik ga duimen!! Fijne week!!

 • Frans Jurriens says:

  Hier zou mijn kleine Casper en Emma fan heel blij van worden 🙂
  Om haar lekker de auto ritten door te komen, moet er altijd een Casper en Emma op de beeldschermen. Dan hebben wij er letterlijk geen kind aan.
  Het lijkt mij super om deze ervaring om in de bioscoop te geven.

 • Ooohjaaa, heel leuk! Mijn dochter is helemaal gek van Casper en Emma. Stond vanochtend nog voor de televisie mee te dansen. Hier zou ik haar heel blij mee maken 🙂

 • Nicole en Gemma says:

  Mijn dochter Gemma is al een hele tijd groot fan van Casper en Emma. We hebben de huidige films dan ook al denk rond de 100x bekeken.. Maar met liefde en het blijft leuk. Een nieuwe film lijkt me dan ook leuk voor de afwisseling;) en Gemma is ook gek op showtjes geven. Voor haar poppen en voor mij maar ook voor de klas of de school. Of als we op vakantie zijn ook voor wildvreemden. Mensen zeggen die zien we later terug op een podium. En dat geloof ik inderdaad ook wel.

  Super leuke actie en wij maken graag kans op 2 kaartjes!

 • Tamara Smit says:

  Mijn dochters kijken heel graag naar Casper en Emma, dus wij doen mee.Zelf staan ze niet zo graag in de belangstelling. Ze kijken liever!

 • Angelique says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij heeft alle afleveringen van Casper en Emma tot in den treure gezien ?
  Hij is zelf gek oo shows bedenken en uitvoeren. Niet alleen heeft hij een poppenkast, maar ook een grote bak met verkleedkleren die hij dagelijks aan doet!

 • Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die een grote fan is en iedere avond naar bed gaat met het Casper en Emma slaapliedje.
  Hij is zelf ietwat verlegen maar vind het toch erg leuk om zo nu en dan een showtje weg te geven met zijn grote broer :D.

 • Oh heerlijk, ze zijn er weer. Hier 2 kleine fans van Casper en Emma. Onze zoon kijkt liever naar een ander die een show weggeeft. Onze dochter doet graag zelf haar best. We doen graag mee.

 • Als we bij een vriendin zijn willen onze kinderen samen vaak een toneelstukje opvoeren. Thuis gek genoeg helemaal niet.
  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn dochter is dol op Casper en Emma.

 • Zingen, dansjes en grapjes maken! Daaruit bestaat hun favoriete show, mijn man en ik als publiek op “de tribune”. Geweldig om te genieten van hun fantasie!!!!

 • Oh jazeker; die treden dagelijks op. of poppenkast; of een dansvoorstelling; of een muziekvoorstelling of zelfs een hele musical, haha. Elise (7) op eigen initiatief, broertje jarno (5) wordt meegesleept, haha. beiden ook groot fan van casper en emma (moesten even wennen aan de nieuwe gezichten, dat wel), dus ik doe graag voor ze mee!

 • Chantalle says:

  Casper en Emma, geloof dat mijn zoon alle afleveringen al meerder malen heeft gezien, op Netflix ook erg gemakkelijk! Hij vindt deze echt geweldig! Ga dan ook zeker met hem de film kijken… Doe graag mee met deze winactie voor hem.

 • Liesbeth says:

  Superleuk!!! De kids in mijn groep zijn dol op optreden en showtjes. Naar elkaar kijken en geniten van elkaars kunsten, hoe leuk!

 • Manuela van Wijk-Hengeveld says:

  Leuke actie! Onze peuter van 3 geeft nog niet echt voorstellingen. Dansen doet hij wel erg graag. Enne.. meneer kijkt altijd op de IPad (netflix) naar Casper en Emma. Grote fan hier haha

 • Mijn dochters houden allebei wel van een showtje weggeven. Maar onze kruimel van 6 acteert zowat de hele dag.
  Schooltje, toneelstukjes, vadertje/moedertje. Er komen veel verschillende stemmetjes en toonhoogtes voorbij op een dag. Maar het allerliefste verkleedt ze zich en geeft ze een dansoptreden.

 • Marjolijn Yara says:

  Jaaa mijn kinderen zijneen grote show hoor. Ik zou er zo een soap van kunnen maken en iedereen zou dubbel liggen om dit stel

 • Joyce v dorp says:

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochtertje myrthe! Ze verkleed zich graag en danst graag. Daarnaast lijkt het soms wel een circus in huis met 2 drukke dochtertjes ?

 • Dit is leuk voor mijn kleinkinderen, vinden ze vast fantastisch. Zijn echte Casper en Emma Fans. Ik trouwens ook, zo knap wat die kinderen doen!

  Mijn kleinkinderen geven ook regelmatig een showtje weg voor oma en opa. Dan wordt er gedanst en gezongen. Zo leuk!

 • Viv Schobben says:

  Zo gezellig samen naar de bioscoop! En ons manneke samen met zijn beste vriendinnetje kunnen zo voor Casper en Emma doorgaan haha. Je maakt hem niet gelukkiger dan wat quality time samen naar de bios. Wat lekkers te drinken, grote bak popcorn en hij genieten met een hoofdletter G. Een showtje weggeven kan hij zeker!!

 • Claudia Diependaal says:

  Ze danst overal op. Hip Hop, Regae, maar Hard Rock is toch favoriet. K3 vindt ze gelukkig ook leuk. Met de poppenwagen hier door t park en dan niet Spotify aan. Dansend achter haar wagentje haha. Met de kindjes van de gastouder hiernaast zeggen de knuffels altijd vanalles tegen elkaar zo leuk! Ik doe heel erg graag mee! Vooral Welpje vindt ze leuk. Want als je n stoere leeuw bent kun je toch ook bang zijn. Toch zegt ze dan. Zo lief!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.