Op school zijn ze al begonnen aan de knutsels voor Vaderdag, want het is al over een paar weken. Omdat wij thuis daar toch altijd nog wel een klein echt cadeautje bijgeven, heb ik voor de komende week al een paar leuke cadeausuggesties voor jullie klaarstaan met een winactie. Vandaag is dat het boek Kampvuur van Uitgeverij SNOR – de handleiding voor pappa’s die van fikkie stoken houden.

Vaderdag Cadeautip Kampvuur SNOR handoek

De meeste papa’s houden wel van een vuurtje stoken; thuis in de BBQ of vuurkorf, of op de camping een echt groot vuur. Nu kun je vuur maken op verschillende manieren. In dit handboek vind je al deze manieren en trucjes om een goed kampvuur te maken en deze ook brandend te houden. Als dat gelukt is, kun je beginnen aan het tweede deel van dit boek. Wat te doen als het vuur brandt? Dan kun je gaan koken, sterke verhalen vertellen of met elkaar liedjes zingen en natuurlijk marshmallows roosteren onder de blote sterrenhemel. Met dit boek zit je er deze zomer warmpjes bij en zal pappa gloeien van trots op zijn eigen vuurtje.

Het Kampvuur-handboek is een compleet naslagwerk voor alle vaders, geschreven door Gerard Jansen, bekend uit Vrij Nederland, Groene Amsterdammer, Het Parool en de Volkskrant. Voor Uitgeverij SNOR schreef bij ook de boeken Dochters!, Zoons!, Zwangerschapsboek voor Mannen, Echte Vaders en Operatie Opvoeden. In dezelfde serie als Kampvuur is ook het boek Outdoor uitgebracht. Allemaal ook leuke boeken om te geven met Vaderdag.

Winactie Kampvuur Handboek is gesloten

Is jouw vader/man ook echt een liefhebber van fikkie stoken, dan is dit boek echt iets voor hem. Ik mag van Uitgeverij SNOR een exemplaar weggeven. Lees snel hoe je kans kan maken.

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

23 reacties op Vaderdag Cadeau tip| Kampvuur SNOR boek

 1. Met een mini pyromaan in huis (zoon van 12) en een moeder die bang is voor vuur kan papa dit boek wel gebruiken. Daarom doe ik graag mee. Zodat mijn zoon met papa een kampvuurtje kan maken in de achtertuin.

 2. Dit lijkt me leuk, ik maak graag kans. Vuur heeft toch altijd een aantrekkingskracht.
  Ik zou willen dat we in onze achtertuin een geschikte plek hadden voor een gezellig vuurtje. Bij familie kunnen we zo gezellig buiten zitten bij de vuurkorf, dat wil ik ook!

 3. 🔥🔥🔥 Met een man en drie kinderen die op scouting zitten, moet een kampvuur maken tot de basisvaardigheden behoren. Dit boek zal dus goed van pas komen! Ikzelf zou ook graag een vuurtje stoken in onze tuin (vuurschaal).🔥🔥🔥

 4. Geweldig!! Hiermee kan mijn man ons dalijk in Canada voorzien van prachtige vuren en heerlijke gerechten❤️

 5. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, om dit boek aan zijn vader te geven op vaderdag.
  Die wil nog wel eens samen met zijn vader voorzichtig een klein vuurtje te stoken in hun tuin. Ze hebben een hele grote tuin, dus niemand heeft daar last van en takken genoeg.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 6. Heel erg leuk, doe graag mee voor mijn vader.
  Achter in de achtertuin wil ik wel een kampvuur maken, lijk me heel erg gezellig 🙂 🙂

 7. Mijn vriend is dol op vuurtjes maken en ik hoop dat hij dat met dit boek misschien op een veiligere manier kan gaan doen. 😉 Goh, ik zou wel ergens op een gezellig plekje aan een kampvuur willen zitten maar waar dat weet ik niet goed…

 8. De leukste, liefste en knapste fikkiestoker heb ik hier thuis, die wel raad weet met dit boek. Het gezelligste is toch nog steeds in de achtertuin met elkaar en vrienden erbij! 😍Fingers crossed 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.