De lol van LOL Surprise 3 Pets

De lol van L.O.L. Surprise – serie 3 Pets

Vroeger als kind verzamelde ik al graag. Zo had ik op mijn kamer wel meer dan 100 verschillende blikjes Coca Cola staan. Ook spaarde ik alles van beertje Paddington. Ook mijn dochters beginnen nu diverse verzamelingen aan te leggen, van Pokemonkaarten, Num Noms en natuurlijk ook de laatste rage, de L.O.L. Surprise ballen. Het jaar begon al meteen goed met een nieuwe serie, de LOL Surprise Pets.

De lol van L.O.L. Surprise 3 Pets

L.O.L. Surprise ballen

Mocht je geen kinderen hebben in de leeftijd van rond de 6 tot 12 jaar, dan heb je mogelijk nog nooit gehoord van deze verrassingsballen. Een L.O.L.-verrassingsbal bestaat uit 7 verrassingslagen. Na elke laag vind je een verrassing of accessoires en geeft dit je een hint welke L.O.L. Surprise er in je bal zit.

De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesje, (4) schoenen, (5) schepje, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise! je eigen Tots, Sister of popje diertje.

L.O.L. Surprise! PETS!

Na de 2 vorige L.O.L. Surprise! series met de Tots en de kleine Sister, wordt de collectie nu uitgebreid met de PETS!™ Er zijn meer dan 35 verschillende lieve huisdieren te vinden. Er zijn  konijntjes, katjes, puppy’s en zelfs ultra-zeldzame hamsters. Natuurlijk zijn er ook deze keer zeven lagen uit te pakken, en elke laag geeft je een hint over welk diertje er in je verrassingsbal zit.

Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, daarin zit namelijk nog een verrassing verstopt! Ook valt er meer te ontdekken over je nieuwe huisdiertje door hem het flesje te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing!

Natuurlijk is deze serie te combineren met je andere L.O.L. Surprise! poppetjes om de familie compleet te maken. In elke bal vind je ook een nieuwe verzamel poster met daar alle poppetjes.

De L.O.L. Surprise! PETS!™ speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn nu voor €9,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkels zoals Intertoys en bij Bol.com. Voor meer informatie ga naar de officiële website of de Nederlands Facebook-pagina

 

Hier kunnen de meiden niet wachten om ook deze nieuwe verrassingsballen uit te mogen pakken. Dat is natuurlijk het allerleukste van deze ballen! Maar daarna kunnen zo ook uren samen (!) zoet zijn en spelen met hun andere L.O.L. Surprise poppetjes. En sparen kunnen ze ook nog wel even, want volgende maand liggen er alweer nieuwe verassingsballen in de winkel; de L.O.L. Surprise! Confetti Pop, met maar liefste 9 verrassingen binnenin! En als je het lint vindt, kun je eraan trekken voor confetti, een knal en een verrassing!

Lees ook L.O.L. Surprise! De Bruisballen fabriek

Wat verzamelde jij vroeger?

Spread the love

18 thoughts on “De lol van L.O.L. Surprise – serie 3 Pets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.