Bing en Flop in Biergaarde Blijdorp

Kom Blijdorp ontdekken met je vriendjes Bing en Flop

Een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp is altijd een feest voor het hele gezin. Maar in de maanden april en mei wordt dit avontuur nog leuker. De Rotterdamse dierentuin verwelkomt namelijk twee bekende vriendjes die populair zijn onder peuters en kleuters: Bing en Flop!

Bing en Flop in Blijdorp

Bing en Flop, deze twee zijn geliefde vriendjes bij de jongste generatie en ze zijn niet meer weg te denken uit de kinderwereld. Met maar liefst 520 miljoen views op hun Nederlandse YouTube-kanaal zijn ze mega populair bij jong en oud. En nu kunnen kinderen van 3 april tot 12 mei ze in het echt ontmoeten in Diergaarde Blijdorp, met een speciale Bing-route, verhalensessies en een heuse meet & greet.

Wandel mee met Bing

Tijdens een wandeling door de dierentuin kunnen jonge bezoekers op avontuur gaan met Bing en Flop. Op zes speciale locaties in het park zijn Bing-borden te vinden, bij onder andere de bizons en prairiehondjes. Deze borden staan vol leuke weetjes en leerzame vragen, waardoor kinderen spelenderwijs van alles leren over de natuur en de dieren om hen heen. En aan het einde van de route staat een fotobord waar kinderen samen met hun vriendjes uit de serie op de foto kunnen.

Ontmoet Bing en Flop

Op het speciaal geopende NatuurPodium met buitenzitplaatsen worden op woensdag, zaterdag en zondag verhalensessies gehouden door Bing en Flop. Tijdens deze vijftien minuten durende voorstelling delen de vriendjes hun avonturen en kennis over de favoriete dieren in de dierentuin, zoals leeuwen, flamingo’s en slangen. Het belooft een interactieve ervaring te worden, waarbij kinderen kunnen springen als een tijger, rekken als een giraf en zwemmen als een pinguïn. Na afloop van de show krijgen de kinderen de kans om op de foto te gaan met Bing en Flop en ontvangen ze een leuk souvenir om de dag compleet te maken. Daarnaast zijn er exclusieve souvenirs verkrijgbaar als aandenken aan deze bijzondere dag.

Liefde voor de natuur

Samen met Bing en Flop wil Diergaarde Blijdorp kinderen van 1 tot 5 jaar laten kennismaken met de pracht van de natuur en de liefde voor dieren aanwakkeren op jonge leeftijd. Daarom zijn alle activiteiten gratis voor bezoekers van de dierentuin. Wel is reserveren vereist voor de verhalensessies en de meet & greet met Bing en Flop. Mis deze betoverende ervaring niet en plan je bezoek aan de Rotterdamse dierentuin tussen 3 april en 12 mei!

Voor meer informatie en reserveringen, neem dan snel op een kijkje op de website van Diergaarde Blijdorp

Persbericht van MissPublicity

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.