LEGO Super Mario

LEGO en Nintendo onthullen LEGO Super Mario

Het wachten is voorbij … Vandaag is het volledige productassortiment van LEGO® Super Mario™ onthuld. Fans kunnen alvast het leuke LEGO Super Mario universum ontdekken en hun favoriete personage tot leven laten komen in de echte wereld. Wel moeten we nog even geduld hebben tot 1 augustus, want pas dan zullen de sets beschikbaar zijn. Wel kunnen we nu alvast een kijkje nemen!

The LEGO Group onthult vandaag het volledige productassortiment van de LEGO® Super Mario ™ speelsets. Fans kunnen het LEGO Super Mario-assortiment uitbreiden met een geheel nieuwe reeks uitbreidingssets, verzamelbare personagepakketten en power-up pakketten. LEGO Super Mario, de unieke samenwerking met Nintendo, laat kinderen de speelse wereld van Super Mario ervaren als nooit tevoren. Super Mario komt tot leven in een fysieke LEGO-wereld. De producten die vandaag zijn aangekondigd geven fans de kans om Mario’s huis te bouwen. Om op zoek te gaan naar schatten die door Toad zijn verborgen en een Koopa Troopa in de bewaakte vesting te verslaan. En dat is natuurlijk niet alles!

Avonturen met Mario Starter Set

De samenwerking tusssen LEGO en Mario werd in april bekendgemaakt. Toen werd de ‘Avonturen met Mario Starter Set’ onthuld samen met twee van de uitbreidingssets. De startset is de sleutel tot het ontgrendelen van het hele spel. Dit is de enige set met de interactieve LEGO® Mario™ figuur. Deze Mario verzamelt munten in game levels die met LEGO-stenen zijn gemaakt. LEGO Super Mario voegt nieuwe interactiviteit toe aan de traditionele LEGO-ervaring.

 LEGO Super Mario

Alle sets bevatten hun eigen reeks unieke uitdagingen en personages. Zo kunnen de fans alleen of tegen vrienden spelen. Naast de uitbreidingssets: Piranha Plant-powerslide en Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel, bevat het assortiment nog meer uitbreidingssets: de Bewaakte vesting, Mario’s huis & Yoshi, Toads schattenjacht, Desert Pokey, Whomps lavafort en het Boomer Bill-spervuur.

Blind bags

Vandaag zijn ook tien verzamelbare vijandpersonages aangekondigd die te vinden zullen zijn in ‘blind bag’-pakketten. Dit zorgt voor een extra verrassingselement. Elk pakket bevat een bouwbaar personage en een actiesteen om mee te spelen. Dit kan Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin of Peepa zijn!

LEGO Super Mario

De startset heeft 7 actiestenen voor verschillende interacties met de LEGO Mario-figuur, die LCD-schermen in zijn ogen, mond en buik heeft om onmiddellijke reacties op beweging, kleur en actiestenen weer te geven. In mei kondigden The LEGO Group en Nintendo al een reeks power-up pakketten aan, waaronder Kat-Mario en Bouw-Mario. Door de verscheidenheid aan kostuums voor LEGO Mario, die elk nieuwe functies en krachten onthullen, vergroten de speelmogelijkheden nog meer!

LEGO Super Mario-app

Fans zullen LEGO Super Mario nog leuker vinden met de gratis LEGO Super Mario-app gemaakt door The LEGO Group. De ondersteunende app verbetert de speelervaring nog meer. De app houdt scores van de speler bij om continu bouwen en herbouwen aan te moedigen. Ook bevat de app zoom- en draaifuncties. Dit maakt het omgaan met de bouwinstructies gemakkelijker. Daarnaast worden er ook suggesties gegeven voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Bovendien is het een veilige plek waar kinderen hun ideeën kunnen delen met vrienden.

LEGO Super Mario App

Het volledige LEGO Super Mario-assortiment zal vanaf 1 augustus 2020 verkrijgbaar zijn. Voor de fans die niet kunnen wachten, is de Starter Set alvast te bestellen op www.LEGO.com.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.