Beurs Eigen Huis Winactie

Klaar voor verbouwen op de Beurs Eigen Huis

Met de lente in aantocht – ja echt ze komt er aan – heb ik ook altijd weer zin om mijn huis eens grondig te verbouwen. Ik doel dan niet op het verplaatsen van mijn meubels of een grote schoonmaak, maar een nieuwe vloer en keuken, nieuwe voortuin en het liefste ook nog een overkapping op het dakterras. Het is heerlijk om hierover te dromen en plannen voor te maken. Voor de nodige inspiratie brengen we dan ook graag een bezoekje aan de Beurs Eigen Huis in Urecht. Heb je ook wensen, dromen of ben je opzoek naar inspriratie? Doe dan mee aan de winactie en win vrijkaarten.

Beurs Eigen Huis Winactie

Het wordt eigenlijk al een beetje een traditie om de Eigen Huis Beurs te bezoeken. Deden we het in ons vorige huis nog echt voor de noodzakelijke verbouwingen, nu gaan we er heen voor inspiratie. De wens is nu wel sterk om de vloer en de keuken te gaan aanpakken, maar er zoveel meer te zien op deze beurs.

Waarom naar de Eigen Huis Beurs?

De Beurs Eigen Huis is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Hier kun je je laten inspireren en adviseren door een groot aanbod van specialisten. Vind de juiste architect of aannemer voor de klus, laat je adviseren op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres,  tuinen, maar ook financieren. Deze beurs biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren! Of je deze nog helemaal van de grond af op moet bouwen of voor een kleine aanpassing.

Naast veel exposanten is er ook een Podiumprogramma, waar je interessante sprekers zult horen spreken over energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis.

 

Neem vooral de tekeningen van je huis mee en eventueel foto’s. Zo kun je ter plekke al veel adviezen in winnen. Ook aan de kinderen is er gedacht, want er is een gratis professionele kinderopvang aanwezig voor kinderen van 3 tot 13 jaar in de vorm van een Kinderkunstplein. De kinderen mogen hier twee uur lang verblijven. Onze dochters vinden het dus ook een feest om mee te mogen en het geeft ons even de rust om met de exploitanten in gesprek te gaan.

Praktische informatie

Datum: 9 t/m 11 maart
Openingstijden: 
10.00 – 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Tickets: Online € 14,- / aan de kassa € 17,50 / Kinderen tot 16 jaar: gratis
Ticket combinantes;

  • 1 entreekaart Beurs Eigen Huis + 3 magazines: Landelijk Wonen, Tijdloos Wonen & Outdoor Living: € 19,-
  • 1 jaar lidmaatschap Vereniging Eigen Huis + 2 entreekaarten Beurs Eigen Huis: € 29,50
  • NS dagretour combi-ticket € 25,- (verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel)

Beurs Eigen Huis Winactie

Winactie Beurs Eigen Huis toegangskaarten is gesloten

Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis (9-11 maart) 3x 2 entreekaarten (twv € 35)

De winnaars zijn

 

  • De winnaars zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Doe ook mee aan mijn andere winactie en maak kans op de Kruidvat Negenmaandenshopper
Spread the love

33 thoughts on “Klaar voor verbouwen op de Beurs Eigen Huis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: