Party Winweek win (premiere)kaartje

Bing in de Bios! Nu te zien tijdens de Mini Mornings

Kennen jullie Bing al? Dit lieve konijntje is al een tijdje te zien op Zappelin en Ketnet en reuzepopulair bij de kleintjes. Vanaf 21 april is deze rijzende ster ook te bewonderen op het grote doek met maar liefst 7 van zijn favoriete afleveringen. Zijn jouw kinderen ook fan en zou je wel met ze naar de première willen, doe dan mee met deze winactie. Kun je niet naar de première, niet getreurd, want ik mag ook kaartjes weggeven voor één van de Bing Mini Mornings bij een Vue, naar eigen keuze.

Party Winweek win (premiere)kaartje

Om het hoekje, hier niet ver vandaan…

Bing is een jongetje van 3 jaar, speels, vol energie en nieuwsgierig. Een echte peuter die alles wil uitproberen! Soms gaat dat ook weleens mis… maar dan is Flop er. Die zorgt altijd dat alles weer op zijn pootjes terechtkomt.

In de Emmy Awardwinning TV Serie van Bing gaat het om de GROTE verhalen in de kleine momenten van het leven van een peutertje. Vol vrolijkheid en kleine verdrietjes, herkenbaar voor iedereen. Leren delen, je favoriete speeltje kwijtraken, de natuur ontdekken… Bing maakt het allemaal mee, samen met Flop en zijn vriendjes.

Sinds kort is Bing ook online te vinden met zijn eigen Nederlandstalige YouTubekanaal en Facebookpaginga @BingBunny.

Bing in de Bios

Op 21 en 28 april en op 5 en 12 mei zal Bing te zien zijn bij alle 21 Vue bioscopen in Nederland, tijdens de Mini Morning. De allerkleinsten kunnen zo voor het eerst kennis maken met een echte film in de bioscoop. De lichten worden gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er voor iedereen een filmdiploma klaar.

Tijdens de speciale Bing Mini Mornings kun je de wereld van Bing ervaren op het grote scherm! Reis mee met Bing, Flop en al hun vriendjes. Van de natuur verkennen met Amma tot spelletjes spelen in het park met Pando. Er zullen 7 afleveringen in totaal te zien zijn, met interactieve spelletjes en sing-a-longliedjes. Het belooft een uur lang een groot feest te worden, want bij elk toegangskaartje krijg je je eigen Bing-oren!

Kijk hier voor info over de Vue Mini Mornings

Winactie Bing in de Bios is gesloten

Op zondagochtend 14 april zal Vue Hilversum speciaal haar deuren openen voor de eerste vertoning van Bing in de Bios. Tijdens deze première zal Bing zelf ook aanwezig zijn voor een vrolijke ontmoeting met zijn fans. Wil jij daar bij aanwezig zijn? Dat kan, want ik mag 4 kaartjes voor deze première weggeven! Naast de film, de meet&greet krijg je ook nog een leuk cadeautje mee naar huis!

Kun jij nu 14 april niet, maar zou je wel graag naar Bing in de Bios willen? Doe dan ook mee, want ik mag ook 4 kaarten weggeven voor één van de Mini Mornings bij een VUE naar keuze.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Bing in de Bios
Samenwerking
Spread the love

12 thoughts on “Bing in de Bios! Nu te zien tijdens de Mini Mornings

 • Jammer Hilversum is voor mij een beetje te ver weg, dus ga ik graag voor de Mini Morning naar Vue in Hoogeveen.
  Mijn jongste kleinkinderen vinden dit vast leuk.
  Voor het eerst naar de Bios met mij, daar hebben ze vast wel zin aan.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Mijn dochter kijkt graag naar Bing. Helaas kunnen we 14 april niet ivm mijn verjaardag, maar we zouden graag naar een van de Mini Mornings willen gaan

 • Wij kennen Bing nog niet, maar hij ziet er schattig uit. Ik zou graag met mijn zoontje naar de première gaan. Er blijkt gewoon een Vue bioscoop in de buurt te zitten! (Nooit geweten) Ik maak dus graag kans.

 • Chantal den Haan says:

  Een première meemaken is natuurlijk ontzettend leuk, vooral als het de eerste film ooit wordt voor mijn meisje!? Deze happening blijft ze dan zeker onthouden. Ik weet ook zeker dat de rest van het gezin mee wil! ? Fingers crossed ?

 • Jaa leuk ik doe graag mee om samen met onze tweeling te genieten in de bios van Bing. Wij doen dus graag mee voor een bioscoop plekje in de vue.

 • Geweldig leuk voor mijn dochter die er dag en nacht naar kan kijken dat is natuurlijk niet goed maar mama en papa knijpenweens een oogje dicht omdat oh zo leuk is!

 • Cora Reijers says:

  Ooh heel graag sg zou ik kaartjes willen winnen voor de mini morning bij de vue in Doetinchem samen. Mijn meisje van 3 zou dit geweldig gaan vinden.

 • Wow wat gaaf!Mijn zoontje van 3 is gek op bing hij hebt de poppetje en zijn verjalenboekjes uit Polen. De première samen kijken zou echt een prima uitje zijn.

 • Deborah Weijts says:

  Mijn meiden van 4 en 2 zijn superfan van Bing. De verschillende afleveringen worden hier dagelijks terug gekeken. De oudste van 4 kijkt het alvanaf dag 1 dat het bij Zappelin was. De aflevering met de ballon daar had ze meteen heel veel plezier om. De ballon belande in het dag dag doosje. Mijn jongste is door de oudste ook Bjng gaan kijken. En als ze even een rust momentje willen vragen ze vaak om Bing.
  De premiere zouden ze geweldig vinden! Maar naar de bios alleen is ook al heel leuk!

 • Lesley Tamara W. says:

  Op de valreep! Hoop dat ik nog op tijd ben om meegeloot te worden 🙂
  Zou mijn lieve nichtje Yara (3 jaar) samen met haar fantastische papa (mijn broertje) hier dolgraag blij mee willen maken!
  Ik doe graag mee voor een Bing mini morning in Vue Arnhem. #fingerscrossed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.