Review| Vtech Toet Toet & Zoef Zoef leuk voor alle jongens en meisjes

Wie kent de Toet Toet autootjes niet? Deze autootjes blijven een van de grote successen van Vtech. Dit voorjaar zijn er maar liefst 7 nieuwe vriendjes bijgekomen. Naast de Toet Toet collectie, zijn er ook de Zoef Zoef dieren. Ook zij zijn altijd vrolijk, zingen, bewegen en altijd in voor een nieuw verhaal. Ook daar zijn er nieuwkommers, de eenhoorns. Ga samen op avontuur met al je vriendje, want samen spelen is altijd leuker dan alleen. Omdat beide leuk zijn voor zowel jongens als voor de meisjes, mag ik van beide er eentje weggeven.

Vtech Toet Toet & Zoef Zoef leuk voor alle jongens en meisjes

Toet Toet – nieuwe helden

Sinds dit voorjaar zijn Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor het Toet Toet Team komen verstreken. Stuk voor stuk ook weer collector’s items. Deze behendige karretjes en grappige karakters zijn klein maar dapper en bovenal: heerlijk vrolijk. De zeven nieuwkomers komen met het nieuwe themalied van Toet Toet Auto’s. Ze zingen het allemaal uit volle borst mee! Natuurlijk hebben ze ook allemaal weer leuke eigen special effects die je kunt ontdekken door op de knop te drukken.

Het fijne van de Toet Toet Auto’s is dat deze autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan. De nieuwe auto’s zijn een mooie aanvulling op de eerder verschenen speelsets en zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. En o ja, er zit ook een aan/uit knop op.

Zoef Zoef – sprookjesachtige eenhoorns

Het Zoef Zoef dierenrijk heeft er maar liefst 3 eenhoornmeisjes bij. Deze dametjes zijn zowel stoer als lief, die vooral heel veel in hun mars hebben. Vajèn, Malu en Tessa beschikken namelijk over magische krachten, hebben een torenhoog schattigheidsgehalte, zachte vormen en een fijn formaat.

Met een druk op hun icoontjes komen ze tot leven. Hun gezichtjes lichten op en je hoort leuke liedjes en melodietjes. Tessa de Tover eenhoorn komt zelfs met een compleet eigen Magisch Wonderland. In dit heerlijk speelparadijs komt fantasie helemaal tot uiting. Dat daarbij meteen ook de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden gestimuleerd worden, is mooi meegenomen.

Net als de Toet Toet autootjes, reageren deze drie Zoef Zoef karaktertjes ook op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo.

Winactie Vtech Toet Toet Brandweer Bart en Zoef Zoef Eenhoorn Malu is gesloten

Zijn de Toet Toet autootjes van Vtech en de Zoef Zoef dieren ook iets voor jouwe kinderen (tussen 1-5 jaar), laat mij dan weten voor wie jij dan zou gaan en wie weet stuur ik er eentje naar je toe.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

99 thoughts on “Review| Vtech Toet Toet & Zoef Zoef leuk voor alle jongens en meisjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.