Casper en Emma de Bergen in | Premiere

Kijken jouw kinderen ook graag naar het vriendjes duo Casper en Emma, samen met hun knuffels Welpje en Mevr Konijn? Mijn beide meiden kijken graag naar deze films en de TV serie. Toen de uitnodiging om aanwezig te mogen zijn bij de premiere van de nieuwste film, in de Julianatoren, op de digitale deurmat viel, waren ze dan ook dubbel door het dolle heen. Want naast de film als een van de eerste te mogen zien, is de Julianatoren ook een van hun favoriete pretparken.

Casper en Emma de bergen in

De premiere was op zondag 29 mei, de laatste dag van het lange Hemelvaartsweekend. Omdat er ook nog eens prachtig weer was voorspeld, besloten wij er meteen een mini-vakantie in eigen land van te maken. Voor de premiere werden we al om 9.30 op het park verwacht, dus kozen we voor een plekje in de buurt van de dit kun je teruglezen in het weekoverzicht van gisteren. Op 20 minuten rijden vonden we nog een last-minute bungalow op het park Droompark Beekbergen.

 

We hebben een aantal heerlijk (warme) dagen gehad op het bungalowpark en in de omgeving van Beekbergen (dit kun je teruglezen in het weekoverzicht van gisteren) Op de laatste dag hadden we toch maar de wekker gezet, om niet te laat te zijn op de premiere. Bij de ingang werden we welkom geheten op het park door Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin.

 

De film werd vertoont in het Jul & Julia Theater en daar kregen we bij de ingang allemaal wat te drinken en de kinderen een emmer popcorn. Want bij een film hoort natuurlijk popcorn! De kinderen vonden een mooi plekje vooraan en de ouders achterin de zaal. Na een hartelijk welkom van Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin, kon de film beginnen.

De film

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

Vanaf 1 juni zijn Casper en Emma te zien in een superspannend avontuur in de bergen. Dit is de vierde ‘Casper en Emma’ film die de bioscoop in gaat en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. ‘Casper en Emma de Bergen in’

Wat vonden wij er van

De meiden hebben genoten van de film. Ondanks de warmte hebben ze de hele film uitgezeten. De film duurt 83 minuten en dat was voor sommige kinderen in de zaal wel wat te lang. Ook moesten we wel een beetje wennen aan de “nieuwe” Casper en Emma. De acteurs zijn namelijk vervangen door 2 andere kinderen. Het verhaal begint best een beetje zielig als blijkt dat de vader van Emma is overleden. Maar gelukkig kan er ook gelachen worden om  Aksel, de berggids. Als Emma de weg kwijtraakt in de bergen, herinnert ze zich door middel van een geleerd liedje de belangrijke regels voor bergwandelaars. Nu wandelen wij niet zo vaak in de bossen, maar ik denk dat de kinderen in Noorwegen hier ook echt wat aan hebben. De verhalen van Casper en Emma zijn dus niet alleen erg leuk om naar te kijken, ze zijn nog leerzaam ook.

De film Casper en Emma draait vanaf 1 juni in de bioscoop

Winactie 2x DVD Casper en Emma – de TV serie is gesloten

Gefeliciteerd Moniek en Serafina

  • De winnaar zal persoonlijk een mailtje van mij ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
Spread the love

37 thoughts on “Casper en Emma de Bergen in | Premiere

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.