Never a Dull Moment week 2

Weekoverzicht | Never a dull moment week 2 – weer naar school/werk

De eerste werkweek van 2019 zit er weer op. We hadden nog een dagje vakantie en gingen met z’n allen naar het circus. Daarna was het tijd voor school en werk. Gelukkig had de week genoeg leuke hoogtepunten en sloten we de week af met de première van de film Hoe Tem Je Een Draak 3.

Never a Dull Moment week 2

Zondag 6 januari

Vandaag was het alweer de laatste dag van de vakantie. Ook al is een beetje regelmaat ook wel fijn, lekker lummelen tijdens de vakantie is ook wel erg lekker. We deden het daarom lekker rustig aan in de ochtend. Na de lunch stapten we in de auto om de vakantie af te sluiten met een bezoekje aan het Kidshelden Circus in Hilversum. Al jaren was ik niet meer naar een circus geweest en had het als kind wel altijd erg leuk gevonden. Dit was ook niet zomaar een circus, want diverse TV-helden maakten hun opwachting in de piste.

Zo zagen we Snoopy, Buurman & Buurman, Kikker, Popeye, Bobbo, Garfield en Mr. Bean. Mini Heksje Fuchia presenteerde de middag, samen met de circusdirecteur. Ook waren er acts van acrobaten op een mini-fiets, met ballen, een brandweerladder en stunts aan de kroonluchter hoog in de nok van het circus. Natuurlijk mogen er tegenwoordig geen dieren meer optreden in het circus, behalve een leuke hondenact.

Na afloop was er ook nog een meet&greet met de kidshelden. De meiden vonden het fantastisch en we hadden een superleuke middag. Op de weg naar huis, stopten we voor deze keer bij de Mac en daarna moest iedereen weer op tijd naar bed om morgen weer fris en fruitig aan de nieuwe week te beginnen.

Maandag 7 januari

De meiden waren al om 7.00 uur aangekleed en al beneden, dus leek deze eerste echte maandag van het jaar goed te beginnen. Maar die laatste 10 minuten voor school was er toch weer stress en vergat ik mijn bordje havermout op het aanrecht, mijn tussendoortje, en mijn vest aan te trekken. Koffie op het werk maakte weer heel wat goed.

Ik was weer mooi op tijd uit school. Grote Zus speelde en bleef eten bij haar vriendinnetje en Kleine Zus nam een vriendinnetje mee naar huis. Ze speelden heel lief en dansten het laatste half uurtje lekker op JUST DANCE 2019. Ik sloot deze maandag af met een uurtje sporten. Ook dat is weer begonnen en hoort bij een goed begin van dit nieuwe jaar.

Dinsdag 8 januari

Ook vandaag moest ik werken in het ziekenhuis. Ik moet zeggen dat het toch wel weer wennen is om 4 dagen te werken. Het kost best veel van mijn energie en het lukt mij dan ook met moeite om ’s avonds nog puf te hebben om te bloggen. Hierna nog een week en dan keert de rust weer een beetje terug.

Er bleef een vriendinnetje eten en de meiden maakten taco’s uit het Santa Maria proefpakket dat ik een tijdje geleden had ontvangen. Altijd een succes op tafel.

Woensdag 9 januari

Vandaag was mijn enige vrije dag. Ik ben leesmoeder op school en na de vakantie begonnen we dan ook echt met lezen. Twee-aan-twee lezen de kinderen in groep 3 om de beurt een zin. Kleine Zus zit ook in mijn groepje en daar is zij natuurlijk erg blij om. Na het lezen fietste ik naar de stad voor een ontbijtje en kop koffie met mijn vriendinnen. In de drukte van de kerstvakantie hadden we elkaar alweer even niet gesproken.

Aan het begin van de ochtend was de moeder van één van Kleine Zus haar vriendinnetjes naar mij toegekomen, dat de meiden graag een keertje wilde gaan shoppen bij Coolcat. Omdat er nu SALE is, besloten we na de lunch samen naar de stad te fietsen. Beide Grote Zussen mochten ook mee. De meiden hebben lekker veel gepast en uiteindelijk toch ook een zelfde soort broek, jurk en vestje gevonden. De komende dagen kunnen ze dus in dezelfde kleren naar school. Ook de andere meiden vonden nog wat leuks. Wel hebben de moeders afgesproken dat het erg gezellig was, maar we de volgende keer naar de speeltuin gaan, want dit zijn toch wel kostbare uitjes, hahahaha.

Donderdag 10 januari

Werkdag nummer 3, extra vroeg de deur uit, omdat ik met een collega kon meerijden. Omdat ik wel weer op tijd thuis moet zijn om op het schoolplein te staan, reed ik met een andere collega (die toevallig naar een andere locatie moest) mee terug. Helaas viel net de bus uit die ik moest hebben naar huis. Hierdoor was ik de gewonnen tijd weer kwijt.

Terwijl ik Kleine Zus naar haar dansles bracht (was ze voor de vakantie een paar keer gaan kijken en wilde graag ermee doorgaan), bleef Grote Zus lekker thuis naar haar eigen muziek luisteren. Deze Bluetooth-eenhoornspeaker van BigBen met verschillende kleuren, heeft ze onder de kerstboom gekregen en is een grote hit. De review lees je hier.

Vrijdag 11 januari

En zo kwam er ook weer een einde aan de eerste werkweek van 2019. Ook vandaag moest ik werken en wel de hele dag. De meiden gingen gezellig spelen bij een vriendje/vriendinnetje in plaats van naar de BSO. Na het eten stapte ik nog even op de fiets naar de stad. Daar had ik afgesproken met de meiden van de zwangerschapsgym van Kleine Zus. Onze Draakjes (allemaal geboren in het jaar van de Draak) zijn ondertussen al weer 6 en gaan naar groep 3. We appen elkaar nog regelmatig en spreken een paar keer per jaar af voor een borrel.

Toch wel bijzonder is nu ook dat 3 van de mama’s opnieuw zwanger zijn. In 2019 kunnen we dus gezellig allemaal op kraamvisite komen.

Zaterdag 12 januari

De wekker ging alweer vroeg, ondanks het weekend, want om 9.45 uur werden we verwacht in de bioscoop voor de première van Hoe Tem Je Een Draak 3. Gelukkig was er koffie en krentenbollen, want na de wijntjes van gisteravond..

 

De bioscoop was lekker vol en naast alle genodigden was de stemmencast ook aanwezig en de Boyband Fource. Hun liedje hoor je tijdens de aftiteling van de film en daarom kwamen ze vanochtend ook optreden.

De film is echt een aanrader. Het is een mooi verhaal over vriendschap en afscheid. Een zakdoekje is wel handig om mee te nemen, want de film heeft wel een emotioneel einde. Lees hier de review en maak kans op op kaartjes en goodies van de film.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.