kampvuur Handleiding SNOR

Vaderdag Cadeau tip | Kampvuur SNOR boek

Op school zijn ze al begonnen aan de knutsels voor Vaderdag, want het is al over een paar weken. Omdat wij thuis daar toch altijd nog wel een klein echt cadeautje bijgeven, heb ik voor de komende week al een paar leuke cadeausuggesties voor jullie klaarstaan met een winactie. Vandaag is dat het boek Kampvuur van Uitgeverij SNOR – de handleiding voor pappa’s die van fikkie stoken houden.

Vaderdag Cadeautip Kampvuur SNOR handoek

De meeste papa’s houden wel van een vuurtje stoken; thuis in de BBQ of vuurkorf, of op de camping een echt groot vuur. Nu kun je vuur maken op verschillende manieren. In dit handboek vind je al deze manieren en trucjes om een goed kampvuur te maken en deze ook brandend te houden. Als dat gelukt is, kun je beginnen aan het tweede deel van dit boek. Wat te doen als het vuur brandt? Dan kun je gaan koken, sterke verhalen vertellen of met elkaar liedjes zingen en natuurlijk marshmallows roosteren onder de blote sterrenhemel. Met dit boek zit je er deze zomer warmpjes bij en zal pappa gloeien van trots op zijn eigen vuurtje.

Het Kampvuur-handboek is een compleet naslagwerk voor alle vaders, geschreven door Gerard Jansen, bekend uit Vrij Nederland, Groene Amsterdammer, Het Parool en de Volkskrant. Voor Uitgeverij SNOR schreef bij ook de boeken Dochters!, Zoons!, Zwangerschapsboek voor Mannen, Echte Vaders en Operatie Opvoeden. In dezelfde serie als Kampvuur is ook het boek Outdoor uitgebracht. Allemaal ook leuke boeken om te geven met Vaderdag.

Winactie Kampvuur Handboek is gesloten

Is jouw vader/man ook echt een liefhebber van fikkie stoken, dan is dit boek echt iets voor hem. Ik mag van Uitgeverij SNOR een exemplaar weggeven. Lees snel hoe je kans kan maken.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

23 thoughts on “Vaderdag Cadeau tip | Kampvuur SNOR boek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.