Roter Hahn Boerderij

Winter wellness op de Roter Hahn boerderijen in Zuid-Tirol

Er is niets lekkerder dan een frisse winterlucht in de bergen. Het Zuid-Tiroolse winterwonderland is een heerlijk ontspannen toevluchtsoord. Hier vermengt de schoonheid van het winterseizoen zich met de warmte van de oprechte gastvrijheid van de boerenfamilies op de Roter Hahn boerderijen. Ook in de winter is een vakantie bij de boer in Zuid-Tirol zeer aan te raden en dit is waarom.

Een omhelzing van de natuur

Stap in een schilderachtig landschap bedekt met sneeuw. Het enige geluid wat je hoort is het knarsen van verse sneeuw onder je laarzen en het zachte ruisen van een winterbriesje. De Roter Hahn boerderijen zijn een oase van rust en bieden het perfecte decor voor jouw winter wellness retreat.

Met sneeuw bedekte sereniteit

Stel je voor dat je na een dag vol verkwikkende buitenactiviteiten, gezellig bij de open haard zit met een dampende kop warme chocolademelk. Of je nu de met sneeuw bedekte paden hebt bewandeld, mee hebt gedaan aan een sneeuwballengevecht, of gewoon hebt genoten van de rust van de boerderij, elk moment bezorgt je het gevoel van rust en verbondenheid met de natuur.

Fijnproeverij van boerderij tot op je bord

Verwen je zintuigen met de heerlijke Roter Hahn kwaliteitsproducten, allemaal met evenveel liefde en zorg bereid. Proef de smaken van de winter terwijl onze chef-koks de beste seizoensgebonden ingrediënten in elk gerecht presenteren, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die zowel je lichaam als ziel verwarmt. Wil je zelf ook een poging wagen? Ga dan in de leer bij de Roter Hahn Kookschool en ontdek jouw innerlijke keukenprins(es)!

Een gezellige retraite

De charmante accommodaties op de Roter Hahn boerderijen bieden een oase van comfort, compleet met een adembenemend uitzicht. Ontspan in stijl en laat je omringen door de rust van de boerderij. Dit is de perfecte setting voor een rustgevende nachtrust.

Roter Hahn boerderijen

.

Winterse wellness

Om jouw winterwelzijnservaring te verbeteren, bieden we fijne behandelingen aan. Van spabehandelingen die de helende kracht van de winter omarmen tot begeleide mindfulnesssessies te midden van de schoonheid van de natuur. Elk arrangement ontworpen om je geest, lichaam en ziel te vernieuwen.

Roter Hahn

Onder het kwaliteitslabel Roter Hahn vallen zo’n 1.600 boerderijen met kwalitatieve, kleinschalige accommodaties in de Italiaanse provincie Zuid-Tirol. Daarnaast vallen ook lokaal geproduceerde kwaliteitsproducten, boerencafés en agrarische ambachten onder het label.

Roter Hahn zet zich in om mensen kennis te laten maken met agrotoerisme in de regio Zuid-Tirol. Tijdens een verblijf op één van de boerderijen maak je kennis met het Italiaanse boerenleven. En kun je volop geniet van de adembenemende Zuid-Tiroolse natuur. 


Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.