Met 2 meiden in huis is het roze en glitter wat de klok slaat. Dus toen ik de vraag kreeg of ik de nieuwe Ready2Robot Wreck Racers wilden reviewen, moest ik daar even over nadenken. Zou ik heel modern zijn en het mijn meiden vragen of toch gewoon een jongensoordeel vragen. Ik koos voor het laatste en vroeg mijn vriendin/buurvrouw of zij en haar zoon misschien een gastblog wilden verzorgen. Daar zeiden ze volmondig ja op en vandaag hun review. Daarbij mag ik ook nog een Ready2Robot Wreck Racers weggeven.

Ready2Robot Wreck Racers

Ready2Robot Wreck Racers

Met Ready2Robot kun je je eigen robots kunt maken, mixen, matchen en strijden tegen je vrienden in een robotgevecht. Nu zijn er ook de Wreck Racers, bewapende demolition derby racers waarmee je kan bouwen, beuken en botsen. Elke Ready2Robot Wreck Racer begint met unboxen en daarna kun je gaan bouwen! Haal je tegenstanders onderuit met de bijhorende raketlanceerders of bevestig de Ready2Robot slijmwapens.

Ready2Robot Wreck Racers

Je kan de onderdelen, motoren, wielen, wapens en andere vechtaccessoires van alle 12 Wreck Racers met elkaar mixen en matchen om zo honderden verschillende designs te maken. Elk Wreck Racers pack bevat een voertuig, een piloot, vechtslijm en een herbruikbare battle station verpakking!

De Ready2Robot collectie

Naast de Wreck Racers zijn er nog veel meer Ready2Robots die perfect met elkaar te combineren zijn, zoals de:

 • Ready2Robot Singles bevatten 5 geheime compartimenten met 10+ lagen vol verrassingen om jouw ultieme mechbot te bouwen. Met meer dan 18 mechbots en ultrazeldzame figuurtjes, die je in 1 op de 1000 capsules vindt.
 • Ready2Robot Bot Blaster, laad je wapens en vuur! Er zijn maar liefst 4 verschillende Bot Blasters waarmee je de ultieme raketaanval kan opzetten!
 • Ready2Robot Battle Pack bevatten alles wat je nodig hebt voor het ultieme gevecht! Met 3 mechbots en 2 piloten kun je je meteen uit de verpakking in het gevecht storten. Meer dan 10 lagen om uit te pakken en 20 onderdelen in totaal: je kunt je mechbots dan ook op honderden verschillende manieren aanpassen voor gevechten!
 • Ready2Robot Piloot bestaat uit 4 unieke slijmkleuren in de houder van je Ready2Robot-piloot. Open het deksel, laat het slijm eruit lopen en bevrijd je piloot. Bouw en pas je mechbots met piloot aan voor ultieme gevechten!
 • Ready2Robot Big Slime Battle brengt het robotvechten naar een hoger niveau! Voor het eerst worden slijmwapens geïntroduceerd, die nog niet eerder in andere lijnen te vinden zijn. Maak je eigen slijm, ontdek je verborgen slijmwapen en gebruik het om je tegenstander te vernietigen en de Ready2Robot kampioen te worden!

Wat vonden wij ervan?

Op een heerlijke Eerste Paasdag hebben we in de tuin uit de eerste serie van Wreck Racers een race-auto met raketjes in elkaar gezet. Het basispakket bevat 3 compartimenten waarin onderdelen zitten. Los en in zakjes. M’n vent van 10:” Oh dit is al heel gaaf!” We moeten even puzzelen want de plaatjes op de gebruiksaanwijzing komen niet helemaal overeen met de werkelijkheid…

Uit het basispakket moet een capsule geduwd worden, waarin in het slijm de piloot zit verstopt. Ondanks dat slijm meer iets is voor zus van 6, is het toch wel leuk om je eigen slijm te hebben. Toen we éénmaal door hadden hoe de raceauto in elkaar gezet moest worden, waren we snel klaar! De raketjes kunnen best wel afgeschoten worden en dat is gaaf!

De slijmcapsule kan achterin het autootje worden gedaan waardoor je hem niet meer ziet. Handig tegen nieuwsgierige zussenhandjes 😉 Het basispakket heeft al een nieuwe bestemming want daar worden munten in bewaard. Het raceautootje kan uit zichzelf rijden wanneer je het opwindmechanisme gebruikt: even naar achteren trekken. En dan kan hij echt een stuk rijden!

Ready2Robot Wreck Racers

Wel kwamen we tot de conclusie dat het leuk is wanneer je er 2 hebt, want dan kunnen ze tegen elkaar strijden! Maar ook in z’n eentje is het leuk om zéker een half uur zoet mee te zijn.

Winactie Ready2Robot Wreck Racers is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

Spread the love

53 Comments on Are you ready to race met de Ready2Robot Wreck Racers?

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoon de slijm en auto fan. Maar ook voor mezelf, zodat hij op de vroege paasochtend zich kan vermaken, en papa in bed kan blijven liggen 😀

 2. Ooh dit is echt iets voor Berno dus ik doe graag mee voor hem. Hij vindt het heerlijk om dingen in elkaar te knutselen, is mega gek op autos en slijm.
  Je zou hem hier heel blij mee maken!

 3. Robots! Mijn zoontje Jack is er helemaal wild van :-D. Ik zou deze graag voor hem winnen, dat zou hij fantastisch vinden en ik weet zeker z’n zusje Haley ook.

  • oohh dit is net wat voor onze zoon Yoeri, hij heeft de grootste fantasie als het over robots gaat🤣 en deze zit ook nog in slijm, iets wat mama hem liever niet geeft, dus misschien heeft hij hier geluk!!

 4. ALLEMEMACHIES! Wat een dag wat een prijs niet voor niets ben ik mijn bed uit gestapt voor de deze geweldige mogelijkheid!
  Mn dochter wakker gemaakt en klaargestoomd voor deze praktische en mooie prijs die zo welkom is in het gezin.
  We hebben de doelstelling van liken en delen en jullie 5 sterren te geven want een win – win situatie verdient altijd een dikke pluim!

  Renate R C Van Zijp Troost

 5. Ik doe graag mee voor Quinten, hij vind de ready to robot helemaal geweldig en zou de nieuwe serie graag winnen om mee te spelen

 6. Een combinatie van een coole auto en slijm? Dat lijkt me iets gaafs voor onze zoon, Stan. Wij willen dus graag een kansje wagen!

 7. Mijn zoontje is gewoon een schat en zo lief en zorgzaam voor zijn zusje en daarom verdient hij een leuke verrassing. Ook is hij een stoere jongens die van robot’s, auto’s slijm en racen houdt. Dit heeft het zo’n beetje allemaal dus het zal zeker in de smaak vallen!

 8. Ik doe graag mee voor mijn neefjes .Die houden van knutselen slijmspeeltjes en andere kleine figuurtjes. Net als ieder kind het leuk vind om er mee te spelen.

 9. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, die gek is op Robots.
  Leuk om op zijn verjaardag te geven.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 10. leuk dit voor onze Jarno. vroeger speelde hij vooral wat zijn zus wilde en dus hebben we weinig jongensspeelgoed, dit is wel erg leuk voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.