100% COCO gaat naar New York

100% COCO de film gaat naar New York

Gisteravond was er een heel speciale avond bij Kinepolis. Het vervolg op de meidenfilm 100% Coco ging in première; 100% Coco New York. In verschillende Kinepolis bioscopen was er een speciale Meidenavond georganiseerd, maar in Utrecht was het echte feestje, want daar lag ook de rode loper uit voor hele cast van de film en andere bekende jeugd TV- en YouTube-sterren. Wij mochten de film daar ook komen bekijken en ik mag 4 vrijkaartjes weggeven.

100% COCO gaat naar New York

Het verhaal

In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Genre: familiefilm Lengte: 82 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Nola Kemper, Valentijn Avé, Ethan Allington, Genelva Krind, Sterre Koning
Regisseur: Ruud Schuurman

Meidenavond & de première

Toen we aankwamen bij Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht was het flink druk. We waren net op tijd om de cast van de film op de roze loper te zien. Zij werden daar gefotografeerd in hun mooiste a la Coco outfits en geïnterviewd door de pers.

De meiden mochten zelf ook even over de loper. Binnen stond er limonade voor iedereen klaar en heerlijk cupcakes. Verder konden ze zich laten opmaken een #selfie maken in een spiegel. Omdat er ook een premièrefeestje was, waren er optredens van Sterre Koning, Mylene&Rosanne en Stefani.

Maar natuurlijk kwamen we voor de film. De meiden hebben daar zeker van genoten. Het verhaal neemt ze mee naar de geweldige stad. Het is een leuk avontuur voor meiden van alle leeftijden. Toevallig zijn wij daar vorig jaar (zonder de kinderen) geweest, dus werd ik steeds aangestoten – daar ben jij ook geweest hè mama. Ik heb ook zeker van de film genoten. Leuk ook om de meiden daarna enthousiast hun kledingkast te zien induiken op zoek naar hun eigen #stijltiger

We kregen ook alvast de aankondiging voor de volgende MeidenAvond in september met dan deel 2 van Misfit! Die datum hebben wij alvast genoteerd.

Winactie 2x 2 vrijkaartjes voor 100% Coco New York is gesloten

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

21 thoughts on “100% COCO de film gaat naar New York

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.