Ernst, Bobbie en de rest Sinterklaasshow

Ernst en Bobbie | Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

De Sint heeft deze dagen een druk programma, maar toch maakt hij tijd om ook nog samen met Ernst en Bobbie zijn verjaardag te vieren in het theater. Speciaal hiervoor hebben zij hiervoor hun Vakantieshow voor een paar weekjes onderbroken. Gisteren was de eerste voorstelling in Waalwijk en wij mochten gaan kijken bij deze vrolijk show, waar natuurlijk weer het een en ander mis ging.

Ernst en Bobbie Sinterklaasshow

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

We hebben eerder dit jaar de Vakantieshow al mogen zien. We kenden het duo wel van naam, maar keken niet echt vaak naar hun show. Maar hun vrolijke grapjes en interactie met de zaal is reuze aanstekelijk voor groot en klein. We hebben toen een topmiddag gehad en gisteren weer. De show zat vol Sinterklaasliedjes, maar ook hun eigen bekende liedje als Soepkip en Wachten duurt zo lang en iedereen doet vrolijk mee. Natuurlijk is het voor de meeste kinderen ook wel spannend dat de Sint zou komen, maar de lieve pietjes stelde de kinderen bij binnenkomst in het theater al op hun gemak met een handje pepernoten.

 

Ernst en Bobbie gaan tijdens deze Sinterklaasshow een verjaardagspartijtje voor de Sint organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Bij het partijtje voor Sint horen leuke kadootjes, veel Sinterklaasliedjes, een Sinterklaasverhaal en natuurlijk bowlen. Zelf wil Sinterklaas graag een goochelaar op zijn partijtje. Dit gaan Ernst en Bobbie natuurlijk voor hem regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

  

Wij hebben een heerlijke middag gehad. De voorstelling heeft veel leuke grappen voor de kinderen, maar ook zeker voor de ouders. De Sint is een beetje een brombeer, Bobbie zijn vrolijke ik en Ernst probeert alles een beetje in goede banen te leiden. Wederom is dit een voorstelling die zeker de moeite waard is om te gaan bezoeken.

Ernst en Bobbie Sinterklaasshow

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas is te zien in vijf theaters op onderstaande data, tussen 19 november en 2 december 2017

19-11-2017 – Theater De Leest (Waalwijk)
22-11-2017 – Stadsgehoorzaal Vlaardingen (Vlaardingen)
25-11-2017 – Schaffelaartheater (Barneveld)
26-11-2017 – Cultureel Centrum De Nobelaer (Etten-Leur)
02-12-2017 – Theater De Stoep (Spijkenisse)

Ernst en Bobbie

Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie). Al ruim 25 jaar zijn zij met hart en ziel bezig met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Ernst en Bobbie De Vakantieshow

De Vakantieshow

De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden, bevat alle vertrouwde ingrediënten dat het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur en heel veel bekende liedjes en grappen voor jong en oud. Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, zoals Ernst en Bobbie in het dagelijks leven heten, staan dit seizoen voor de 750e keer op de bühne.

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop van beide shows op www.ernstbobbie.nl

Spread the love

34 thoughts on “Ernst en Bobbie | Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.