Sophie de giraf Light & Dreams en Sterrenprojector

Heerlijk naar dromenland met Sophie de giraf

Voor mijn jongste dochter zijn de nachten nog steeds lang en donker en slaapt zij het liefst met alle lampen aan. Veel kinderen vinden het nu eenmaal vervelend om alleen achter te blijven in hun slaapkamer, in het donker. Gelukkig zijn daar genoeg oplossingen voor. Zo geven de nachtlampjes en bijzondere geluidjes van deze lieve Sophie de giraf afleiding en hebben een geruststellende werking. Zo vertrekt je kindje heerlijk samen met Sophie de giraf naar dromenland.

Sophie de giraf Light & Dreams en Sterrenprojector

Sophie de giraf Light & Dreams en Sterrenprojector

Wereldwijd is Sophie de giraf het favoriete vriendje van miljoenen kinderen. Ze zorgt voor veel knuffelplezier en biedt troost bij doorkomende tandjes. Sinds kort biedt Sophie bovendien ook hulp bij het slapen gaan, dankzij de introductie van twee nieuwe nachtlampjes: Light & Dreams en de Sterrenprojector.

Betoverende sterrenhemel

Met de Sophie de giraf Sterrenprojector tover je het plafond van de kinderkamer om tot een prachtige sterrenhemel. Muur en plafond worden bedekt met honderden sterrenlichtjes, terwijl het figuurtje van Sophie de giraf rondjes draait. Tegelijkertijd zorgt de projector voor rustgevende geluiden, waarbij je kunt kiezen uit kalmerende slaapmuziek of natuurlijke geluiden. De projector schakelt zich bovendien automatisch uit na 30 minuten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kindje de hele nacht sterren blijft kijken.

Rustgevend slaapritueel

Met het mooi versierde licht- en muziekdoosje op haar rug projecteert Sophie de giraf Light & Dreams ’s nachts niet alleen prachtige sterren in je kindjes kamer, ze kan ook maar liefst 15 verschillende geluiden laten horen, waaronder slaapliedjes, natuurgeluiden en een kalmerende hartslag om je kindje zachtjes mee in slaap te wiegen. Het doosje is uitneembaar, zodat het ook los gebruikt kan worden, terwijl je kindje met de zachte knuffelgiraf in z’n armen in slaap valt. Je kunt er naar wens voor kiezen om alleen muziek of lichtprojecties af te spelen, of allebei tegelijk. Daarnaast kun je een timer instellen, zodat hij automatisch na 15, 30 of 60 minuten uitgaat.

Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams knuffel

Zowel Sophie Light & Dreams als de Sophie de giraf Sterrenprojector kun je eenvoudig meenemen. Zo kan je kindje overal van zijn eigen geruststellende slaapritueel genieten en heerlijk in slaap vallen.

Winactie Sophie de giraf Light & Dreams is gesloten

Met dank aan De Kleine Giraf en Lola&co mag ik een Sophie de giraf Light & Dreams weggeven.

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

113 thoughts on “Heerlijk naar dromenland met Sophie de giraf

 • Nicole wanten says:

  Bunny by the bays ……….zou echt mooi zijn voor mijn kleindochter die niet echt slaapt als het donker is ….dit zou een uitkomst zijn

 • Wij vinden het sophie de giraf knuffeldoekje al heel mooi, maar zo’n sterrenprojector zou mijn nichtje superblij maken. Ik doe dus zeker mee 😁

 • Wat leuk, echt iets voor mijn kleine neefje, die altijd enthousiast wordt van speelgoed waar lichtjes en geluidjes uitkomen. Omdat Sophie de giraf ook als knuffel kan worden gebruikt zou dit voor mijn neefje een heel mooi sinterklaas cadeautje zijn.

 • Kortfilm de verrukkelijke appel is oogkleur maar deze guraf om mijn dochtertje te helpen slapen zou echt geweldig zijn. Hele nachten houdt ze ons wakker omdat ze niet wil gaan slapen. Help!

 • Claudia Diependaal says:

  De kerstboom met mutsje en speeltje, badboekjes, verzorgingskoffer, bijtspeeltjes, en nog veel meer! Wat zou dit leuk zijn! Fingers crossed!

 • Stephanie Hendriks says:

  Ik doe graag mee voor m’n zoontje die zo slecht slaapt
  Dus zou fijn zijn als Sophie de oplossing biedt
  Ook verkopen ze bijtring van Sophie de giraf

 • Marja Legius says:

  De kleine meid wordt op het moment vaak wakker midden in de nacht en is dan erg onrustig Met deze Sophie de Giraf zou ze snel weer rustig kunnen worden. Een ander product is de Sophie de Giraf Touch en Music knuffel

 • Ik doe graag mee voor mijn neefje, die nog steeds niet lekker doorslaapt (dus eigenlijk doe ik mee voor mijn zus 😉 ) en die dol is op Sophie en op lichtjes. Een ander product dat De Kleine Giraf verkoopt, is de Pink Ribbon Sophie sleutelhanger.

 • Oh ja, mijn dochtertje is echt fan van Sophie de Giraf en wat zou deze prachtige sterrenprojector meer dan welkom zijn! Zal mijn dochtertje Flore helpen om lekker te slapen 🙂

  De Klorofil speelsets met schattige beestjes staan zeker ook op de verlanglijst! Zo lief 🙂

  Liefs Fenny

 • Ik wil dit graag winnen voor mijn lieve collega, die ik vanwege corona heb moeten missen. Ze heeft het helaas niet makkelijk momenteel. Alles wijst op zwangerschapsvergiftiging.

  Voor mijn jongste heb ik het Sophie de Giraf bijtspeeltje gehad. Dit was zijn favoriete bijtspeeltje. Erg leuk om te zien dat er nu zoveel Sophie de Giraf is bijgekomen. Ik vind de Sophie de Giraf eerste kerstmis set enig.

 • Wat leuk voor onze kleinzoon. Hij slaapt sinds kort in zijn eigen bedje en mist geluiden om zich heen dus is alleen slapen best wennen. Op het moment kauwt hij zich suf opde zachte bijtring van Sophie de Giraf omdat zijn tandjes doorkomen .

  • Sophie de giraf is echt de favoriet v vele kleine kinderen. onze kleine Louise had vanaf t begin al de bijtring met giraf speeltje waar je in kon knijpen voor een piep geluid. Later ook de rammelaar. Hierna niets meer gekocht aangezien t toch echt prijzig was. Louise kan moeilijk inslapen, maar is dol op lichtjes en muziek. Ze luistert graag naar slaap liedjes zoals Twinkel, Twinkel, little star.. deze muziek licht knuffel is ideaal voor elk kindje, dus hoop ook voor onze kleine Louise.. kan ze heerlijk wegdromen

 • Heleen Haarsma says:

  Geweldige prijs! Onze kleindochters zijn gek op Sophie de Giraf artikelen!
  We hebben ze dit jaar beide ook een Zoocchini Rammelaar cadeau gedaan en daar worden ze ook helemaal happy de peppie van!!:)

  Dus duimen maarrrr

 • Hoi!

  Ik doe graag mee voor kleine Evi, dit zal ze geweldig vinden. Helemaal gek op geluidjes en lichtjes.

  Sophie de giraf Rollin’ speelrol is ook verkrijgbaar in de webshop.
  Heb je ook op fb een berichtje gestuurd

 • Ik denk dat mijn dochtertje dit nog erg leuk zou vinden, en anders verras ik gewoon mijn kleine nichtje ermee. Dus het komt sowieso goed. Mijn zusje is een fan van Sophie de Giraf. De Sophie de giraf twistin ball vind ik ook erg leuk. Eigenlijk al het speelgoed wel.

 • Super schattig! Mijn zus heeft nog niet zo lang een baby gekregen. Ik denk dat ik haar heel blij kan maken met deze leuke sterrenprojector, sfeervol.

 • Debby Koeman says:

  Wat een schattig licht- en muziekdoosje! Ik doe graag mee. We hebben al een aantal Sofie de giraf producten, zoals een knuffeldoek, So’Pure bijtring en de Sophie de giraf Shake Shake rammelaar.

 • Ook ik loot graag mee. Ons zoontje kijkt, hoe klein hij ook nog is, al regelmatig vol bewondering naar de lichtgevende sterren en maan in de kamer van zijn grotere broer. Hij heeft wat moeite met het in slaap vallen ’s avonds (overdag als het nog licht is, gaat dit beter). Dit zou hem misschien wel wat meer rust geven en dan hoeft mama of papa niet een uur lang rondjes te lopen door zijn kamertje 😉

  Sophie de giraf is hier trouwens ook al echt favoriet. Niet alleen zijn eigen bijtspeeltje maar ook die van zijn broer is geweest. Een ander product dat we op het verlanglijstje hebben geplaatst voor de komende feestdagen en die ook door de Kleine Giraf wordt verkocht is Sophie de giraf voelboekje: welterusten Sophie..

  Hopelijk vindt jouw dochter ook snel de rust om heerlijk relaxed te gaan slapen, zonder lichten aan enzo…

 • Heel graag doe ik mee voor Sophie de Giraf Light & Dreams.
  Sophie de Giraf So’Pure bijtring, very soft vind ik ook ontzettend leuk.
  Heb deze al vaak gegeven als er een baby geboren was. Altijd een leuk kraamcadeautje.
  Ik volg bloglovin en doe graag weer mee.

 • Lynn Brekelmans says:

  Wauw zo super mooi, hier zou ik echt mega blij mee zijn voor de kinderkamer! De Sophie de giraf Touch & Music knuffel, die ook bij Kleine Giraf te koop is, staat ook hoog op het verlanglijstje 🙂

 • Super veel reacties al maar wij proberen toch ook mee te doen voor deze geweldige prijs.
  Ook wij zijn in het bezit van een prachtige muziek doos. Onze dochter vind het geweldig
  (Onze zoon vind zijn zus haar muziekdoosje ook geweldig dus dit zou echt leuk zijn voor hem)

 • Ik loot graag mee voor deze superleuke Sophie de giraf Light & dreams. Een ander leuk en mooi artikel is de Sophie de giraf Pink october sleutelhanger.

 • wij doen graag mee! wij zijn van fan Sophie!

  Sophie de giraf voelboekje: Welterusten, Sophie, kun je onder andere ook kopen van de lijn, ons meisje vindt dat boekje helemaal geweldig zo ook de bijtspeelgoed Sophie de giraf!

 • Tom vd Heuvel says:

  Dit zou ik graag winnen voor een vriendin van mijn vriendin. Als weduwe op jonge leeftijd heeft zij naast het verdriet ook nog de zorg over een 1-jarig zoontje. Deze prijs zou het bedritueel een stuk comfortabeler kunnen maken :).
  In deze moeilijke tijden met de feestdagen in zicht mogen we het nog gezelliger maken voor onszelf. Sophie de giraf kadoset “Mijn Kerst met Sophie” van de Kleine Giraf vrolijkt je baby in ieder geval al op. Ook hebben ze kerstornamenten voor in de boom.

 • Carolena Poortvliet says:

  Super mooi cadeau voor mijn kleindochtertje die bang is in het donker..
  Ik gun haar zo graag sweet dreams onder een schitterende sterrenhemel!
  Sophie de giraf Touch & Music knuffel is ook heel mooi speelgoed!

 • Sophie de giraf Touch & Music knuffel heeft al vele traantjes gedroogd nu mijn zoontje is opgenomen in het ziekenhuis 🙂

  Wat een topactie, wat een prijs! Laat Sophie de Giraf op deze manier mijn zoontje zoete droompjes dromen? 😉

  Het slapen verloopt tot op heden niet zo vlot. En ik krijg het niet over mn hart om hem te horen KRIJSEN waardoor ik hem dan uiteindelijk bij mij neem wat mij slapeloze nachten bezorgd 😟

  Ik duim voor goede nachten! 👍🍀

 • Ik doe mee, een ander artikel van Sophie de giraf dat verkocht wordt door De Kleine Giraf is oa Bijtspeelgoed zoals ‘Sophie de giraf dubbele koelbijtring’!

 • Lijkt mij erg leuk voor op de kamer van mijn zoontje die in maart geboren wordt! Die Sophie de giraf Rollin’ speelrol lijkt me ook leuk trouwens.

 • Anneliese de Waal says:

  Wat mooi, ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam, echt schitterend.
  Dit product verkopen ze ook = Sophie de giraf Touch & Music knuffel.
  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Ik doe heel graag mee.

  Een ander artikel van Sophie de giraf dat door De Kleine Giraf wordt verkocht en wat wij heel leuk vinden, is de Sophie de giraf badpuzzel.

 • Cindy Framke says:

  Ooohhh zo leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Ze slaapt sinds kort op haar nieuwe kamertje. Volgende week wordt ze 2. Dit zal een leuk cadeau zijn.
  Een ander artikel die ze verkopen is o.a. de welbekende bijtring en bijtfiguurtje van Sophie waar mijn dochtertje ook dol op is.

 • Sophie is hier al jaren deel van de familie met haar leuke bijtspeeltjes, maar de kerstset is ook wel heel leuk en ga ik waarschijnlijk kopen voor mijn metekindje. Voor hem doe ik dan ook graag mee aan deze winactie, want deze projecteerlamp is wel echt prachtig!

 • Miranda koning says:

  Ik doe mee maar niet voor mezelf Ik zou het gaaf vinden voor mijn ongeboren nichtje binnenkort de aangepaste babyshower vanwege corona en zou dan een superleuk kado zijn een ander item is de sofie music touch

 • Renee van Stijn says:

  Voor mijn dochter (bijna 1 jaar) zou ik graag de sterrenprojector willen winnen. Ze slaapt in de weekenden thuis, maar doordeweeks slapen we met ons gezin bij oma (omdat ik ziek ben, en oma helpt ons mee zorgen)
  We merken dat onze dochter de wisseling van slaapplek soms lastig vindt. Als we her lampje mee kunnen nemen, heeft ze misschien iets meer herkenning en valt ze rustiger in slaap. En worden onze nachten misschien iets langer (en dat is fijn voor ons allemaal ;))

 • Heel graag voor mijn kleine vriend! Binnenkort verhuist hij naar zijn eigen kamertje, en zo’n lieve, zachte, lichtgevende giraffe zal die stap minder eng maken denk ik. 🙂

  “Sophie de giraf early learning toys set” – dit is oa ook te vinden in de webshop van de kleine giraf!

 • Kelly Callemeijn says:

  Een sofie de giraf knuffeldoek hebben ze ook. Ik doe graag mee omdat ons zoontje vaker bang is als hij moet gaan slapen. Ik hoop dat dit lampje zou helpen

 • Eline van den Bos says:

  De vriend van miljoenen kinderen. Hopelijk wordt mijn lieve kleine neefje de miljoen en1 vriend van Sophie. Deze prijs is zeer wenselijk en gaat elke avond gebruikt worden!

  • Jacqueline Rozeboom says:

   Toffe winactie ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje van bijna 1 hij slaapt al sins hij 2 maanden is niet meer in zijn bed maar bij mij dit is niet goed meer voor zijn en mijn nacht rust dit zou meschien de uit komst zijn dat hij eindelijk weer in zijn bed wil slapen een knuffeldoekje van Sofie de giraf heeft hij ook al en is gek op dat ding nu duimen maar dat hij wint

 • Ik doe mee voor mijn cliënten met een verstandelijke beperking die een ontwikkelingsleeftijd hebben van 1 tot 6 maanden. Wij werken veel met belevingsgerichte activiteiten, daar zou deze giraffe super mooi voor zijn.

 • Deze zou ik echt heel graag willen winnen voor ons jongste mannetje. Hij is helaas niet echt een goede slaper te noemen en wordt vaak roepend en overstuur wakker, oa door dromen.. Hoop dat dit hem wat meer rust in zn bedje brengt!
  Een ander Sophie artikel dat ze verkopen is het Sophie de giraf badspeeltje in wit geschenkdoosje

 • Welterusten giraf (voelboekje)! En past heel goed bij deze te gekke winactie.

  Eerst een verhaaltje voorlezen en dan lekker slapen met deze mooie nachtlamp/sterrenkijker

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: