Campina Boerderij Mysterie

Los jij het Campina Boerderij Mysterie op?

Elk jaar organiseert Campina de Boerderijdagen. Tijdens deze dagen kun je een kijkje nemen achter de schermen bij FrieslandCampinaboeren door heel Nederland. Leer alles over hoe deze boeren zich inzetten voor hun koeien, de natuur en klimaat. Maar ontdek ook wat koeien eten en wat je allemaal kan maken van melk. Omdat helaas ook dit jaar de Boerderijdagen live niet door kunnen gaan, ontwikkelde Campina een nieuw, digitaal alternatief: het Campina Boerderij Mysterie. Campina vraagt nu heel Nederland mee te helpen het Campina Boerderij Mysterie op te lossen. Doe jij mee?

Campina de Boerderijdagen

Na de succesvolle online Thuisboerderijdagen van vorig jaar, gaan ook dit jaar de staldeuren weer online ‘open’. Zo kan iedereen op afstand kennis maken met de leerzame wereld van de boeren en de boerderij. Dit keer om een heus mysterie op te lossen; want de beroemde koe Sam is verdwenen. Campina Boerderij Mysterie is een spannend gezinsspel ter vervanging van de live Campina Boerderijdagen.

Het Campina Boerderij Mysterie

Vier weken lang worden de deelnemende gezinnen meegenomen in de wereld van de zoektocht naar koe Sam door boer Koen, agenten Sophie en Youssef en reporter Nina. Elke week, op woensdag, wordt een nieuw onderdeel van het mysterie gelanceerd. De hoofdpersonen nemen de deelnemers mee langs alle belangrijke aspecten van de boerderij en het boerderijleven. Ook komen de ambassadeurs van Campina, de boeren zelf, aan het woord. Wie weet geven ze wel belangrijke hints om het mysterie op te lossen! Het mysterie zit vol spannende video’s en leuke spellen, quizjes, knutselopdrachten en zelfs VR-games. De verschillende onderdelen spelen zich zowel binnen als buiten (offline) af. Niet alleen leuk om met het gezin te doen, maar ook nog eens hartstikke educatief!

Wil jij met je gezin meedoen? Bezoek dan hier de website
en help boer Koen zijn lievelingskoe terug te vinden!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.