Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

A je to! Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Heb je het al gehoord? Buurman & Buurman hebben een nieuw huis! Dat betekent dus flink klussen en dat is iets wat je natuurlijk wel kan overlaten aan deze 2 buurmannen. Vanaf vandaag kun je in de bioscoop gaan zien hoe ze dat vergaat. Ik kan je alvast verklappen dat dat niet helemaal gaat zoals ze hadden gehoopt. Gelukkig hebben ze overal een oplossing voor. A je to! Heb je zin om in de meivakantie deze film te gaan zien, doe dan mee met de winactie, want ik mag 2x 2 kaartjes weggeven.

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

Het verhaal

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp.

Buurman & Buurman – Hebben een huis Buurman & Buurman – Hebben een huis

Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Buurman & Buurman – Hebben een huis Buurman & Buurman – Hebben een huis

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 57 min.
Kijkwijzer
Gesproken taal: Nederlands
Regisseur: Marek Benes
Stemmen cast: Kees Prins, Siem van Leeuwe

De film is vanaf vandaag te zien in verschillende bioscopen in heel Nederland.

Kleurplaat

Ben je in de winning-mood, print dan deze kleurplaat uit en laat je kind(eren) deze mooi in kleuren en beplakken. Als je hem opstuurt naar Just Entertaintment maak je kans op nog meer mooie Buurman & Buurman prijzen.Kleurplaat Buurman & Buurman

 

Winactie 2x 2 kaartjes voor de film Buurman & Buurman hebben een nieuw huis! is gesloten

De winnaars ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Samenwerking

 

Spread the love

27 thoughts on “A je to! Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.