Boss Baby Familiezaken

Nu ook thuis te zien Boss Baby: Familiezaken

Een van de leukste familiefilms die wij dit jaar hebben gezien is misschien wel Boss Baby: Familiezaken. De eerste film en de serie op Netflix hebben we dan ook al meerdere keren gezien en keken dan ook zeker uit naar het nieuwe verhaal, waarin we zien hoe het verder gaat met de nieuwe generatie van de familie Tempelton. Deel 2 is nu ook uit op DVD en Blu-ray en dus zeker een aanrader voor de kerstvakantie. Ik mag zowel een DVD als een Blu-ray verloten.

Het verhaal

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw Carol, de kostwinner van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

Genre: animatie, komedie, familiefilm
Lengte: 108 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

Stemcast: Buddy Vedder (Tim), Guido Weijers (Ted), Elise Schaap (Tina), Anna Drijver (Carol), Hajo Bruins (Dr. Erwin Armstrong), Matheu Hinzen (Nathan), Imaani Oosterhuis (Meghan) en Bibi (Blauwvlokje)
Producent: Jeff Hermann
Regisseur: Tom McGrath

Wat vonden wij van de film?

De verwachtingen voor het tweede deel van de Boss Baby waren best wel hoog. We hebben de eerste film namelijk gezien in een speciale screening, waarbij de kinderen eerst een spionnentraining kregen in het Vondelpark (lees het hier terug). Daarna hebben deze de DVD veel gekeken achterin de auto, net als de serie op Netflix. Vanwege de coronamaatregelen hebben we er dus zelfs nog wat langer op moeten wachten. Maar deze week was het dan zover en gingen we samen naar de bioscoop.

Het verhaal pakt meteen op waar deel 1 is gestopt, maar je zou deze film ook prima kunnen gaan zien als je het eerste deel gemist hebt. De broertjes zijn nu ouder en Ted is zelf vader geworden. Maar zijn grote fantasie heeft hij nog steeds. Helaas heeft zijn dochter dat niet echt van hem overgenomen. Maar zijn verrassig is groot als zijn jongste dochter ook een geheim-agent is voor BabyCorp. De broertjes worden weer samen gebracht voor een speciale missie en dat wordt weer een groot avontuur.

We zaten meteen weer helemaal in het verhaal en hebben ons geen moment verveeld. Het is een mooi verhaal, vol met humor en grappen voor groot en klein. Na afloop zijn mijn dochter zelfs dat ze deze film nog leuker vond dan deel 1. Dat is iets wat je niet vaak hoort bij een sequel!

Winactie Boss Baby 2 op DVD en Blu-ray is gesloten

In samenwerking met Day One MPM en Universal mag een DVD en Blu-ray van Boss Baby Familiezaken verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Copyright 2020 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Spread the love

53 thoughts on “Nu ook thuis te zien Boss Baby: Familiezaken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.