Thule Paramount tassen collectie

De Thule Paramount tassencollectie voor een actief stadsleven 

De vernieuwde Thule Paramount-tassencollectie is zeer populaire vanwege hun functionaliteit, comfort en veiligheid. Deze tassen zijn ideaal voor een actief stadsleven, waarbij de vernieuwde tassen nieuwe functies en stijlen hebben, die het verplaatsen in de stad makkelijker maken dan ooit tevoren. De collectie bevat een breder scala aan tassen, waaronder rugzakken, crossbodytassen, een totebag en een innovatieve nieuwe hybride fietstasrugzak – perfect voor een informele werkdag of een ontmoeting met vrienden. 

Passend bij jouw manier van verplaatsen in de stad 

Ongeacht hoe jij je verplaatst van A naar B in de stad, de Thule Paramount tassen hebben een breed scala aan veelzijdige en handige functies voor onderweg naar werk, school of ontspanning. Zo hebben ze een bevestigingslus voor je fietsverlichting, handige vakken voor je ov-kaart, verborgen veiligheidsvakken en ademende, gevoerde rugpanelen. De nieuwe unieke hybride fietstas neem je mee als een dagelijkse rugzak, maar kan moeiteloos aan je fiets worden bevestigd als een fietstas.  

De Paramount-collectie bestaat uit verschillende stijlen, zoals crossbody’s, draagtassen, slings en zelfs een innovatieve nieuwe fietstas. De tassen komen in de kleuren Nutria Beige, Soft Green en Zwart.

“We hebben onlangs monumentale en blijvende veranderingen gezien in hoe mensen werken en  zich verplaatsen in de stad. De nieuwe Thule Paramount-collectie past zich aan deze evoluerende dynamiek aan en behoudt tegelijkertijd een schone, moderne en unieke Thule-esthetiek”, aldus Aden  Johnson, directeur Global Product Management bij Thule. 

Een duurzame optie voor het dagelijks leven 

Thule zet zich al jaren in voor duurzaamheid. Vanuit dit oogpunt is elke tas in de Paramount-collectie gemaakt van bluesign®- goedgekeurde materialen. Producten met dit label voldoen aan zeer strenge veiligheids- en milieueisen van de bluesign®-criteria. Dit zorgt ervoor dat de producten op een bronbesparende manier worden geproduceerd met minimale impact op mens en milieu.

Over Thule 

Het merk Thule werd opgericht in 1942. Onder het motto “Bring your life” biedt Thule wereldwijd een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten voor actieve mensen, zodat ze hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, handige en stijlvolle manier kunnen meenemen. Thule biedt onder andere fiets- en skidragers, dakdragers en dakkoffers, laptop- en cameratassen, ski- en skischoentassen, rugzakken en producten voor kinderen, zoals kinderwagens, fietszitjes en fietstrailers.  De producten worden in 138 landen wereldwijd verkocht.  

Lees ook Ontdek de nieuwe Thule Chasm collectie!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.