Asterix & Obelix in het Middenrijk

Film tip | Asterix & Obelix in het Middenrijk

Wie kent ze niet; Asterix en Obelix, de 2 dappere Galliërs, die zich staande houden tegen het machtige Romeinse Rijk van Julius Caesar. Als kind was ik dol op de stripboeken. Nu zijn Asterix en Obelix terug en wel op het grote doek. Vanaf vandaag draait hun nieuwe film Asterix & Obelix in het Middenrijk in de bioscoop! Daar gaan wij dus zeker naar toe in de vakantie. Ook mag ik 2x 2 vrijkaartjes verloten.

Het verhaal

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

Film info

Genre: familiefilm, avontuur, komedie
Lengte: 111 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Buddy Vedder, Frank Lammers, Jan Kooijman, Fedja van Huêt en Vajèn van den Bosch
Regisseur: Guillaume Canet

.

Asterix & Obelix in het Middenrijk draait vanaf 15 februari in de bioscoop

Winactie 2x 2 vrijkaartjes voor Asterix & Obelix in het Middenrijk is gesloten

In samenwerking met Just Entertainment mag ik 2x 2 vrijkaartjes verloten voor Asterix & Obelix in het Middenrijk.

De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

45 thoughts on “Film tip | Asterix & Obelix in het Middenrijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.