Wie kent de Toet Toet autootjes niet? Deze autootjes blijven een van de grote successen van Vtech. Dit voorjaar zijn er maar liefst 7 nieuwe vriendjes bijgekomen. Naast de Toet Toet collectie, zijn er ook de Zoef Zoef dieren. Ook zij zijn altijd vrolijk, zingen, bewegen en altijd in voor een nieuw verhaal. Ook daar zijn er nieuwkommers, de eenhoorns. Ga samen op avontuur met al je vriendje, want samen spelen is altijd leuker dan alleen. Omdat beide leuk zijn voor zowel jongens als voor de meisjes, mag ik van beide er eentje weggeven.

Vtech Toet Toet & Zoef Zoef leuk voor alle jongens en meisjes

Toet Toet – nieuwe helden

Sinds dit voorjaar zijn Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor het Toet Toet Team komen verstreken. Stuk voor stuk ook weer collector’s items. Deze behendige karretjes en grappige karakters zijn klein maar dapper en bovenal: heerlijk vrolijk. De zeven nieuwkomers komen met het nieuwe themalied van Toet Toet Auto’s. Ze zingen het allemaal uit volle borst mee! Natuurlijk hebben ze ook allemaal weer leuke eigen special effects die je kunt ontdekken door op de knop te drukken.

Het fijne van de Toet Toet Auto’s is dat deze autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan. De nieuwe auto’s zijn een mooie aanvulling op de eerder verschenen speelsets en zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. En o ja, er zit ook een aan/uit knop op.

Zoef Zoef – sprookjesachtige eenhoorns

Het Zoef Zoef dierenrijk heeft er maar liefst 3 eenhoornmeisjes bij. Deze dametjes zijn zowel stoer als lief, die vooral heel veel in hun mars hebben. Vajèn, Malu en Tessa beschikken namelijk over magische krachten, hebben een torenhoog schattigheidsgehalte, zachte vormen en een fijn formaat.

Met een druk op hun icoontjes komen ze tot leven. Hun gezichtjes lichten op en je hoort leuke liedjes en melodietjes. Tessa de Tover eenhoorn komt zelfs met een compleet eigen Magisch Wonderland. In dit heerlijk speelparadijs komt fantasie helemaal tot uiting. Dat daarbij meteen ook de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden gestimuleerd worden, is mooi meegenomen.

Net als de Toet Toet autootjes, reageren deze drie Zoef Zoef karaktertjes ook op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo.

Winactie Vtech Toet Toet Brandweer Bart en Zoef Zoef Eenhoorn Malu is gesloten

Zijn de Toet Toet autootjes van Vtech en de Zoef Zoef dieren ook iets voor jouwe kinderen (tussen 1-5 jaar), laat mij dan weten voor wie jij dan zou gaan en wie weet stuur ik er eentje naar je toe.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

99 reacties op Review| Vtech Toet Toet & Zoef Zoef leuk voor alle jongens en meisjes

 1. Zulk leuk speelgoed zowel mijn kleindochter Emily van 4 en haar broertje Cian van 13 maanden zijn er heerlijk zoet mee. Welke ik leuk vindt. Heel moeilijk de brandweerauto en de Eenhoorn ik laat me graag verrassen

 2. Ik doe graag mee voor de Zoef Zoef eenhoorn Malu, mijn beide kindjes zijn zot van speelgoeddieren dus hier gaan ze ook gek op zijn.

 3. Ik doe mee voor onze zoon Vigo. Helemaal gek van politie, ambulance en je raad het al…. Brandweerauto’s.
  Bart zal hier een goed thuis krijgen!

  • Doe erg graag mee voor ons 2 jarige meisje die gek is op lichtjes en muziek. Dus ze zou het helemaal gewéldig vinden als het verpakt is in deze schattige eenhoorn malu. Zeker weten dat ik daar een vrolijk blij meisje van krijg .

 4. Superleuk! Ik ga voor de zoef zoef eenhoorn Malu voor mijn kleine meisje. Past leuk bij de andere zoef zoef diertjes die we al hebben.

 5. Ik kan niet kiezen. Dochter heeft Ronnie laatst gekregen en die vind ze fantastisch. De brandweerauto is favoriet op het dagcentrum.. Maar de eenhoorn is ook schattig. Eeuhm. Toch maar de eenhoorn

 6. Super leuk! De eenhoorn is geweldig voor mijn dochtertje, iets voor haar zelf tussen al het jongens autootjes geweld van haar broer! 😊

 7. Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee voor de Zoef Zoef eenhoorn Malu. Liselotte vindt haar zo schattig en ook nog haar lievelingskleur blauw.

 8. Ik doe heel graag mee voor Malu de eenhoorn! Met 2 meiden die gek zijn op eenhoorns in huis, is Malu meer dan welkom! 🦄

 9. Inderdaad, dit speelgoed is heel leuk voor kleintjes en blijft dat ook lang. Ik zou graag Brandweerauto Bram winnen voor mijn neefjes van 3 en 1. Die zullen hier veel plezier mee hebben.

 10. Ons ventje is helemaal weg van de Toet Toet auto’s, dus wij gaan graag voor Brandweer Bart.
  Hier zou hij zeker weer uren zoet mee zijn!
  Die uitknop die jij noemde vind ik als mama trouwens erg fijn. Bij de minste of geringste aanraking beginnen die autootjes weer te tetteren. Ben me een paar keer rot geschrokken 😉

 11. De brandweer auto Bart voor onze 15mnd dochtertje. In ene heeft ze auto s ontdekt en een boekje vd brandweer auto tatuuu.. En ook leuk voor haar as baby broertje op komst.

 12. Wauw, ik zou het superleuk vinden wanneer mijn kleindochtertje Fiene de Eenhoorn Malu zou winnen. Kan ze mooi mee spelen bij haar kasteel van VTech. Of.. Bram de brandweer voor mijn kleinzoontje Noud. Zal die ook erg leuk vinden.

 13. Wat leuk! Ik doe graag mee voor de eenhoorn. Mila speelt dolgraag met haar zoef zoef speelgoed en is door haar grote zus aangestoken met de eenhoorngekte. Dit gaat ze fantastisch vinden.

 14. Ik ga graag voor de eenhoorn Malu voor mijn jongste kleindochter.
  Die vindt ze vast heel erg leuk.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 15. Brandweer bram voor onze jongste telg. Hij gaat nu op onderzoek uit al tijgeren over de vloer zo kan hij mooi achter brandweer bram aan kruipen straks

 16. Ik zou graag Toet Toet brandweerauto Bram willen winnen voor mijn kleinzoon die deze maand – als alles goed gaat – geboren wordt.
  Heeft hij al een mooie brandweerauto op zijn kamertje staan voor als hij straks iets ouder is 😉

 17. Wat leuk ! Mijn kleinzoon van een jaar vind deze karakters ook zo leuk, voor hem zou ik graag Bart Brandweer willen winnen. Ik volg je al op FB , Instagram en Bloglovin .

 18. Heel graag doe ik mee voor mijn dochters. Zij kunnen hier erg leuk mee spelen. Ik zou graag zoef zoef eenhoorn Malu winnen!

 19. Ik zou graag kans maken op de zoefzoef eenhoorn voor mijn dochter Noa van 2,5. Ze is gek op zoefzoef en zegt de zinnen van de diertjes na. Spelen en leren..

 20. Onze kleine meid vindt alles van Zoefzoef dieren leuk .. Maar als we dan toch moeten kiezen denk ik toch de Eenhoorn

 21. Altijd erg leuk en stevig speelgoed van Vtech. Voor mijn zoon kocht ik vroeger de toet toet auto’s maar mijn dochtertje van 1.5 jaar zou een eenhoorn veel leuker vinden!

 22. OOh die eenhoorn voor mijn kleindochtertje, die is daar helemaal weg van, zelf staat ze op haar schoolfoto met een hoorn van een eenhoorn op haar kop. Ik zie haar oogjes al flikkeren als ze die moest krijgen en zeg nu eerlijk als je je kleinkind ziet stralen is Oma toch ook gelukkig

 23. Graag doe ik mee voor mijn dochter, ze krijgt een dezer weken een broertje, even wat meer afleiding met de Zoef Zoef Eenhoorn Malu

 24. Zoef Zoef eenhoorn Malu voor onze dochter die in augustus 1 jaar wordt wat een leuk verjaardags cadeau ze krijgt van ons de boerderij dus de diertjes willen we er graag bij

 25. Mijn zoontje heeft een zusje en die mag best met auto’s spelen maar met die eenhoorn zou het helemaal geweldig zijn. Ik doe graag voor haar mee.

 26. Mijn dochtertje is een echte Zoef Zoef fan, een eenhoorn hebben we nog niet. Dus daarom doen we heel graag mee voor Malu. Spannend!

 27. Mijn dochters waren ook fan van Vtech toet toet autos en dieren. Jammergenoeg waren er toen nog niet zoveel, maar degene die we hadden vonden ze fantastisch. Inmiddels zijn mijn dochters te oud, maar mijn nichtje wordt volgende maand 1 en die zou het vast heel leuk vinden om met Malu te kunnen spelen.

 28. Dit zou zeker erg leuk zijn voor mijn kleinzoon en helemaal met de Toet Toet brandweerauto Bram maak ik hem reuze blij. Deze vrolijke fleurige kleurige Toet toets passen perfect bij dit vrolijke lieve mannetje!!

 29. Wat leuk brandweerauto Bram voor mijn lieve zoontje! Hier zal hij echt blij van worden! Een vakantie zit er dit jaar helaas niet in maar misschien dat deze prijs het toch een fijne zomer maakt!!

  • Wij doen graag mee voor brandweerauto Bram. Robin vind vooral de geluiden en knop erg leuk en interessant (14 Maanden )

 30. Ik doe graag mee voor Bart Brandweer voor ons kleine mannetje die in november geboren wordt. Heeft hij gelijk zijn eerste leuke speelgoed.

 31. Mijn zoontje Mats verdient de Toet Toet brandweerauto Bram omdat hij al van dag 1 van zijn vakantie met mama ziekjes is. Een nieuw speeltje zou hem absoluut helpen om er snel terug bovenop te komen. Alvast bedankt!

 32. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje hij heeft voor mijn 1e verjaardag een mooie Vtec toet toet brandweerkarzene gekregen met een aantal toet toet auto’s er bij maar deze Brandweer Bart heeft hij nog niet dus we doen heel graag mee voor Brandweer Bart 🙂

 33. Wauw, zo leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor de Brandweerauto 🙂 Zou zo leuk zijn voor ons zoontje die in augustus alweer 1 jaar wordt. Wat gaat de tijd hard. Hij zou hier dus nog heel wat jaren plezier aan kunnen beleven 🙂

 34. Eenhoorn Malu voor mijn stiefdochter.
  Ze is verzot op paarden maar nog meer op eenhoorns, dat zijn volgens haar paarden in de meest pure vorm.

 35. Ik doe graag mee voor Bram Brandweerauto, helemaal leuk. Onze kids zijn gek op brandweerauto’s en gelukkig is hun oom brandweerman, dus we mogen ook wel eens meerijden

 36. Mijn kleindochter viert bijna haar 2e verjaardag
  Het zou toch supermooi zijn als zij van jullie een verjaardagskado krijgen mag.
  Jullie zouden haar met eenhoorn Malu heel erg bij kunnen maken.
  Ik weet zeker dat ze niet uitgespeeld zou raken.
  Ze zou hier uren mee kunnen spelen
  En het daarna ook met haar grote broer van 3 delen. Vrolijk zingen bewegen
  Net als eenhoorn Malu is mijn kleindochter vrolijk en vindt ze zingen en bewegen heel fijn.
  Het zou een geweldig stel samen zijn.
  Heel veel groetjes van een hele trotse oma van 2 SCHATTEN van kleinkinderen

 37. De toet toet auto’s zijn altijd leuk. We hebben er al een aantal en zelfs onze oudste zoon van 5 speelt er nog regelmatig mee. Onze jongste van 2 gaat er ook steeds meer mee spelen, want het gaat ook heel erg lang mee. De voorkeur gaat uit naar brandweerauto Bram.

 38. De brandweer auto hebben we hier nog niet onze kids zijn gek van vtech speelgoed het is zo super leuk en leerzaam😃

 39. Ik doe graag mee voor brandweerman Bart! mijn zoontje is gek op alles met wielen en lichtjes, die kan hier zo heerlijk mee spelen!

 40. We maken graag een kansje op brandweer auto Bart!🍀🍀
  Kleinste mannetje vind auto’s steeds interessanter worden en wil graag mee racen met zijn grote broer! 💙

 41. Voor brandweer Bart! Met een oom die Bart heet kan deze brandweerwagen niet missen in ons assortiment! We hebben (tante) Anne het aapje ook al, zo zijn ze compleet!

 42. Wij doen graag mee voor brandweerauto Bram. Robin vind vooral de geluiden en knop erg leuk en interessant (14 Maanden )

 43. Ons 🍒-verse buurmeisje Mila…
  Ze heeft 2 broers, dus er moet nodig wat meisjes speelgoed die kant op 😉.
  Leuk die naam ook van de eenhoorn….Malu voor Mila dus 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.