Sinds we langere tijd binnen hebben gezeten, vielen er steeds meer klusjes in huis op, die al langer waren blijven liggen. Ook maakten we snel een werkkamer voor mij klaar, zodat ik ook met de deur dicht kon werken. Eén van mijn wensen was om in huis, maar ook zeker in mijn werkkamer meer decoratie aan de muur te hangen. Zo vond ik een mooie poster van formaat voor in de gang en maakte ik een posterwand in mijn werkkamer. Met behulp van de website DESENIO was dat snel geregeld.

DESENIO – Ruime keus

Al langere tijd kijk ik tegen een aantal kale muren aan in mijn huis. Normaal liep ik er langs, maar vervloog de gedachte dat ik nog iets moois moet zoeken voor de muur dan ook weer snel. Maar toen we tijdens de lockdown langer binnen zaten, begon het mij steeds meer te storen. Al zoekend kwam ik al snel terecht op de site van DESENIO.

De keuze bij DESENIO is niet alleen enorm, maar de prijzen zijn daarbij ook zo, dat je al snel voor een klein bedrag een wand vol posters hebt gevuld. Dit Zweedse bedrijf heeft één van de breedste posterassortimenten en past daarmee in ieder eigentijds interieur. De posters worden gedrukt op papier van hoge FSC-gekeurde kwaliteit. Ook plaatst DESENIO voor elke gebruikte boom er weer twee terug. Niet alleen is je poster op dit papier goed beschermd tegen zonlicht, maar het is zo ook een zeer duurzaam product. Verder vind je in de shop ook meteen de juiste ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Zo kun je na een bestelling aan de slag.

Fotowand

Toen mijn bureau van de entresol naar het kleine rommelkamertje was verhuisd, besloot ik al snel dat deze plek geen tijdelijke werkplek zou zijn. Het is heerlijk om af en toe de deur dicht te kunnen doen en dan mij even te kunnen afsluiten van de prikkels in huis. Al snel had ik een gezellig kastje boven mijn bureau hangen voor mijn spulletjes. Ook was er de wens om van de andere muur een fotowand te maken. Keuze genoeg bij DESENIO.

Heel fijn is dat je op de site van DESENIO al vooraf een fotowand kan samenstellen. Dit doe je eenvoudig door je favoriete posters op te slaan en vervolgens te kiezen uit verschillende opstellingen. Stap voor stap creër je zo naar eigen smaak jouw unieke fotowand. Ga voor alleen zwart/wit, voor posters met natuurmotieven of een mooie combinatie van beide. Alles is mogelijk!

Ben je wat inspiratieloos, dan zijn er ook heel veel fotowanden voor je samengesteld. Met een simpele druk op de knop vind je zo alles in je boodschappenmandje wat je nodig hebt, om die wand thuis op te hangen.

Ik koos voor diverse zwart/wit posters, posters met quotes en een mooie vierkante bloemenposter met Marilyn Monroe. Het is fijn dat mijn vriend handig is, want alleen was het mij niet gelukt om de lijsten zo mooi en recht naast elkaar te hangen. Met het eindresultaat ben ik dan ook meer dan blij!

DESENIO fotowand 
vlnrTOM FORD QUOTE -  WATERCOLOR HEART - PROUD CAT - MARILYN BALLERINA - GIRL IN WINDOW - HAKUNA MATATA - BIRDS ON THE WIRE - SUNLIGHT THROUGH PALM LEAVES

Posters vlnr: TOM FORD QUOTE – WATERCOLOR HEART – PROUD CAT – MARILYN BALLERINA – GIRL IN WINDOW – HAKUNA MATATA – BIRDS ON THE WIRE – SUNLIGHT THROUGH PALM LEAVES

Groot, groter, grootst

Eén van de eerste posters waar mijn oog op viel was de poster FRIDA FLORAL. Op deze grafische poster staat de beroemde kunstenares Frida Kahlo met knalrode lippen en bloemen voor haar gezicht. Met de groene achtergrond is het een kleurige en opvallende poster.

Lang heb ik getwijfeld over het formaat, ik wilde namelijk wel dat deze poster goed zou opvallen, niet alleen door de kleuren, maar ook door het formaat. Ik trok daarom de stoute schoenen aan en bestelde de poster in het grootste formaat die ik kon vinden bij DESENIO: 100×150.

DESENIO FRIDA FLORAL

Ik moest even slikken toen ik de poster uitrolde, want groot is ook wel echt groot. Gelukkig paste hij perfect in ons trappenhuis en word ik er elke keer weer blij van, als ik er langs loop.

Botanical

Ik had nog een poster over. Na de laatste verschuiving van het meubilair in de woonkamer, was ik erg blij met mijn hoekje. Mijn opa’s dekenkist met daarop de plant van mijn vader. Naast de Indische kat (ook gekregen van mijn vader) miste er nog iets. Ik koos voor de poster ROYAL BOTANICAL LEOPARD om dit hoekje ook een beetje extra aan te kleden.

DESENIO ROYAL BOTANICAL LEOPARD

Bestel jouw DESENIO poster nu met korting

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met mijn keuze aan posters van DESENIO. Maar neem zeker een kijkje op deze website, want hun aanbod is zo groot, dat er zeker iets bij zal zitten, wat de muren in jouw huis zal verfraaien.

Met de kortingscode MAMAS mag ik 25% korting geven

Let op: de code is niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters en is geldig t/m 6 augustus.

Welke poster van DESENIO zou jij aan je muur willen hangen?

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking met DESENIO

Spread the love

14 reacties op De mooiste fotowand maak je zelf met DESENIO

  1. Wat een mooie foto wand en een mooie poster in het trappenhuis. Ik heb in huis ook nog wat lege/kale plekken waarover ik aan het nadenken ben hoe ik die wil gaan invullen. Zeker idd in de tijd dat je veel thuis zit ga je anders naar de ruimtes in je huis kijken.
    Saskia onlangs geplaatst…Mama ik word een filmster!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.