Captain Nova

Winnaar Cinekid Captain Nova nu in de bioscoop

Het was even spannend, maar afgelopen weekend kon de film Captain Nova toch nog in première gaan. Vanaf vandaag zal de CineKid-winnaar van Beste Kinderfilm en Beste Nederlandse Kinderfilm alsmede de Publieksprijs voor Beste Kinderfilm 2021 gewoon te zien zijn in de bioscopen in Nederland. Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Op 6 december bestaat mijn blog alweer 6 jaar! Om dit te vieren zal ik tot aan kerst elke dag een mooie winactie voor jullie klaarzetten. Te beginnen vandaag met 3x 2 vrijkaartjes voor de film Captain Nova.

Het verhaal

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas – een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?!

Captain Nova is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De regels van Floor, en opent dit jaar Cinekid-festival. Op het festival won Captain Nova maar liefst twee Cinekid Leeuwen voor Beste Kinderfilm en Beste Nederlandse Kinderfilm alsmede de Publieksprijs voor Beste Kinderfilm 2021.

Genre: familiefilm
Lengte: 86 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Kika van de Vijver, Marouane Meftah, Anniek Pheifer
Regisseur: Maurice Trouwborst

Captain Nova is vanaf 1 december  in de Nederlandse bioscopen te zien.

Titelsong Captain Nova van Nielson – Toekomst In Je Hand

Nielson heeft de toepasselijke titelsong speciaal voor Captain Nova geschreven. “Als je wordt gevraagd de film Captain Nova te vangen in een liedje, dan wordt muziek maken wel heel erg leuk. Volgens mij het is het heel goed gelukt om de onderliggende boodschap van de film, dat de mens verantwoordelijk is voor de toekomst van de aarde, in mijn song Toekomst In Je Hand te vangen. Ik vond het een eer om dit te mogen doen en heb ontzettend veel plezier gehad tijdens dit creatieve proces”.

Toekomst In Je Hand is te beluisteren via Spotify.

Winactie Vrijkaartjes Captain Nova is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment, mag ik 3x 2 vrijkaartjes weggeven. De winnaars zijn:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

46 thoughts on “Winnaar Cinekid Captain Nova nu in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.