Hoera ben ik 40 jaar geworden! Heel eerlijk kijk ik daar toch niet zo naar uit…. 30 worden vond ik daarentegen juist heel erg leuk – je hebt je leven enigszins op de rit, wat geld op de bank en je weet beter welke kant je het leven op wilt laten gaan. Bij 40 heb ik toch het gevoel dat de grootste avonturen nu wel achter mij liggen en de burgerlijkheid het gaat overnemen. Play time is over. We zullen het gaan zien. Tenslotte ben jezelf degene die een feestje maakt van je leven. Dus de vlagen gaan uit, de uitnodigingen zijn de deur uit en de taart is bestelt. Bij een verjaardag hoort ook een wensenlijstje en dit is die van mij dit jaar.

"Hoera" bijna 40 jaar! Mijn bescheiden wensenlijstje

Wel merk ik dat als je ouder wordt het krijgen van cadeautjes een beetje op de achtergrond komt te staan. Iets wat mijn kinderen nu totaal nog niet snappen. Gelukkig ben ik in de positie dat als ik iets graag wil hebben of nodig heb, ik het zelf vaak koop. Hoe niet-leuk ik het zelf om te geven, heb ik dit jaar op de uitnodig toch een envelopje gezet. Het liefste wil ik namelijk iets groots kopen van mijn verjaardagsgeld, iets tastbaars voor langere tijd. Dit is mijn wensenlijstje!

De Apple Watch

Vanaf het moment dat ik de launch van de Apple Watch 3 op het Apple Event 2017 zag, wist ik dat ik die graag zou willen hebben. Nu beginnen deze horloges bij €400, dus leek mij dat een mooi spaardoel. Ik ben halverwege, maar ik hoop dat ik hem kan gaan bestellen na mijn verjaardagsfeestje. Ik ben er alleen nog niet uit of ik dat in Nederland ga doen, of dat ik hem ga kopen als ik in juni naar New York ga. Helaas wordt de 4G optie nog niet ondersteund in NL en kan het zijn dat, mocht het toch in NL worden aangeboden, de Watch het dan niet kan, omdat ik hem in Amerika heb gekocht. Nog wel iets om even goed uit te zoeken dus.

Reis naar NY

Ja, je leest het goed! Ik ga in juni 5 dagen naar New York, met mijn lief en zonder de kinderen! Ik heb er natuurlijk ontzettend veel zin in, al vind ik het achterlaten van de meiden toch ook nog wel een dingetje. Maar de tickets zijn geboekt en de overnachting geregeld. Naast veel sightseeing, hoop ik ook daar lekker te gaan shoppen! Van mijn collega’s krijg ik dan ook een mooie reisgids. Welke het wordt is nog een verrassing.

Rode Tommy Hilfiger laptop tas

Tommy Hilfiger Honey Laptoptas

En als ik dan naar New York afreis, doe ik dat natuurlijk wel in stijl én gaat mijn laptop ook mee. Eigenlijk zou ik hem misschien beter thuis kunnen laten voor mijn rust, maar ik zit nu eenmaal graag achter mijn laptop en zal dat in New York zeker ook niet kunnen laten. Zo heb ik al een tijdje een een nieuwe laptoptas op mijn wensenlijstje staan. Ik heb er al heel wat voorbij zien komen, maar mijn oog blijft toch steeds hangen op deze mooie rode Tommy Hilfiger tas. Misschien ligt het wel aan de leeftijd, dat ik graag nog even afzet tegen burgerlijk zwarte en bruine laptoptassen 😉 Ik ga toch nog lever voor iets met veel kleur. Deze tas is namelijk niet te groot, maar precies goed voor mijn 13 inch laptop. Verder zitten er ook 2 extra vakken in voor mijn visitekaartjes, een blocnote, pennen, natuurlijk mijn telefoon en ander benodigdheden voor onderweg!

Nieuwe schoenen

Luipaard print laarzen van SaschaWellicht komt het door hetzelfde gevoel, maar ook deze Luipaardprint laarzen stonden al een paar dagen op mijn netvlies gebrand. Ik merk dat ik de laatste tijd vaker kiezen voor mijn comfortabele zwarte boots, zonder hak. Maar eigenlijk vind ik een leuke (lees gekke) korte laars, met hak veel leuker onder mijn spijkerbroek of jurk. Ik ga mijn zelf dus maar verwennen met deze nieuwe laarzen voor mijn verjaardagsfeestje. Ook zal ik ze het komende jaar wat vaker uit de kast halen en dragen. Gewoon omdat het kan!

Kledingadvies

Om te voorkomen dat ik er zo meteen als 40-jarige bijloop als een 18-jarige, staat een afspraak met een kledingadviseur ook op mijn verlanglijstje. Ik heb dat een jaar geleden ook eens gedaan. Samen hebben we toen mijn kledingkast goed uitgemest en veel leuke nieuwe setjes samengesteld. Het is de hoogste tijd om mijn kledingkast onder handen te nemen en op zoek te gaan naar de verborgen schatten daarin en heel veel weg te gooien. Ik weet zeker dat ik er dan ook voor mijn leeftijd nog leuk en hip uit kan zien!

Vier het feestje mee!

Het is natuurlijk een bijzondere mijlpaal om 40 jaar te worden. Daar zal ik dit de komende maand met jullie samen vieren op mijn blog. Ik heb heel veel (maar liefst 40!) winacties voor jullie klaarstaan. Blijf dus zeker dagelijks even kijken of er iets leuks voor jou bij zit. Wil je niets missen, laat dat je mail adres echter in de rechterkolom op mijn blog. Dan krijg je een mailtje zodra er een nieuwe blog online staat.

hoera 40 jaar

Wie heeft nog een leuke tip voor mij voor in New York?
Wie kent er een goede styliste die mij zou willen helpen?
Wat staat er eigenlijk op jouw wensenlijstje?

Uitgelichte foto: Brilliantist Studio/Shutterstock

Samenwerking

Spread the love

22 reacties op “Hoera” 40 jaar! Mijn bescheiden wensenlijstje

 1. Ach meid, even met je ogen knipperen en je bent bijna 50! :-O
  Wat een leuk idee, een styliste, ik was er nooit opgekomen maar dat lijkt mij ook leuk.
  Verder heb ik geen echte verlanglijst, al zijn er altijd boeken die ik wil hebben. Herken het helemaal dat je niet meer zo op kadootjes gericht bent!

 2. Ik ben afgelopen maand 40 geworden. Vind het beat een dingetje. New York al weer wat jaren geleden voor mij. Maar zo’n gave stad. Central park in de vroege ochtend. Kinderen die honkbal les krijgen zo leuk om naar te kijken. Maar vooral lekker genieten. Je onderdompelen in de mega stad.

 3. Zo, mevrouw heeft wat plannetjes ! Ik ben hartstikke jaloers joh! Ik wil ook iemand die mijn kast komt uitmesten en matchen 😱

  Geniet maar lekker van het shoppen en NY.

  Alvast gefeliciteerd !!

 4. Die laarzen… 😍😍😍
  Wat tof dat je van die concrete dingen op je wensenlijstje hebt! Ik moet nog 2,5 jaar wachten, maar ga nu vast denken over een lijstje.. maar een reisje naar New york klink fijn 😊😉

 5. Gefeliciteerd! Ik vind New York ook echt heel gaaf. Mijn favoriete winkeltje is in Greenwhich Village en heet Milk & Cookies. Het is letterlijk een winkeltje waar je melk en koekjes koopt: de allerlekkerste ter wereld. 🙂

  Heel veel plezier daar vast!

 6. Goh, ik had een hekel aan 30 worden, maar dan wel omdat ik al zo lang naar een kidn evrlangde en er nog steeds geen was en mijn parrter juist overleden was, zo zie je maar… het kan verschillen

  wat ik wel herken: caedautjes maken mij niet zo veel meer uit, tegenwoordig wil ik meer gaan voode beleving: ik verkies gezelschap en beleving boven echte cadeau’s: iemand die mij een etentje samen met haar cadeau doet, vind ik veel leuker bv… Maakt al niet uit wat….

  Mijn moeder is samen met mijn zus naar NY geweest, mij zegt het echt niets, maar die twee hebben daar echt de tijd van hun leven gehad, als je dat hoort, ook al dact mijn moeder er op voorhand hetzelfde over als ik… Het maakt kennlijk indruk

  en verder: gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.