Never a Dull Moment week 3

Week overzicht | Never a dull moment #3 met storm, Elmo en de Mama Jurydag

trHet was een stormachtige week. Gelukkig alleen buiten, want ik had verder een niet al te druk weekje. Naast het gewone werk, mocht ik een middag plaatsnemen in de Mama Jury voor de Baby Innovation Award. Het hoogtepunt van de meiden was een ontmoeting met Elmo en Ajan van Sesamstraat!

Never a Dull Moment week 3

Zondag 14 januari

Vandaag een echte zondag met uitslapen, rommelen in huis en met als afsluiting een borrel buitenshuis. Door deze relax modus ook helemaal geen foto gemaakt.

Maandag 15 januari

Was het gisteren nog een mooie, strak blauwe dag geweest, vandaag kwam de regen met bakken naar beneden. Ik had een afspraak in Amsterdam, dus moet er toch op uit. In hoefde pas na het middaguur in Amsterdam te zijn, dus had ’s ochtends nog even tijd om wat dingen in huis te doen. Lunchen deed ik lekker luxe in de trein.

 

In Amsterdam moest ik in de RAI zijn voor de Mama Jury dag van de Baby Innovation Award. Naast de mogelijkheid om te stemmen voor deze prijs, mocht ik samen met 24 andere moeders de genomineerde producten zelf uittesten en deze dan beoordelen. Heel leuk en spannend. Op de Negenmaandenbeurs zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Na een gezellige middag reed ik terug naar Leiden met MamaLou (die heel toevallig ook bij de Mama Jury dag was) Ik ging echter niet naar huis, maar reisde door naar mijn werk in Katwijk. Daar was die avond een interessante avond georganiseerd, waarin we allemaal werd bijgepraat over de ontwikkelingen in het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Huntington. Groot voordeel is dat mijn collega ook kok is en voor ons allemaal een heerlijke maaltijd had klaar gemaakt.

Dinsdag 16 januari

Nadat ik de meiden had afgezet op school, fietste ik door naar het huis van mijn vader. Daar had ik afgesproken met een vriend die veel weet over antiek en andere waardevolle spullen. Samen hebben we gekeken naar alle Indische maskers, het zilver, wat sieraden en de enorme collectie munten en postzegels van mijn vader. We zijn best wel even bezig geweest, dus toen hij wegging, was het alweer tijd om de meiden te gaan halen.

Erg emotioneel vind ik het opruimen van mijn vaders huis niet, maar toch vraagt het best veel van mijn energie. De rest van de middag speelde de meiden leuker buiten en deed ik nog wat dingetjes in huis. Na het eten was mijn energie echt op, viel ik als blok in slaap op de bank.

Woensdag 17 januari

Voor mij was het een hele dag werken, maar de meiden hadden na school een bijzondere date. Om meer bekendheid te geven aan de campagne #verteleengrapje kwamen Elmo en Ajran uit Sesamstraat op bezoek bij Miriam! Elmo en Ajran hebben namelijk een belangrijke boodschap. Zij willen graag dat iedereen wat liever is voor elkaar en zeker online. Door leuke grapjes te delen online verspreiden zij meer vriendelijkheid en sporen iedereen aan dat ook te doen! Doe je mee? Vertel een grap, maak er een video van en plaats ‘m op social media met #verteleengrapje!

#verteleengrapje

Samen met de aanwezige kinderen vertelde Elmo en Arjan leuke grapjes aan elkaar en werd er dus ook veel gelachen. Natuurlijk was er ook even tijd om met Elmo op de foto te gaan. Dat vond Kleine Zus nog wel een beetje spannend. Grote Zus wilden wel en ik kreeg deze leuke foto’s op werk toegestuurd. Stiekem stikjaloers, want ik ben een groot Elmo fan!

 

Donderdag 18 januari

Gelukkig hoefde ik pas tegen 14.45 weer de deur uit om de meiden van school te halen. In de tussentijd raasde er een flinke storm over Nederland. Op wat rondvliegend tuinmeubilair na, viel de schade bij ons gelukkig mee. De grote boom tegenover de supermarkt brak helaas wel in tweeën.

 

’s Avonds kon ik dus ook gewoon een uurtje gaan sporten en was de wind weer helemaal gaan liggen.

Vrijdag 19 januari

Ik haalde de trein op een haar na, want na mijn werk, ging ik samen met andere collega’s op kraamvisite in Utrecht. In plaats van met beschuit met muisjes, werden we ontvangen met een bord friet en frikadellen en kroketten. Het was reuze gezellig met een lief klein meisje in onze armen kletsen we weer lekker bij.

Zaterdag 20 januari

Ook vandaag gingen we na de balletles naar het huis van mijn vader om de spullen te ordenen. We hebben nog steeds niet veel weggegooid, maar we hebben nu wel zoveel mogelijk van zijn spullen uitgezocht en gesorteerd. We waren aardig op geschoten aan het einde van de middag! Echt zin om te koken had ik niet meer, dus gingen gezellig een hapje eten.

Thuis gekomen waren we nog net op tijd voor Wie is de Mol en ploft ik voor de rest van de avond lekker op de bank!

Hebben jullie de storm van deze week overleefd? 

Spread the love

23 thoughts on “Week overzicht | Never a dull moment #3 met storm, Elmo en de Mama Jurydag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.