weekoverzicht

Weekoverzicht | Never a dull moment #20

Deze week stond in het teken van de zomer! We hadden een heerlijke zomerse dag, kochten nieuwe badkleding en ik ging een dagje naar de Libelle Zomerweek. Hebben jullie ook genoten van de zon?

weekoverzicht

Zondag 14 mei

Natuurlijk werd ik ’s ochtends wakker gemaakt met een ontbijtje op bed, veel kusjes en knuffels en zelfgemaakte cadeautjes. Er was wat verwarring, want in een envelop zaten 3 gekleurde kaartjes met een lintje, maar verder helemaal leeg. Gelukkig kon ik even checken op de klassen app van mijn jongste dochter; het bleken de 3 kaartjes te zijn voor aan de bloemen op juffendag aanstaande woensdag. De verwarring kwam ook mede doordat op de Moederdag kaartjes van de BSO en school hetzelfde gedichtje stond.

Verder was er hard gekleurd en geknutseld op de kaartjes, kleurplaten en takenwijzer. De roze tekening onderaan is een selfie van mij. Hoogtijd dus om mijn haar weer eens te gaan verven 😉

De ochtend hebben we verder rustig doorgebracht en gingen pas aan het einde middag nog even een drankje drinken en konden de meiden nog even knutselen. Wij hebben toen onze plannen voor de zomervakantie zitten maken; we gaan naar Denenmarken en Zweden!

Maandag 15 mei

Vandaag gewerkt en ’s middags naar de mondhygienist en de tandarts. Niet mijn favoriete uitje, maar helaas toch af en toe nodig. Volgende week mag ik terug voor een speciaal bitje. Blijkbaar klem ik ’s nachts mijn tanden te hard op elkaar en zijn er allemaal slijtplekken te zien

Na de tandarts kon ik meteen door naar het zwembad voor een kijkles van Kleine Zus. Goed om te zien dat na 6 lessen ze al een heel goed begin maakt met het zwemen. Omdat Grote Zus bij een vriendinnetje at, stopte wij voor deze keer bij de MacDonalds.

 

Toen de meiden bijna in bed lagen, hoorde we opeens de fanfare in de straat. Dat gebeurt natuurlijk nooit, dus snel naar buiten om te kijken. Het bleek de plaatselijk drumfanfare, die kwam collecteren. Heel slim, want de hele straat stond buiten ?

Dinsdag 16 mei

Vanochtend ging ik nadat de meiden op school zaten richting de stad. Daar zocht ik een plekje in een koffiebar en deed wat werk op mijn laptop. Af en toe is het lekker om even ergens anders te zitten om te werken.

Om 11.00 had ik een afspraak met Carolien van Vitamine L, een life coach. Via een vriendin zijn we in contact gekomen. Ze had op mijn blog gelezen dat ik het even niet meer redden om alle ballen hoog te houden. Ze had voorgesteld om eens af te spreken om mij wat tips te geven. Deze zal ik morgen met jullie delen in mijn blog.

Op de terugweg fietst ik nog even langs bij een vriendinnetje en kreeg een kop heerlijke zelfgemaakte courgettesoep. Ik had thuis nog even tijd om nog wat te werken en toen was het alweer tijd om de meiden van school te halen. Gelukkig komt het mooie weer eraan en hebben ze lekker buiten gespeeld.

Woensdag 17 mei

Vandaag juffendag, dus verkleed naar school. De zon scheen de hele dag, dus ideaal om lekker buiten in de speeltuin te spelen. Na school gingen de meiden spelen bij een vriendinnetje, want ik moest werken. Gelukkig kon ik in de pauze ook nog even genieten van de zon.

 

Nadat ik de meiden weer overal had opgepikt, fietste we langs een vriendin van mij. Zij had bakken vol met kinderzwemkleding van FarOut Fashion staan. Deze zijn van vorig seizoen en voor €5ps mochten we een paar leuke uitzoeken. Vanwege het mooie weer hadden ze ook een zwembad in de tuin staan, dus ze konden meteen worden uitgetest. We mochten ook nog pannenkoeken blijven eten, dus het feest van compleet.

Donderdag 18 mei

Vandaag weer een thuiswerkdagje. We hebben op werk een nieuw computer systeem en alle oude gegevens moeten worden overgezet en dat is toch wel een hele klus. Lunch werd koffie met eierkoeken, want de bakker had het verse brood nog niet geleverd. Sinds kort krijgen we brood aan huis bezorgd. Heel fijn, maar vandaag kwam het net iets te laat.

Na schooltijd ging Grote Zus bij een vriendinnetje spelen. Toen ik haar ging ophalen, waren we toch al in de stad en konden wij nog even kijken of we ook een fidget spinner voor Kleine Zus konden vinden. Grote Zus had er eentje van een vriendinnetje gekregen en dat gaf thuis natuurlijk meteen onrust. Gelukkig vonden we nog een winkel waar ze werden verkocht en nu kunnen ze beide er mee spinnen, zonder ruzie.

Vrijdag 19 mei

De dag begon goed met gesmeerde boterhammen, verse koffie en een lift naar mijn werk door mijn lief.

Het was een onrustige dag op werk, omdat de nieuwe verdeling qua locaties bij de behandeldienst werden bekend gemaakt. Dit is onderdeel van een reorganisatie. Gelukkig veranderd er voor mij niet veel, maar sommige collega’s zullen toch naar een ander locatie gaan. De geplande vrijdagmiddagborrel kwam dus als geroepen…

Zaterdag 20 mei

Hoewel het zaterdag is, stapt ik toch al vroeg op mijn fiets naar werk. Alleen hoefde ik niet de computer aan te zetten, maar mocht ik in de bus stappen om samen met de personeelsvereniging naar de Libelle Zomerweek. Mijn zus ging ook mee, dus het was erg gezellig. We begonnen met een ontbijtplankje bij de HERO; alles op het plankje was gemaakt met jam.

Op de Libelle Zomerweek was er van alles te doen. Er zijn veel kraampjes, je kunt van alles proeven, workshops volgen, optredens bekijken en bij de Blokker deden we mee aan de Blokker Bingo.

Het weer was erg wisselend, van volle zon tot flinke plensbui. Gelukkig waren we steeds net op tijd binnen en hebben zijn we niet al te nat geworden. Het was een super gezellig dagje uit! Volgend jaar weer!

Ben jij wel eens op de Libelle Zomerweek geweest?

Spread the love

12 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #20

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.