Ga je mee op wild avontuur met Big Trip 3D in de bioscoop

Ga je mee op wild avontuur met Big Trip in de bioscoop?

Het is alweer lang geleden dat ik een leuke filmtip met jullie heb kunnen delen. Gelukkig start het gewone leven langzaam weer op en draaien er gelukkig ook weer nieuwe films in de bioscopen. Wij hebben de geur van popcorn en het grote doek zeker wel gemist de afgelopen maanden. Eén van de nieuwe films die je vanaf deze week kunt gaan zien is Big Trip, een nieuw dierenspektakel in 3D van de schrijver van Madagascar.

Ga je mee op wild avontuur met Big Trip 3D in de bioscoop

Het verhaal van Big Trip

Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Big Trip is één vrolijke beestenboel voor jong en oud!

Film informatie

Genre: animatie, familiefilm, avontuur
Lengte: 84 min.
Kijkwijzer: 6+, eng
Gesproken taal; Nederlands

Stemmencast: Ivan Pecknik, Paul Boereboom, Dieter Spileers, Jonathan Demoor, Jelle Amersfoort, Bas Keijzer en Luca van Ammers
Regisseur: Vasiliy Rovenskiy

De film zal vanaf 18 juni te zien zijn in veel bioscopen in Nederland.

Wil je alvast een beetje in de stemming komen voor dit wilde avontuur? Download dan alvast deze leuke kleurplaat van de film Big Trip.

Coronamaatregelen in de bioscoop

Let op! Deze coronamaatregelen gelden vanaf 1 juni in alle bioscopen.

 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en bioscoopmedewerkers.
 • Er mogen maximaal 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals schermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
 • Lees hier het Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek

Winactie 3×4 bioscoopkaarten Big Trip is gesloten

Heb jij ook wel weer zin om gezellig een middagje naar de bioscoop te gaan? Ik mag namelijk maar liefst 3x 4 bioscoopkaarten voor Big Trip verloten! Zo kun je gezellig met je gezin deze leuke film gaan zien. De winaars zijn

Bog Trip 3D filmposter
 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

67 thoughts on “Ga je mee op wild avontuur met Big Trip in de bioscoop?

 • Henk Meinderts says:

  Door mijn COPD kan ik bijna niets meer. Heuveltjes klimmen en wandelen is te zwaar voor mij dus ik zou graag een keer een cruise doen. Vooral de fjorden lijkt me prachtig.

 • Op dit moment zou een bioscoopbezoekje al een hele Big Trip zijn! Wat hebben we dat gemist.
  De grootste Big Trip die ik ooit nog maken wil is een reis naar Nieuw-Zeeland!

 • Ingrid Hopster says:

  De big trip die hier hoog op het verlanglijstje staat is naar IJsland maarja dat wordt nog even sparen dus dit zou een leuk tussendoor uitje zijn ?.

 • Ik zou graag met het hele gezin in een camper door Canada willen reizen. Wat een mooie reis zou dat zijn! Doe graag mee aan je leuke actie. Heerlijk weer eens met zijn allen naar de bios.

 • Elke keer als deze op de reclame komt is het gelijk: ‘oh! Die zou ik wel willen zien’. Onze big trip dit jaar zou naar Bulgarije zijn. Voor het eerst vliegen. Helaas gaat dat niet door. Wel gaan we kamperen aan de Lek, voor mij net zo een big trip! ??

 • Oh wat leuk!!!
  Ik zou graag terug willen naar Indonesië! We zijn vorige zomer naar Java en Bali geweest en ik heb echt zo een heimwee….. de kids ook, dus we zijn alvast aan het sparen hihi.

 • Annemiek Stam says:

  Het lijkt ons een superleuke film! De jongens zouden het super leuk vinden om weer eens naar de bioscoop te mogen! Ik zou graag een keer met z’n allen een verre reis willen maken, naar Australie bijvoorbeeld. Maar in deze tijd van thuis blijven is een tripje naar de bioscoop al een enorm leuk uitje!

 • Kim padberg says:

  Jaaaa we zagen de voorstukjes en riepen met ons allen, deze lijkt ons leuk!
  De big trip waarvoor we sparen in Australië. Mijn moeder is daar geboren dus wil er dolgraag naartoe.

 • Jolanda Wol. says:

  Nou, wat een vrolijke film lijkt me dat. Madagscar was bij mijn zoon en dochter ook een succes, dus denk dat ze Big trip ook leuk vinden. Onze Big trip zou op safari in Afrika zijn. Wie weet, ooit.

 • na weken thuisblijven is een bezoek aan de bioscoop al een Big Trip voor onze kinderen, dromen hoeven niet groots meer te zijn 🙂

  • Esther Penders says:

   Wat lijkt ons dit een ontzettend leuke film!
   Mijn dochtertje (en zoon) willen graag een kansje wagen om te winnen…fingers crossed!

 • Anna Knapen says:

  Ik doe graag mee om kaarten voor onze dochter Julia te winnen. Onze big trip zou gaan naar Warschau, om de familie na lange tijd weer eens te zien. Lijkt geen big trip, maar is het in deze tijd zeker.

 • We zijn toen onze jongste 3 was op bezoek geweest bij vrienden die toen in maleisie woonden. Zou dit graag een keer over doen met oudere kinderen zodat ze er meer van mee kregen want met 3 heb je toch minder herrineringen.
  De film zou ik graag mijn dochter en vriendin kijken

 • Wat een leuke actie! Heerlijk voor onze kleinkinderen die volgende week jarig zijn en alweer 9 jaar worden! Zij zijn echte dierenvrienden maar de trip die zij zouden willen maken is om naar het geboorteland van onze -geadopteerde -dochter te gaan.Zuid-Amerika staat hoog op de verlanglijst maar daar moeten we samen nog lang voor sparen.Jammer en verdrietig genoeg zien we de kleinkinderen nog steeds niet maar dit cadeau zou meer dan geweldig voor ze zijn!

 • Noor Noor says:

  ik zou mijn kinderen graag meenemen naar de wadi’s van Oman, terwijl we daar van dromen nemen we genoegen met een uitje naar de bios 😀

 • gek wordt ik van die reclame…. elke keer kwijlt mijn dochter de bank af…. die panda mama !!!! daar wil ik heen . wat een lieve panda!!! kijk nou mama!!!

 • Ik wil graag met mijn gezin naar deze film willen. De grote droomtrip die wij willen maken is naar Nieuw-Zeeland. Mijn man is daar opgegroeid en hij zou zo graag het land aan ons willen laten zien. Het is voor ons niet de betalen om met z’n vieren naar Nieuw-Zeeland te gaan. Maar ach… Dromen mag!

 • Els Black says:

  Mijn mijn dikke zwangere buik zou dit al een big trip zijn met mijn man en jongens. Verder zou ik nog wel is een big trip naar australie willen maken

 • Shiv Chin says:

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Er even tussenuit, op stap gaan met mijn kindjes, en dan de corona om ons heen even vergeten. Ik zou heel graag een big trip willen maken naar Australië, waar mijn broertje inmiddels al 5 jaar woont.

 • Melissa Van Stipdonk says:

  Volgend jaar onze big trip naar Disneyland Parijs, haha. Niet echt een big trip he, maar wel eentje die ik volgepland heb en hopelijk straks 2 jaar na boeking kunnen gaan maken (ivm corona). Aangezien onze jarno veel ziek is geweest, durven wij geen verre reizen te maken, dus parijs is al een big trip voor ons.

 • Ow, wat lijkt met dit een leuke film! Ik zou heel graag een Big Trip met mijn gezin naar Canada willen maken en proberen om de beren in het wild tegen te komen, maar een Big Trip naar deze film zou ook echt fantastisch zijn!

 • Jolijn kools says:

  OMG wat zou dat GE-WEL-DIG leuk zijn voor onze dochters zeg !!! Ze zijn wel toe aan even lekker quality time met ons gezinnetje 🙂 Even geen corona gedoe aan hun hoofdje maar gewoon even lekker genieten ? Ik denk dat de big trip van mijn dochters toch wel best dicht bij zou kunnen zijn 😉 We hebben op een strandhuisje vakantie gevierd en dit huisje stond gewoon op het strand, dat was hun coolste vakantie ooit zeggen ze elke keer hahah

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Oh wat zou dat weer eens leuk zijn, een bioscoop bezoekje. Mijn droombestemming is Puglia. Lijkt mij zo’n fantastisch mooie plek.

 • Melany Oomen says:

  Mijn ultieme bigtrip is toch zeker wel disney world met mijn liefste petekindjes!! Dan moeten we nog wel heel lang sparen hihi. Maar voor nu zou een middagje naar de bioscoop toch ook wel een super gave verassing voor hen zijn!

 • Anneliese de Waal says:

  Wat een leuke film voor de kinderen, zou ik graag naar toe willen met de kinderen ❤❤.

  Zou graag nog met het gezin naar Rome willen ??.

  Groetjes Anneliese

 • Esther Penders says:

  Wat lijkt ons dit een ontzettend leuke film! Mijn dochtertje (en zoon) zouden heel graag kans willen maken op de kaartjes….fingers crossed!

 • Ingrid Langstraat says:

  Ik zou graag een big trip maken naar een zwembad met de kinderen, want dat missen ze enorm. Ook een bioscoop bezoek is een tijd geleden, leuk om weer naar deze geweldige film te kunnen!

 • Deze film lijkt me heel leuk, ik zou zelf nog wel een Big Trip naar Nieuw Zeeland willen maken maar als het aan onze meiden ligt gaan wij een Big Trip maken naar Disneyland Parijs.

 • sanne Brattinga says:

  Wij hadden een mooie Big Trip op de planning staan voor komende zomer: Duitsland, Denemarken en Zweden incl. het bezoeken van 3 pretparken, maar helaas gaat die vakantie niet door 🙁

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.