Bye Bye Blue Monday #8 Silverstone

Bye Bye Blue Monday #8 | Silverstone Kart Heat

Dit is alweer de laatste winactie in de Bye Bye Blue Monday Feel Good Winweek. We hebben het dieptepunt overleefd en langzaam gaan we weer toe naar de zonnige dagen. Om deze winweek af te sluiten, heb ik nog een hele mooie prijs voor jullie bewaard. Juist in donkere dagen is het fijn om er samen met je familie of vrienden even lekker gezellig op uit te gaan. Wat dacht je van een kart heat voor 4 personen bij Partycentrum Silverstone. Wie van jullie scheurt er het hardste door de bochten?

Bye Bye Blue Monday #8 Silverstone

Op regenachtige dagen kun je maar beter binnenblijven. Wat leuker is er dan om samen met familie en/of vrienden af te spreken voor een rondje karten, een spannend spelletje lasergamen of gewoon gezellig bowlen. Partycentrum Silverstone biedt al deze mogelijkheden. Hier vind je de snelste kartbaan in Nederland, geweldige LED verlichte bowlingbanen en de grootste lasergame arena van Europa. Uiteraard heeft het partycentrum ook een sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden om na afloop gezellig een drankje en hapje samen te doen. Partycentrum Silverstone bevindt zich op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem.

Hoe het begon…

Toen twee jonge ondernemers en rallyrijders 20 jaar geleden de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië bezochten, viel voor hen het kwartje: hun droom, het beginnen van een horecaonderneming, konden ze op deze manier perfect combineren met hun passie voor racen. De kartbaan van Silverstone, een van de eerste van Nederland, is niet alleen de snelste van Nederland, de baan is maar liefst 552 meter lang en kent de meest uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en Silverstone biedt ook duokarts, voor ouders die met hun kind (vanaf 5 jaar) willen rijden. Vanaf aankomende zomer kunnen bezoekers plaatsnemen in gloednieuwe karts die aan de laatste eisen voldoen.

 

De horeca vormt het letterlijke en figuurlijke hart van Silverstone: de gezellige sfeervolle hoofdhoreca, de bruine pub of de sfeervolle Middeleeuwse Ridderzaal verbinden de activiteiten met elkaar en maken dat bezoekers na hun inspanningen op de kart-, lasergame- of bowlingbaan graag een avond doorbrengen met een hapje en drankje: van BBQ tot grillen en van een kindermenu tot een Oosters buffet.

Bye Bye Blue Monday #8 Silverstone Partycentrum is gesloten

Silverstone Party Centre - Copyright: Saskia Bagchus

Heb jij wel zin in een gezellig uitje? Durf jij je vrienden uit te dagen voor een echte race? Doen dan mee en maak kans op een kart heat voor 4 personen bij Partycentrum Silverstone.

Gefeliciteerd 

Spread the love

40 thoughts on “Bye Bye Blue Monday #8 | Silverstone Kart Heat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.