Bye Bye Blue Monday #7 Ferdinand

Bye Bye Blue Monday #7 | Ferdinand

Tijdens deze winweek mag ik meerder filmprijzen weggeven. Heerlijk, want met dit weer doen ik niets liever dan lekker wegdromen in de bioscoop op of de bank. Na een bioscoopfilm en een DVD voor volwassen, vandaag een heerlijke de animatiefilm, Ferdinand. Een echte aanrader voor groot en klein.

Bye Bye Blue Monday #7 Ferdinand

Het verhaal

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson.

   

Releasedatum: 16 december 2017
Genre: animatie, familiefilm
Duur: 108 min
Kijkwijzer Angst 
Regisseur: Carlos Saldanha
Cast: Rico Verhoeven (Stem), Plien van Bennekom (Stem), Vlinder Kamerling (Stem), Rutger ‘Furtjuh’ Vink (Stem)

Wat vonden wij ervan?

Wij zijn in Kerstvakantie naar deze film gegaan. De meiden vonden hem zo erg leuk en grappig, dat ze zelfs in de vakantie al, best nog wel een keertje willen. Het verhaal is erg lief, maar leert je ook dat je niet altijd hoeft te passen op de plek waar men denkt dat je hoort. Volg je hart en doe waar je blij van wordt.

Bye Bye Blue Monday Ferdinand filmpakket is gesloten

Van Warner Bros. Pictures International Holland mag ik 2 Ferdinand filmpakketten weggeven met daarin 4 filmkaartjes, een rugzak, schoolsetje en de soundtrack CD

Gefeliciteerd 

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

Spread the love

135 thoughts on “Bye Bye Blue Monday #7 | Ferdinand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.