Het is alweer augustus en de zomer is volop terug. Deze maand heeft Boomrang Highligts augustus 2020 ook weer een paar nieuwe series en zomerspecials voor je klaarstaan. Na een dagje buiten op het strand of in de tuin is er niets lekkerder om binnen op de bank even af te koelen. Of misschien heb je zelf ook wel vakantie en is het wel fijn als de kinderen zich ’s ochtends vroeg zelf vermaken 😉 Ook mag ik deze maand weer een leuk Boomerangpakketje weggeven. Doe je mee?

Boomerang Highligts augustus 2020

Mr Magoo

Vanaf 3 augustus is er elke dag om 08:00 uur een gloednieuwe serie te zien van Boomerang, Mr Magoo. Dit opgewekte kereltje geniet volop van zijn pensioen en is altijd bereid een handje te helpen. Hij is razend nieuwsgierig en heeft een scherp geheugen, maar doordat hij niet doorheeft dat hij dringend een bril nodig heeft, is hij een wandelende ramp! Zo beklimt Magoo bijvoorbeeld de top van een wolkenkrabber, die hij aanziet voor een berg. Samen met zijn trouwe Meneer Kat, een hond die denkt dat hij een kat is, verveelt Magoo zich nooit. Hij gaat naar het museum, heeft romantische afspraakjes, gaat golfen, go-karten… of hij relaxt in zijn tuin tijdens de zondagse barbecue samen met Wezel, zijn gezellige buur. Dus mis de gloednieuwe serie Mr Magoo niet!

Boomerang Highligts augustus 2020  - Mr Mangoo

Boomrang Zomer Specials

Daarnaast zijn er elke dag om 09:00 uur en 15:00 uur de zomerspecials van Scooby-Doo en Tom & Jerry te zien.

In De Wereld Rond met Scooby-Doo! geniet je van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo-films. In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur. Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Elke dag om 09:00 uur, op Boomerang.

Boomerang Highligts augustus 2020  - De Wereld Rond met Scooby-Doo!

Houd jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomerspecial Katten & Honden bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen! We hebben de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: Agent Binky, Machtige Mike, Tom & Jerry en Be Cool, Scooby-Doo. Katten & Honden zie je elke dag om 15:00 uur, op Boomerang.

Boomerang Highligts augustus 2020  - Tom & Jerry

Boomerang

Boomerang is het moment van de dag voor humor en plezier. Deze zender brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. Je ziet er een spannende mix van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met bekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia-bedrijf en in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. In Nederland is de zender onder meer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway.

Winactie Boomerangpakket is gesloten

Met dank aan MediaTornado mag ik Boomerangpakketje weggeven met daarin een Boomerangbroodtrommel en -sleutelhanger, een Looney Tunes-etuiset en nog een leuke Boomerangverrassing.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

11 reacties op Winactie | Boomerang Highligts augustus 2020

  1. Leuk voor mijn zoontje,die voor het eerst naar school gaat na de vakantie
    Highlight in augustus is dat de baby van mijn zusje wordt geboren

  2. Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee en highlight van deze zomer is voor ons dat onze dochter zonder zijwieltjes kan fietsen!

  3. Gaaf! Vanwege een operatie kunnen we helaas niet weg komende maand, maar ik kijk wel erg uit naar het begin van de Tour de France.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.